Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    26. Svibanj 2017. 11:36

Barbara29, hvala ti :), vidjet ćemo sve kaj bude poslije drugog spermiograma. Sad nek popije ove solgarove do kraja, pa onda mislimo uzeti Bioastin od 12mg (piše na kutiji da je dovoljna 1 tableta za dan) i čitala sam baš da se jako puno muškićima popravio spermiogram od toga, a sad sve zavisi od osobe do osobe. 
    A gle, ako se mužu poboljša spermiogram možda i ostaneš trudna u međuvremenu pa ti konzultacije neće ni trebati, vez samo UZV.  Nikad ne znaš. ;)
    Teddy bear, koje prekrasne vijesti. Pa čestitam ti od srca!  Baš je lijepo vidjeti da plusići stižu.
    Minna, jel da? U potpunosti se slažem sa tobom, ne znam uopće ni sama zašto sam vjerovala ginekologici koja me je non stop smirivala i govorila da je sve ok i u redu i da nek čekamo, a kaj da čekamo?? Ako se sami ne pokrenemo, neće nitko mjesto nas. Ali ja vjerujem da da će ljeto donijeti još pozitivnih testića. 
    nena27, pa super onda. Vidiš ja sam ovaj mjesec tek krenula sa 14.danom sa lh jer mi je prošli mj. O bila 18.dan, a inače uvijek 14. Al s obzirom na moje nalaze moguće da ju nisam ni imala tak da čekam slj.mj. jel od ovoga opet nažalost ništa. 

Noa 💙

bejb23
    26. Svibanj 2017. 11:44

Teddy Bear

Evo da se i ja javim. Test mi je pokazao +, onaj gravignost ultra. Nisam imala mira, i jučer poslije posla se testirala prvo sa gravignost ultra i pokazao je crtu, jeste bljedunjava ali je crta tu, i odmah poslije toga sam uradila i onaj digitalni test od clearblue i on isto pokazao trudnoću i da je trudnoća stara 1-2 tjedna. Napominjem da sam trebala dobiti tek u ponedjeljak, pa je to rana trudnoća. Iako sam sebi obećala da se neću testirati dok mi ne bude kasnilo ali nisam mogla izdržati. Daj Bože da bude sve uredu, morati ću i bhcg izvaditi ali ću tek u ponedjeljak. Uglavnom, kasnija je ovulacija bila jer sam je upratila lh trakicama, 20-21 dan ciklusa, i ne mogu vjerovati da mi je test pokazao +. Bože kako sam sretna.
    Ljubim vas sve.

Preeeeedrago mi jeee!!!! Cestitam!!! 😘😘😘😘

💗Baby E💗

Teddy Bear
    26. Svibanj 2017. 12:47

Hvala vam svima na cestitkama. Nadam se jos da ce biti plusica u grupi. Samo hrabro naprijed. Necu da panicarim,probat cu se opustiti i vjerovati svim srcem da ce biti sve uredu. 

baarbaraa29
    26. Svibanj 2017. 14:50

M.girl6 i ja sam citala dosta pozitivnog o Bioastinu, a evo kad mi je moja gina tak prokomentirala. Pomislis uvijek valjda oni znaju, a kad pogledas nisu bas ni oni uvijek u pravu!
    Sperm.i nije bio tako los, rekao mu urolog da je vidjao i bolje i losije, ali evo mi smo se bacili na popravljanje 😊, ali sam zapravo uvjerena da je problem u meni, a nikako nisam uspjela otici na pretrage, a i dok.mi je govorila isto ko i tebi, ali visd nema cekanja tako da i mi uskoro krecemo u dijagnosticiranje problema!
    Teddy cestitke i samo opusteno! Uzivaj!!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Abrakadabra
    26. Svibanj 2017. 15:15

Teddy cestitam !!!

26. Svibanj 2017. 15:35

Bejb23
    Da da 27 tjedana je prošlo,curica je :-)
    Za sad je sve Super,kao da ni nisam trudna . Jedino me grcevi u nogama i leđa strašno bole.
    Hba1c dakle tromjesečni šećer mi je 5.9 (kao kod zdrave osobe) ,kao da ni nemam šećer tip 1 hehehe...
    Tak da sam presretna! :-)

Ostale cure
    Držite se ,nadam se još više plusica :-*

Jana78
    26. Svibanj 2017. 15:55

Teddy Bear

Evo da se i ja javim. Test mi je pokazao +, onaj gravignost ultra. Nisam imala mira, i jučer poslije posla se testirala prvo sa gravignost ultra i pokazao je crtu, jeste bljedunjava ali je crta tu, i odmah poslije toga sam uradila i onaj digitalni test od clearblue i on isto pokazao trudnoću i da je trudnoća stara 1-2 tjedna. Napominjem da sam trebala dobiti tek u ponedjeljak, pa je to rana trudnoća. Iako sam sebi obećala da se neću testirati dok mi ne bude kasnilo ali nisam mogla izdržati. Daj Bože da bude sve uredu, morati ću i bhcg izvaditi ali ću tek u ponedjeljak. Uglavnom, kasnija je ovulacija bila jer sam je upratila lh trakicama, 20-21 dan ciklusa, i ne mogu vjerovati da mi je test pokazao +. Bože kako sam sretna.
    Ljubim vas sve.

Čestitam!!!!  Ja sam u slicnoj situaciji,  sutra ce mi biti 22 dan ciklusa,  kupila sam danas gravignost mini pa vec razmisljam da ga sutra napravim...  :) 

mono1111
    26. Svibanj 2017. 17:34

Teddy,
    Cestitam !!!!! Zelim ti prije svega urednu i skolsku T !!!!!!!

• Mama1
    26. Svibanj 2017. 20:37

Napravila test ponovno.. i - .. :-( idemo dalje!

bejb23
    26. Svibanj 2017. 21:10

ValentinaA

Bejb23
    Da da 27 tjedana je prošlo,curica je :-)
    Za sad je sve Super,kao da ni nisam trudna . Jedino me grcevi u nogama i leđa strašno bole.
    Hba1c dakle tromjesečni šećer mi je 5.9 (kao kod zdrave osobe) ,kao da ni nemam šećer tip 1 hehehe…
    Tak da sam presretna! :-)

Ostale cure
    Držite se ,nadam se još više plusica :-*

Ma bas mi je drago i bas sam sretna zbog tebe! I nek ostane tako do kraja. 
    Sada je neko veselo i dobro razdoblje pocelo za ovu temu, nadam se da ce se u tom tonu i nastaviti :)) 
    Sve skupa mi daje snage i bas sam vesela i optimisticna glede svega. :) 
    Jana, drzim palceve za +  :)

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.