Bejb23
Da da 27 tjedana je prošlo,curica je :-)
Za sad je sve Super,kao da ni nisam trudna . Jedino me grcevi u nogama i leđa strašno bole.
Hba1c dakle tromjesečni šećer mi je 5.9 (kao kod zdrave osobe) ,kao da ni nemam šećer tip 1 hehehe...
Tak da sam presretna! :-)
Ostale cure
Držite se ,nadam se još više plusica :-*
Evo da se i ja javim. Test mi je pokazao +, onaj gravignost ultra.Nisam imala mira, i jučer poslije posla se testirala prvo sa gravignost ultra i pokazao je crtu, jeste bljedunjava ali je crta tu, i odmah poslije toga sam uradila i onaj digitalni test od clearblue i on isto pokazao trudnoću i da je trudnoća stara 1-2 tjedna. Napominjem da sam trebala dobiti tek u ponedjeljak, pa je to rana trudnoća. Iako sam sebi obećala da se neću testirati dok mi ne bude kasnilo ali nisam mogla izdržati. Daj Bože da bude sve uredu, morati ću i bhcg izvaditi ali ću tek u ponedjeljak. Uglavnom, kasnija je ovulacija bila jer sam je upratila lh trakicama, 20-21 dan ciklusa, i ne mogu vjerovati da mi je test pokazao +. Bože kako sam sretna.
Ljubim vas sve.
Čestitam!!!! Ja sam u slicnoj situaciji, sutra ce mi biti 22 dan ciklusa, kupila sam danas gravignost mini pa vec razmisljam da ga sutra napravim... :)
Teddy,
Cestitam !!!!! Zelim ti prije svega urednu i skolsku T !!!!!!!

Bejb23
Da da 27 tjedana je prošlo,curica je :-)
Za sad je sve Super,kao da ni nisam trudna . Jedino me grcevi u nogama i leđa strašno bole.
Hba1c dakle tromjesečni šećer mi je 5.9 (kao kod zdrave osobe) ,kao da ni nemam šećer tip 1 hehehe…
Tak da sam presretna! :-)
Ostale cure
Držite se ,nadam se još više plusica :-*
Ma bas mi je drago i bas sam sretna zbog tebe! I nek ostane tako do kraja.
Sada je neko veselo i dobro razdoblje pocelo za ovu temu, nadam se da ce se u tom tonu i nastaviti :))
Sve skupa mi daje snage i bas sam vesela i optimisticna glede svega. :)
Jana, drzim palceve za + :)

💗Baby E💗
Čestitam svima na novim ➕ evima od srca,ja aktivno radim ovaj mjesec na tomee i nadam se da ćemo svi dočekati brzo svoj bingo😘m lady sta je s tobom i bejb sta ima kod tebe?? Ja ovaj mjesec niti sta pratim niti koristim ovulacijske trakice,samo opusteno🤗🤗
Čestitam svima na novim ➕ evima od srca,ja aktivno radim ovaj mjesec na tomee i nadam se da ćemo svi dočekati brzo svoj bingo😘m lady sta je s tobom i bejb sta ima kod tebe?? Ja ovaj mjesec niti sta pratim niti koristim ovulacijske trakice,samo opusteno🤗🤗
Ovaj mjesec sam bas opustena i sad sta Bog da. Pokusavam se minimalno zamarati s tim i maksimalno opustiti i uzivati u svakom danu. :)

💗Baby E💗
pozdrav drage trudilice,
nisam se dugo javljala jer smo pauzirali neko vrijeme zbog posla (od kojeg svejedno nista), ali sam vas redovito citala i navijala! :)
evo, mi smo od ovog ciklusa ponovno krenuli i ja razmisljam kako sama sebi ne dosadim trazeci signale nakon toliko pokusaja, svaki dan trazim neki znakic da se ulovilo iako je ustvari jos i rano! :P a nevjerojatna je ta ljudska psiha... znaci, kad smo se toliko trudili, ja sam tako rijetko primjecivala ovulaciju i iscjedak i to me bas zabrinjavalo, međutim, kad smo napravili pauzu evo iscjetka... ne znam je li to do psihe, ali definitivno se treba opustiti, a kad otkrijem kako, prvo ovdje javljam! :)
ovaj ciklus mi je ovulacija bila 11 DC i mi se odmah bacili na posao, danas mi je 20 DC i treci dan da me grudi bas bas bole i cine se vece (wohooo). jucer mi je bilo na mahove toplo, hladno i osjecala sam da mi je temperatura povisena, ne znam ni ja kako jer nije ona od prehlade i izmjerim 37.1., a normalna mi je 36.6. sad se ja nadam da je to neki znak implantacije jer mi je jucer bio 8. dan od ovulacije i dod odnosa.... sta vi mislite? imam sta jos cekati do 28 DC, 8 dana, uf, to je puno dana iscekivanja! ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji