Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Svibanj 2017. 22:25

Hvalaaa!:-*

• riri5
    26. Svibanj 2017. 22:51

Čestitam svima na novim ➕ evima od srca,ja aktivno radim ovaj mjesec na tomee i nadam se da ćemo svi dočekati brzo svoj bingo😘m lady sta je s tobom i bejb sta ima kod tebe??  Ja ovaj mjesec niti sta pratim niti koristim ovulacijske trakice,samo opusteno🤗🤗

bejb23
    27. Svibanj 2017. 10:11

riri5

Čestitam svima na novim ➕ evima od srca,ja aktivno radim ovaj mjesec na tomee i nadam se da ćemo svi dočekati brzo svoj bingo😘m lady sta je s tobom i bejb sta ima kod tebe?? Ja ovaj mjesec niti sta pratim niti koristim ovulacijske trakice,samo opusteno🤗🤗

Ovaj mjesec sam bas opustena i sad sta Bog da. Pokusavam se minimalno zamarati s tim i maksimalno opustiti i uzivati u svakom danu. :) 

💗Baby E💗

Bubi555
    27. Svibanj 2017. 11:08

pozdrav drage trudilice,
    nisam se dugo javljala jer smo pauzirali neko vrijeme zbog posla (od kojeg svejedno nista), ali sam vas redovito citala i navijala! :)
    evo, mi smo od ovog ciklusa ponovno krenuli i ja razmisljam kako sama sebi ne dosadim trazeci signale nakon toliko pokusaja, svaki dan trazim neki znakic da se ulovilo iako je ustvari jos i rano! :P a nevjerojatna je ta ljudska psiha... znaci, kad smo se toliko trudili, ja sam tako rijetko primjecivala ovulaciju i iscjedak i to me bas zabrinjavalo, međutim, kad smo napravili pauzu evo iscjetka... ne znam je li to do psihe, ali definitivno se treba opustiti, a kad otkrijem kako, prvo ovdje javljam! :)
    ovaj ciklus mi je ovulacija bila 11 DC i mi se odmah bacili na posao, danas mi je 20 DC i treci dan da me grudi bas bas bole i cine se vece (wohooo). jucer mi je bilo na mahove toplo, hladno i osjecala sam da mi je temperatura povisena, ne znam ni ja kako jer nije ona od prehlade i izmjerim 37.1., a normalna mi je 36.6. sad se ja nadam da je to neki znak implantacije jer mi je jucer bio 8. dan od ovulacije i dod odnosa.... sta vi mislite? imam sta jos cekati do 28 DC, 8 dana, uf, to je puno dana iscekivanja! ;)

Jana78
    28. Svibanj 2017. 12:46

Teddy ajme čestitam!! Super ako je tako brzo pokazao!!
    Mama 1 zao mi je 😞 I ja sam danas radila gravi mini mislim da je on 25 osjetljiv i nista negativan, al ni sjena ni nista, ali danas mi je 12 dpo dan i M treba doc u utorak pa se nadam jos... ne znam sta da mislim vise!

• riri5
    28. Svibanj 2017. 18:52

bejb23

riri5

Čestitam svima na novim ➕ evima od srca,ja aktivno radim ovaj mjesec na tomee i nadam se da ćemo svi dočekati brzo svoj bingo😘m lady sta je s tobom i bejb sta ima kod tebe?? Ja ovaj mjesec niti sta pratim niti koristim ovulacijske trakice,samo opusteno🤗🤗

Ovaj mjesec sam bas opustena i sad sta Bog da. Pokusavam se minimalno zamarati s tim i maksimalno opustiti i uzivati u svakom danu. :)

Ma tako i mi samo opusteno 🤗 i gotovo javi se ako bude sta novosti sta mi je sa m lady,treba uzivati u svakom odnosu jer kazu kad se dobije beba nema vise hopa cupa kad hoces😘😘😁

nena27
    28. Svibanj 2017. 19:40
    Mislim da je to to za ovaj mjesec, imali odnos 11 i 13dc i mislim jos večeras
    Mislim da je to to za ovaj mjesec, imali odnos 11 i 13dc i mislim jos večeras

mono1111
    28. Svibanj 2017. 19:44

Nena,
    Pokrili ste ! Mislim da ti je O bila.12 dc.

• Elviramagistic
    28. Svibanj 2017. 22:38

Tedy B cestitam od srca..vidim da au plusici krenuli..svim curama koje su dobile zelim srecu ovaj mj.a vama koje cekate zelim veliki plus :)

nena27
    29. Svibanj 2017. 08:13

Mono i ja mislim, baš sam osjetila jajnike taj dan. A iznenadila me pravo pozitivna lh trakica 11dc prvo je potamnila ova lijeva crtica pa tek onda testna i to ono čim sam ju izvadila tako da smo se odmah bacili na posao i to 11dc navečer, a 13dc odmah jutro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.