Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anahi
    07. Svibanj 2017. 17:38

nena27

Mi smo isto u plodnim danima svaki drugi dan, ali ovaj ciklus smo samo 9dc, 13dc ovulacija bila 14dc i 15dc ujutro, sad čekam sljedeci vikend pa ćemo vidjet. Ako ne bude jos prorjeđujem odnose jer od ovih čestih ništa. Mi obično navečer tako da ostanem ležati i ne curi, ako ujutro ostanem ležat pola sata 45min ali osjetim cijeli dan da curi kao da ima litra

Ja sam naručila trakice, pa ako ovaj  ciklus ne bude ništa, idući ću po trakicama

• Anahi
    07. Svibanj 2017. 17:42

Imam pitanje u vezi tih  lh trakica, u koje doba dana ih treba raditi, dal na prvu jutarnju ili kasnie?
    Čitala sam po forumima i da neke žene rade po tri puta dnevno jer im se zna dogoditi da ujutro ništa, a popodne ili navečer pozitivan rezultat.

nena27
    07. Svibanj 2017. 19:42

Ja radim 1 puta i to popodne oko 5, 6 sati i uvijek uhvatim

baarbaraa29
    07. Svibanj 2017. 20:23

nena27

Ja radim 1 puta i to popodne oko 5, 6 sati i uvijek uhvatim

Nena evo mi od kuce dosli kuci 🙂 Odmah sam pogledala nalaze, ali moj blento je bacio racun, ali evo ovako pise na nalazu:
    COLOR DOPPLER ABDOMINALNIH ORGANA
    UZV I CDI SKROTUMA
    a on kaze da se sjeca da je oko 300 kn platio.
    Nisam puno pomogla, ali evo..

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mono1111
    07. Svibanj 2017. 22:22

Paula,
    Niste zakasnili. Imali ste odnose tada kada je O bila vjerovatno. 

Anahi,
    Mislim da se jako gubi na kvaliteti spermija kada se odnos ima dva puta dnevno.
    Zato ginekolozi predlazu svaki drugi dan.
    Lh trakice se nikad ne rade sa prvom jutarnjom, nego najranijr 3 h nakon budjenja.
    Ja ih radim cca oko 12 i oko 19 h. Uvijek uhvatim lh pik.
    Cure koje nikako ne mogu uhvatiti se testiraju vise puta dnevno.

Dzenii123
    08. Svibanj 2017. 08:29

He cao, ja sam nova ovde. Ja I muz radimo na bebi vec dvije godine I nista. Gin.kaze da je sve u redu I da se samo opustim I ne mislim na to. Sad mi je mega kasnije 20 dana I taman sam mislila evo ga kad ono nista. Imate li vi kakav savjet za mene kako da dobije bebu? Pozz

• Abrakadabra
    08. Svibanj 2017. 09:10

Ja sam trenutacno u plodnim danima.A tako me bradavice bole i peku.Dali je jos kome tako bilo?Ne trosim nista od preparata.

m.girl6
    08. Svibanj 2017. 09:55

Drage moje. čitam vas redovito. Kod mene ništa novoga, pa se zato ni ne javljam. M mi je došla 32.dan ciklusa, produljio se zbog vrkute, ali nema veze, barem me nije jako trbuh bolio. Ovaj mjesec dalje u novu borbu, makar mislim da je još prerano da bi se nalaz od muža poboljšao jer je tek prošlo ni mjesec dana. 
    Svima šaljem pozdrave i držite se! 

Noa 💙

• M.lady
    08. Svibanj 2017. 10:28

Curke imam jedno pitanje. Dali je neko od vas koristio tinkturu od konopljike? Posto imam jako bolnu m, rekli su mi da to kupim i pijem 4 kapi svako jutro. Sad pise da je jako dobra za menstrualne bolove, da potice ovulaciju kao i zacece. Kao navodno da je zovu zenska biljka. Ima li ko iskustva?

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• M.lady
    08. Svibanj 2017. 10:30

Dzenii123

He cao, ja sam nova ovde. Ja I muz radimo na bebi vec dvije godine I nista. Gin.kaze da je sve u redu I da se samo opustim I ne mislim na to. Sad mi je mega kasnije 20 dana I taman sam mislila evo ga kad ono nista. Imate li vi kakav savjet za mene kako da dobije bebu? Pozz

Draga kao sto vidis sve se mi borimo kao i ti, sad nekih savjeta ja bas i nemam, nezz sto bih ti rekla. Svima nama je receno opusti se nemisli na to al kako nemislit na to 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.