Darliv,
Roze One step lh trakice snastupa ebaya.
Uploudati cu kasnije sliku, nemam ih sad tu kod sebe !
Nena, ako se pojavi zuto tijelo na janiku, O je sigurno bila i to se jedino na uzv vidi. Ako nema zutog tijela O nije bila.
Ajme cure, kod mene...ne znam sto bi rekla !
Bila sam znaci dns na histeroskopiji i nije proslo dobro. Imam brojen izraslice tako da mi je maternica skroz sljepljena, uopce nema supljine ! Dokt.je sve to rezao ali nije uspio sve koliko tog ima.
Usce jajovoda nije vidjljivo tako da trenutno i da dodje do T bila bi vanmatericna jer od tih priraslica oplodj.j.s.ni ne moze uci u maternicu.
Opet moram ici na to za 4 tjedna, tocnije kada dobijem M i onda pocetkom ciklusa kao i ovaj put !
Meni je uzasno bolno bilo, jedva sam.izdrzala, bolno je jer osjecam kako mi rezu te priraslice, katastrofa osjecaj ! Ne znam kako cu opet ici na to !
Dokt.je super !!! Stvarno nemam rijeci za njega ! Mislim da cu se svakako drzati njega !
Rekao je da se nada da ce uspjeti sve to rijesiti. Plan je da iduci put dodje bar do jednog jajovoda da bi T uopce mogla biti ostvarena.
Uveo mi je Estrofem i Duphastone nakon 3 tjedna, makar pijem Estrofem.
Cak je sestra slikala s foticem monitor na koji smo gledali jer dokt.nije mogao vjerovati koliko toga ima !
Znam i nadam se da ce se sve to rijesiti ali toliko sam s druge strane razocarana jer nisam mislila da ce.od tih kiretaza biti stvarno takvo stanje ! I zasto od svih tih silnih dokt.mi nitko nije spomenuo i inzistirao na toj histeroskopiji koja je kakti osnovna pretraga !
A na tom monitoru to prestrasno izgleda kad on to reze i krv curi, nisam mogla ni gledati.
Srecom sam to obavila jer bi sigurno bila vanmatericna T i na taj nacin bar spasila jajovod i i izbjegla operaciju ! Makar, kazem jos.jednom moram ici i nadam se stvarno da ce se ti rijesiti !
Zato mi je i endo tako tanak jer se nema sto zadebljati kad je sve sljepljeno !
Tako da opet nista od iduceg ciklusa, tek onaj iza.ako sve bude ok mozemo planirati !
Taman se ponadam i sve opet padne u vodu !
Hvala cure na pozitivnoj energiji :)
Mono jako mi je žao zbog toga mada sad kad se to rijesi velika je vjerojatnost da ce ti odmah prvi mj.biti dobitan..ja drzim fige da bude tako..ja isto koristim te roze trakice sa ebaya
Mono jako mi je žao zbog toga mada sad kad se to rijesi velika je vjerojatnost da ce ti odmah prvi mj.biti dobitan..ja drzim fige da bude tako..ja isto koristim te roze trakice sa ebaya
Hvala Elvira !
I.ja se nadam !
Makar, to nece rijesiti pitanje spontanih, nego event.tankog endometrija i toga da ne dodje do vanmatericne !
Svaki put dobijem neku novu dijagnozu ! Nevjerovatno.!
Nadam se stvarno da je to to ,da me vise nista nece iznenaditi !
Hvala Elvira !
I.ja se nadam !
Makar, to nece rijesiti pitanje spontanih, nego event.tankog endometrija i toga da ne dodje do vanmatericne !
Mono draga ja se tebi divim. Ti si moja snaga ❤ Jako mi je zao zbog svega al od srca bas od srca ti zelim sve najbolje i da sve to izade na dobro i da se ostvaris kao majka 😘😘
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mono, jako mi je zao zbog toga ali se stvarno nadam i vjerujem da ce uskoro sve biti u redu. Stvarno si jaka i bas ti se divim!!!!
💗Baby E💗
Mono bas mi je zao sto opet imas neki problem, ali vjerujem u to da ce se to rijesit. Kad tad stvari moraju ici na bolje, a ti si to bome zasluzila. Dobar duh foruma
Uh Mono sad sam baš googlala tu tvoju histeroskopiju pokušavam naći poveznicu sa svojim hsg-om ili histerosalpingografijom bože sačuvaj, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš ovaj moj hsg me baš bolio(sva sreća pa je nalaz uredan pa ga ne moram ponavljati) i sad kad kažeš da moraš ići opet a znaš na što ideš i šta te čeka ono to mi je još i gore, ali eto valjda nam je suđeno da svašta prođemo. Meni to nitko nije spominjao samo hsg tj prohodnost jajovoda čudne su te naše maternice nema čega nema i samo neki problemi sa njom. Sad bar znaš stvarno stanje ako ništa drugo.
Što se tiče lh trakica i ja te koristim
Mono hvala ti..
Bas mi je zao da je takva situacija, nadam se da ce se sljedeci puta sve rijesiti... Jesu li ti radili bez ikakve anestezije?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Hvala Elvira !
I.ja se nadam !
Iskreno posto sam se nedavno prikljucila forumu ne znam sta je bilo ali sam poslagala kockice pa sam shvatila tek neki dan da si imala spontani..zao mi je..ne zelim to nikome..a sad kad si napisala vise spontanih bolje da i ne znam cijelu pricu..ali drago mi je da ti je dosla menstruacija i da ti je dok.to nasao pa nikad se ne zna...mozda sad bas uspije
Sortiraj odgovore
Najstariji