Hvala cure ja se nadam da nece biti kao prosli put.Ona crta od jucer jos stoji..slaba je(12dpo)…sutra kupujem novi test i u petak cu znati.Inace prosli put kad je bila biokemijsla svaki dan me bolilo kao da cu dobit,a sad nista i ne mogu grudnjak nositi…uopce se ne mogu opustiti:samo cekam kad cu prokrvariti.😣😣😣
Ma ne brini. Ja vjerujem da je to to a i samo svoje tijelo izlažeš stresu. Ti ne mozes nikako utjecati na ishod a ja mislim da je mrvica na putu i da se samo trebas opustiti.
Light,
Nisam tocno sigurna da li moze lh trakica biti pozitivna a da ipak nema O, ali vrlo vjerovatno posto ti je lh skoro pozitivna imas O.
Mislim da je cesce kad O izostane da uopce ni Lh nije pozitivna.
A ova trakica ti je skor pozitivna.
Sutra takodjer se testiraj i po mogucnosti dva puta, prijepodne ali pricekaj svakako 3, 4 h nakon budjenja i, predvecer ili kad vec radis.
Zabbb napisati i novost kod mene!!!
Sutra idem na histeroskopiju i vjerovatno vec iduci ciklus planiramo !!!
Nisam uspjela srediti ono dodatno osiguranje, jer sam kakti u postupku lijecenja i neplodnost ne ulazi u pokrice !!!!
Sto reci...na kraju cu sama platiti !!!!
Ali bar da se pokrenem s mjesta !
Mono hvala ti. Nisam danas radila cekam da dođem doma pa cu tako kako si me uputila da testiran a ne s prvim jutarnjim. Ova zadnja uzivo nije jos skroz bila tamna kao kontrolna ali ja sam bas sretna jer po tome znaci da ja imam ovulacije ako sam dobro shvatila? Da li moze biti da je test pokazao pozitivno a da ipak nije bilo ovulacije ili je to to?
Meni je ginekolog rekao da poz lh trakica ne znaci nuzno i O jer taj hormon koji utjece na to da se ona pokaze kao poz raste prije ovulacije, ali to ne garantira da ce se ona na kraju i dogoditi.
Znam, ni malo ohrabrujuce, to mi je inace bila svjetla tocka svega ovoga i onda mi kaze tako sta, ali eto.
Btw.lijepi si ih jednu ispod druge (imas dosta primjera na netu) i pisi vr.testiranja i dc i neces imat nedoumica dali i kada pik stize.
Sretno!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pozdrav drage djevojke,
citam cesto no ne pisem jer me ubija posao pa ne stignem ni zivjeti..
Kod mene nista novo, cekam M u utorak, i mislim da ce i doci, nekako sam bas pesimisticna ovaj ciklus..
Mono javi sutra kako je proslo i bas sam sretna da ponovno kreces u akciju, neka odmah prvi mjesec bude dobitan 💜💛 reci mi molim te dali si pisala koje su ovulacijske trakice najbolje? Htjela bi danas naruciti da mi mozda stignu do sljedece O, pa da ne narucim pogresne..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Mlady i ja sam dobro. Pozitivna sam nekako ovaj mjesec, pa sad sta Bog da:)
Suzo, drzim palceve da je to to. Samo se opusti. Nemoj biti pod stresom i bit ce sve dobro :))
Ajme Mono, napokon nesto!!! Ne mogu opisati koliko mi je drago! Javi kako je proslo.
💗Baby E💗
Da, ne znači žuto tijelo je znak da je bila ovulacija a njega možeš provjeriti samo ultrazvukom koliko ja znam
Mlady i ja sam dobro. Pozitivna sam nekako ovaj mjesec, pa sad sta Bog da:)
Suzo, drzim palceve da je to to. Samo se opusti. Nemoj biti pod stresom i bit ce sve dobro :))
Ajme Mono, napokon nesto!!! Ne mogu opisati koliko mi je drago! Javi kako je proslo.
Ja sam ovi mjesec amo rec "neda mi se nista", ne razmisljam bas toliko o svemu, niti pratim plodne dane nit ovulaciju.. pa sad sta bude 😊
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji