Bok.Ja neznam sta se samnom dogada.Za 3dana bi trebala dobit M.A toliko me grci u trbuhu vec 5dana.Malo grci pa prestane.Nemam apetita,jedem na silu pa me onda zeludac boli.Grudi me neboli,vise me svrbe.Ili je dobri Pms ili se nesto desava.Jucer sam mislila da cu procurit i stavila ulozak kad ono samo zuti trag.
M lady nema nista novo. Svi se trudimo :) kako si?
Abrakadabra, znas li kad ti je bila O?
💗Baby E💗
U petak cu ponoviti test ako ne dobijem do tad..pa cu ginekologu da mi da uputnicu za bhcg.
Suza4 ma to ti je to :)) ja nebi mogla cekati do petka :) ajmo cure malo tih plusica da se razvedrim
eto i ja sam mislila da će ovaj put biti plusić, trebala sam dobiti u subotu, međutim dobila sam danas što nije inače, uvijek mi traje točno 28 dana, nekad urani jedan dan, ali 4 nikada...moj problem je što nikad ne znam kad mi je O...ništa bacamo se na posao opet čim prođe ova dosadna tetka...
Mono hvala ti. Nisam danas radila cekam da dođem doma pa cu tako kako si me uputila da testiran a ne s prvim jutarnjim. Ova zadnja uzivo nije jos skroz bila tamna kao kontrolna ali ja sam bas sretna jer po tome znaci da ja imam ovulacije ako sam dobro shvatila? Da li moze biti da je test pokazao pozitivno a da ipak nije bilo ovulacije ili je to to?
Suza nedaj se. Prosle smo skupa prosli put sve i znam kako ti je i iskreno se nadam da je to sad to jer ako je crta tu tu je i samo pozitiva 😍
M lady nema nista novo. Svi se trudimo :) kako si?
Abrakadabra, znas li kad ti je bila O?
Evo dobro sam, gura se 😉 kako mi ti?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Hvala cure ja se nadam da nece biti kao prosli put.Ona crta od jucer jos stoji..slaba je(12dpo)...sutra kupujem novi test i u petak cu znati.Inace prosli put kad je bila biokemijsla svaki dan me bolilo kao da cu dobit,a sad nista i ne mogu grudnjak nositi...uopce se ne mogu opustiti:samo cekam kad cu prokrvariti.😣😣😣
Sortiraj odgovore
Najstariji