Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby123
    19. Siječanj 2017. 16:50

nena27 bit će sve ok samo treba strpljenja..mi žene smo jake i nikad ne sumnjaj u Boga i svece.
    Valentina nadam se da je sve uredu i javljaj nam informacije sve.
    Barbara držim fige, nadam se da čemo uskoro skupa odbrojaviti
    Trudim se jako kad si na pregledu naručena?
    Dzenny ja u obe trudnoće nisam imala ni iscjedak,ni simptome,ni mučnine hahaha osim poroda koda i nisam bila trudna.zato su porođaji namirili svu lakoću trudnoće
    A gdje nam je bebica?!?jeli radila test????bebiceeee disi nam nestalaaa

dzenny
    19. Siječanj 2017. 17:18

baby123,meni ce biti prva trudnoca tako da ne znam nista od simptoma..
    uhh sta da ti kazem,za sad brinem se za to kako da ostanem trudna,aa kad taj cilj ostvarim onda ce da mislim i dan i noc kako cu da se porodim,inace sam pomalo strasljiva.. ali sve prodje,a ti dobijes nesto posebno.. :D

mono1111
    19. Siječanj 2017. 19:22

Teta,
    Mislim da sam ti testove trombofije prve napisala ! Procitaj ponovno, ako nisam, a mislim da jesam, onda to pod obavezno.
    Nisam jedino histeroskopiju.obavila koja je bila planirana ali sam T ostala, ide pod opcom anestezijom u Petrovoj, za druge bolnice ne znam ali sam vise puta bila na 3d i nista se nije vidjelo, sve.uredno.
    Pretrage mozes obaviti vec i nakon prvog pregleda, ali cer.briseve i papu ne mozes. Iako ti papu nisam napisala, ali ona ti ne moze izazvati spontani ili sl.kakvagod bila.
    Cer.briseve radis nakon prve M.
    Za sve ostalo se.odmah mozes naruciti.
    Samo,.puno ginekologa dva spontana ne smatra habitualnim (ponavljajucim ) i postoji mogucnost da ti gin.ne da ni jednu uputnicu, kao sto moj meni nije htio dati.
    Onda sam otisla privatno kod dokt.za koju se zna ( nije neki žnj dokt.) I.ona mi.je napisala.koje pretrage trebam obaviti i na to mi je udarila žig.
    Na kraju sam sve to obavila i otisla ciljano kod trece dokt.koja me sad vodi u Petrovoj.
    Zabb sam napisati i da kariogram napravite.( oboje )'na citogenetici da se vidi da li ste mozda nosioci gresaka na kromosomima, mislim 99 posto slucajeva nisu pa opet.dodje do kromosomske greske.
    TORCH ti daje dokt.opce.prakse, sve ostalo ti moze dati gin.
    Bilo bi ti super kada.bi ti netko privatni ili u bolnici napisao da nemas problema jos i s tim.
    Ja, da se.tako izrazim imam idiota za gin.i stalno neki problemi sa socijalcem pa sam sve to izbjegla srecom.
    Moja.preporuka ti je da nadjes nekoga tko se bavi tim stvarima, jer je meni.i moj socijl.rekao da nemam ja sto raditi kod njega,.da.se.vodim i idem kod nekoga tko se.razumije u sve to,.jer kad je sve ok,.moze.on voditi i T i sve,.ali kad nije,.ide se bas specijalistu za to.

Valentina,
    Mogu misliti kako si se osjecala ali glavno da je sve ok.
    Sad stvarno strogo miruj i cekaj da najkriticnije prodje.
    Drzim fige da i dalje sve bude ok.
    Lezis u bolnici? Kojoj?

Bornastra,
    Vjerovatno imas kasniju O. Javi kada ce.ti lh biti poz.
    Nadam se uskoro ;)

Wannababy,
    Poslala sam ti pp ali ne znam jesi vidjela.

mono1111
    19. Siječanj 2017. 19:26

Dreams,
    Da li ti se.ciklus.regulirao??
    Hvala,.i ja tebi zelim da uskoro bude.plus.ali najvaznije da bude sve ok );

Darliv,
    Koliko dugo planirate?
    Maca.prah ti je super. I MM i ja smo pili neko vrijeme.
    Ne znam sto.je taj peludni.prah.

Ostalim curama drzim figeee );

19. Siječanj 2017. 19:44

Mono1111

Grozno sam se osijecala,nisam znala sta cu od panike tim vise sta jos taj dijabet. imam pa onda pazi na to,pszi na ovo…uzas…

Ne lezim jos evo sad sam se spakirala i sutra idem za Petrovu mislim da cu ostati do ponedjeljka… :)

mono1111
    19. Siječanj 2017. 20:09

Aha,
    Zadrzati ce te? Da li jos.krvaris? Na kojem odjelu si tamo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.