Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TrudimSeJako
    19. Siječanj 2017. 15:05

Hahaha bilo je i vrijeme :D dugo sam cekala svoj plusić al na kraju se svaki trud isplati.. Čak su nam i doktori prognozirali da idemo na umjetnu jer mi je u muža slab spermiogram skroz .. Zato nikad ne slušajte doktore,jer je dovoljan samo jedan jedini spermij da dođe do trudnoće, uz par molitvica i truda sve se može :* :* velik je Bog .. Sretno svima drage moje i ne predajite se..

barbara29
    19. Siječanj 2017. 16:30

TrudimSeJako

Hahaha bilo je i vrijeme :D dugo sam cekala svoj plusić al na kraju se svaki trud isplati.. Čak su nam i doktori prognozirali da idemo na umjetnu jer mi je u muža slab spermiogram skroz .. Zato nikad ne slušajte doktore,jer je dovoljan samo jedan jedini spermij da dođe do trudnoće, uz par molitvica i truda sve se može :* :* velik je Bog .. Sretno svima drage moje i ne predajite se..

Čestitke trudilice, a sada trudnice!!!!!  
    Mi sa nestrpljenjem čekamo sutrašnji mužev spermiogram pa si mi ublažila neizostavni strah da možda neće biti dobar (pogotovo kad mi on stalno govori da nema dobar osjećaj - ali nadam se da i kod njega samo progovara strah) a ja se pred njim pravim da uopće nisam zabrinuta!
    Nadam se da će se i naše molitve uskoro uslišati  a tebi, tvom malcu ili malcima   i naravno mužu, svako dobro i uzivajte u trudnoci i javljaj nam se s novostima!!

19. Siječanj 2017. 15:43

Ja se nadam da je sve u redu,evo sad se pakiram pa sutra u Zg . Kad budem znala vise javim!:-)
    Danas me opet trbuh bas bolio bit ce da doslovno moram samo mirovati uhhh…

Vama ostalima zelim plusic sto prije!:-)

• TrudimSeJako
    19. Siječanj 2017. 15:56

ValentinA 
    Sretno, bit će sve uredu akoBogda.. Držimo fige :* 
    Mali il mala zeza mamu svoju odma u pocetku, al bit ce sve uredu :D :D

19. Siječanj 2017. 17:24

TrudimSeJako

ValentinA 
    Sretno, bit će sve uredu akoBogda.. Držimo fige :* 
    Mali il mala zeza mamu svoju odma u pocetku, al bit ce sve uredu :D :D

Hahaha,bome da.
    Javim se sutra :-* 
    dzenny
    19. Siječanj 2017. 16:23

oo kako fino.. puno plusica imamo ovaj mjesec :D cestitke :D
    ee ovako,drage moje.. ja imam par simptoma,znaci bolne grudi,stomak me boli,male vrtoglavice.. ali me zanima dali je svaka kada je ostala trudna imala smjedji iscjedak,jer kod mene se nije nista pojavilo.. zanima me vase misljenje..
    trebam dobiti 21.01. tako da cu taj dan izjutra uraditi test,mislim da nije rano.. ii nadam se da cu vam se javiti sa jednim + :D

nena27
    19. Siječanj 2017. 16:39

Kad smo već kod molitvi što molite? Ja se već godinama molim sv. Marti, još od srednje škole i sve mi je uslišala osim želje da postanem majka inače je sve išlo brzo a ovo se odužilo

barbara29
    19. Siječanj 2017. 16:46

nena27

Kad smo već kod molitvi što molite? Ja se već godinama molim sv. Marti, još od srednje škole i sve mi je uslišala osim želje da postanem majka inače je sve išlo brzo a ovo se odužilo

I ja isto, trenutno ali čula me i sv. Rita, i sv. Ana...,ali svi zajedno čekamo Onog Najglavnijeg da odobri. Jer kažu: "Čuda se događaju kada Bog kaže: Vrijeme je!" 

• baby123
    19. Siječanj 2017. 16:50

nena27 bit će sve ok samo treba strpljenja..mi žene smo jake i nikad ne sumnjaj u Boga i svece.
    Valentina nadam se da je sve uredu i javljaj nam informacije sve.
    Barbara držim fige, nadam se da čemo uskoro skupa odbrojaviti
    Trudim se jako kad si na pregledu naručena?
    Dzenny ja u obe trudnoće nisam imala ni iscjedak,ni simptome,ni mučnine hahaha osim poroda koda i nisam bila trudna.zato su porođaji namirili svu lakoću trudnoće
    A gdje nam je bebica?!?jeli radila test????bebiceeee disi nam nestalaaa

dzenny
    19. Siječanj 2017. 17:18

baby123,meni ce biti prva trudnoca tako da ne znam nista od simptoma..
    uhh sta da ti kazem,za sad brinem se za to kako da ostanem trudna,aa kad taj cilj ostvarim onda ce da mislim i dan i noc kako cu da se porodim,inace sam pomalo strasljiva.. ali sve prodje,a ti dobijes nesto posebno.. :D

baby123
    19. Siječanj 2017. 20:32

dzenny

baby123,meni ce biti prva trudnoca tako da ne znam nista od simptoma..
    uhh sta da ti kazem,za sad brinem se za to kako da ostanem trudna,aa kad taj cilj ostvarim onda ce da mislim i dan i noc kako cu da se porodim,inace sam pomalo strasljiva.. ali sve prodje,a ti dobijes nesto posebno.. :D

istina draga,kad ugledaš to malo biće sve zaboraviš!!!!!!!!!ja ti ponavljam,da ja simptome nisam ni imala,a sad neznam kako će bit ako treći put zatrudnim.sve su to slatke brige.....mono1111
    ja se tebi divim kako se u sve to razumišsvaka čast!!!!!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI