Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    19. Siječanj 2017. 10:11

Wannababysomuch nadam se da je ovaj mjesec bingo, ja trebam dobiti tek krajem mjeseca. Kad trebaš dobiti možda si i napisala ali previše je postova da sve pohvatam?
    Bornastra i ja imam rozne i pokazuju mi ovulaciju moja bude obično pozitivna 12,13 dc jer su mi se ciklusi produžili zbog vrkute 
    Teta5 ti se drži ne znam što da ti kažem, ne daj Bože nikome
    Baby123, Ankol, Okozeleno   sad u nove radne pobjede 
    Abrakadabra sretno da sve bude u granicama i sad u akciju, ja 24-og idem raditi briseve, a moram ponoviti i prolaktin jer mi je bio povišen

wannababysomuch
    19. Siječanj 2017. 11:20

I ja se nadam baby123
    Nena.. pa obzirom da je meni od 27 do 30 dc obicno da trebam dobit. A sad je vec 34.. neznam stvarno..pocela sam raditi al mislim da nije zato da kasni. Ko zna sto je opet heh

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• bebice
    19. Siječanj 2017. 11:59

evo cure ja danas radim test pa držite fige da bude plusič :-)

nena27
    19. Siječanj 2017. 12:00

A test nisi radila, ne znam što se čeka  jel mjeriš temperaturu

wannababysomuch
    19. Siječanj 2017. 12:16

Bebice drzimo fige...
    nena ako mene pitas. Ma nisam. Nezelim se nadati puno

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

darliv
    19. Siječanj 2017. 12:26

Drage djevojke ni kod mene nista novoga, upravo krecu plodni dani ako ih uspijemo pokriti.. 
    Cestitke svim novim trudnicama i dobrodošlica novim trudilicama.. 
    Zao mi je zbog svih spontanih, nadam se da cete se brzo oporaviti i krenuti naprijed.. 
    Nedavno smo poceli koristiti peludni prah, citala sam da ima pozitivan utjecaj i na musku i na zensku plodnost, a nemam sto izgubiti.. Da li je netko od vas pokusao to koristiti?

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• TrudimSeJako
    19. Siječanj 2017. 13:09

Baby123
    Kako bi vas mogla napustit hehe.. :) ocito ste mi donijele sreću.. Hvala svima..
    Čekamo i ovaj mjesec tvoj plusić :*

• TrudimSeJako
    19. Siječanj 2017. 13:11

Vadila sam betu hcg danas, i nalaz je 987 mIU.. Hehe .. Doktorica sumnja na blizance jer mi je beta prevelika :D :D :D heheh

nena27
    19. Siječanj 2017. 13:31

TrudimSeJako aaaa super duplići 
    Darliv i ja sam čitala o tome i matičnoj mliječi ali sad odustala jer mi je preskupo možda za par mjeseci ako ne dođe do trudnoće pokušam 
    Bebice sretno
    wannababysomuch da tebe sam pitala , ma znam tako i ja odgađam da se nadam što duže, u svakom slučaju nadam se da je +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.