ValentinaA - žao mi je da si to prolazila ali sam sretna što je sve u redu,pazi i miruj što više i neka dalje sve bude kako treba,misli pozitivno i tako će i biti :)
Okozeleno - bit će bolje drugi mjesec,sretnoo :))
Teta - užasno mi je žao...prođi sve pretrage i punooo punoo sreće ti želim da plusić dođe što prije nakon pauze koju si spomenula i da taj put prođe sve kako treba, drži se.
Lory123 - drago mi je da je sve oke :)) kod mene je sve po starom...ciklusi su i dalje da više nemam komentar na njih...sad mi kasni više od 10 dana ,ovaj mj nisam radila test jer bi se samo razočarala jer vjerovatno da od tableta još nije sve regulirano no to ću saznati na pregledu..nadam se samo da nije nešto drugo u pitanju :/ jedino mi je dugo čekati pregled pa mislim da ću ranije otići privatno.
anKol - nek idući mj budee plusiić,sretno
Petra178 - drago mi je da je nalaz negativaan :))
bornastra,nena,mono,wannababysomuch i ostale mislim na vas i šaljem vam veliki pozdrav...malo mi je ovdje sve postalo zbrkano čitati od silnih komentara,krenila sam raditi pa dok se pojavim hrpa novih stranica teško mi više sve pohvatati...
novim curama čestitke a onima koje nisu dočekale plusić neka dođe što prije :)

Oko zeleno
i ja jučer dobila doslovno u sat točno!!!!!!!!!
Znači po ovom svemu,sljedeći mjesec bit će nam na forumu vrlo zagužvano od pustih ODBROJAVANJA!!Neka,neka jedva čekam..bit će zanimljiva veljača.I još kad bi se dogodija pravi baby boom s +++++++++!!!!!!!!!!!!!!
Evo ja sam usla u nove plodne dane.M mi je bila opet jako slaba trajala je 2 dana. Idem 24 provjerit horome stitnjace pa cu vise znat.Mozda je i to uzrok mojeg stanja.Cestitam novim trudnicama!!!A ostalima ++++
Wannababysomuch nadam se da je ovaj mjesec bingo, ja trebam dobiti tek krajem mjeseca. Kad trebaš dobiti možda si i napisala ali previše je postova da sve pohvatam?
Bornastra i ja imam rozne i pokazuju mi ovulaciju moja bude obično pozitivna 12,13 dc jer su mi se ciklusi produžili zbog vrkute
Teta5 ti se drži ne znam što da ti kažem, ne daj Bože nikome
Baby123, Ankol, Okozeleno sad u nove radne pobjede
Abrakadabra sretno da sve bude u granicama i sad u akciju, ja 24-og idem raditi briseve, a moram ponoviti i prolaktin jer mi je bio povišen

I ja se nadam baby123
Nena.. pa obzirom da je meni od 27 do 30 dc obicno da trebam dobit. A sad je vec 34.. neznam stvarno..pocela sam raditi al mislim da nije zato da kasni. Ko zna sto je opet heh
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
evo cure ja danas radim test pa držite fige da bude plusič :-)
evo cure ja danas radim test pa držite fige da bude plusič :-)
Sretno, javi nam se, nadam se veselim vijestima.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji