vidjet cemo sta bude bude. Uistinu. Sad mi je manje vazno. Ako bude bit cu najsretnija. Ako ne. Nema veze bit ce jednom.
Tebi sad plodni dani jel? Znaci akcija pa da nam javis plusic 😁
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Nena27
Nadam se hehe..
Hvala..
I još nešto, osjecam se ko da uopce nisam trudna.. Nit me sta boli nit imam ikakve simptome.. Valjda ce ovako i ostat hehe..
wannababysomuch prošli su sad čekam, trebam dobiti krajem mjeseca, nadam se da neću
Trudim se jako opaaaa!!!!!!!!!!!pa vi ste se baš onda "TRUDILI JAKO".....
Bebice jesi radila test?!?navijam za +++++!!!!!!!!!!!!
Hahaha bilo je i vrijeme :D dugo sam cekala svoj plusić al na kraju se svaki trud isplati.. Čak su nam i doktori prognozirali da idemo na umjetnu jer mi je u muža slab spermiogram skroz .. Zato nikad ne slušajte doktore,jer je dovoljan samo jedan jedini spermij da dođe do trudnoće, uz par molitvica i truda sve se može :* :* velik je Bog .. Sretno svima drage moje i ne predajite se..
Ja se nadam da je sve u redu,evo sad se pakiram pa sutra u Zg . Kad budem znala vise javim!:-)
Danas me opet trbuh bas bolio bit ce da doslovno moram samo mirovati uhhh…
Vama ostalima zelim plusic sto prije!:-)
ValentinA
Sretno, bit će sve uredu akoBogda.. Držimo fige :*
Mali il mala zeza mamu svoju odma u pocetku, al bit ce sve uredu :D :D
oo kako fino.. puno plusica imamo ovaj mjesec :D cestitke :D
ee ovako,drage moje.. ja imam par simptoma,znaci bolne grudi,stomak me boli,male vrtoglavice.. ali me zanima dali je svaka kada je ostala trudna imala smjedji iscjedak,jer kod mene se nije nista pojavilo.. zanima me vase misljenje..
trebam dobiti 21.01. tako da cu taj dan izjutra uraditi test,mislim da nije rano.. ii nadam se da cu vam se javiti sa jednim + :D
Kad smo već kod molitvi što molite? Ja se već godinama molim sv. Marti, još od srednje škole i sve mi je uslišala osim želje da postanem majka inače je sve išlo brzo a ovo se odužilo
Sortiraj odgovore
Najstariji