Pozz trudnice i trudilice. Htjela bih podijeliti s vama svoje iskustvo a ujedno pitati ako ko vise zna. U pon sam prokrvarila u 12+2tj. Uzasno, sa ugruscima. Bila sam kod svog gin, beba je ziva ja zatvorena. Bila sam u dnevnoj bolnici, krvarenje stalo. Pila duphaston. Pustili me doma sa mirovanjem i moj doktor mi dao vaginalete utrogestin (ili tak nekaj, reko da su puno bolje). Za 10 dana idem na kontrolu kod svog doktora, naravno rekli mi i strogo mirovanje. Sad pitanje, danas mi se pojavio smedjkasti iscjedak. Dali je to normalno i kolko bi otprilike trebala mirovati. Jos da velim da su vidjeli hematom i kazu posteljica sprijeda. Puno hvala i oprostite na litanijama... ;)
Pozz trudnice i trudilice. Htjela bih podijeliti s vama svoje iskustvo a ujedno pitati ako ko vise zna. U pon sam prokrvarila u 12+2tj. Uzasno, sa ugruscima. Bila sam kod svog gin, beba je ziva ja zatvorena. Bila sam u dnevnoj bolnici, krvarenje stalo. Pila duphaston. Pustili me doma sa mirovanjem i moj doktor mi dao vaginalete utrogestin (ili tak nekaj, reko da su puno bolje). Za 10 dana idem na kontrolu kod svog doktora, naravno rekli mi i strogo mirovanje. Sad pitanje, danas mi se pojavio smedjkasti iscjedak. Dali je to normalno i kolko bi otprilike trebala mirovati. Jos da velim da su vidjeli hematom i kazu posteljica sprijeda. Puno hvala i oprostite na litanijama… ;)
Ako je rekao doktor strogo mirovanje onda neka tako i bude, do kontrole. Pretpostavljam sa je smedji iscjedak zapravo zaostalo krvarenje. Vjerojatno je i krvarenje zbog hematoma. Vaginalete su bolje, samo neka su ti ruke uvijek dobro čiste prije stavljanja. Bit će to sve dobro, cuvaj se.
Pozdravljam sve friške trudnice i sve one koje su u iščekivanju svoga plusića..kod mene su trenutno plodni dani pa se nadam da ću u skorije vrijeme i ja svoj plusić ponovno vidjeti, u ponedjeljak sam naručena na redovnu kontrolu kod svoje ginekologinje. Uzimam već par mjeseci folnu kiselinu i što više vitamina(voće,povrće), još da mi je smanjiti unos kave i koji kilogram manje, ali šta je tu je.
Javljajte se i budimo jedne drugima podrška.
Mono i Petra, sad sam bila u 12. tjednu. Zadnji spontani je bio u 9. mjesecu, u 10. tjednu. Oba puta je plod stao s razvojem na identicnoj velicini - 1,1 cm.
Prosli put sam se sama ocistila, ovaj put smo probali tako, ali zavrsilo kiretazom.
Bit ce bolje slijedeci put :)
uf nemaa me par sati a vidi ti koliko novih postova.pozzdrav svim novi i starim trudnicama i trudilicama.yasmeenah nadam se da če mi već sljed.mjesec upalit haha.....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji