Pozdravljam sve friške trudnice i sve one koje su u iščekivanju svoga plusića..kod mene su trenutno plodni dani pa se nadam da ću u skorije vrijeme i ja svoj plusić ponovno vidjeti, u ponedjeljak sam naručena na redovnu kontrolu kod svoje ginekologinje. Uzimam već par mjeseci folnu kiselinu i što više vitamina(voće,povrće), još da mi je smanjiti unos kave i koji kilogram manje, ali šta je tu je.
Javljajte se i budimo jedne drugima podrška.
Mono i Petra, sad sam bila u 12. tjednu. Zadnji spontani je bio u 9. mjesecu, u 10. tjednu. Oba puta je plod stao s razvojem na identicnoj velicini - 1,1 cm.
Prosli put sam se sama ocistila, ovaj put smo probali tako, ali zavrsilo kiretazom.
Bit ce bolje slijedeci put :)
uf nemaa me par sati a vidi ti koliko novih postova.pozzdrav svim novi i starim trudnicama i trudilicama.yasmeenah nadam se da če mi već sljed.mjesec upalit haha.....
Teta,
Znaci u 7 tt.je plod prestao s razvitkom? Tako je i meni drugi put, sa 7 + 2.
Jos.sam ti zabb napisati da obavezno napravis 3d uzv gdje bi se vidjelo da li imas kakve anomalije maternice, ali kod nekog dobrog gin.koji se kuzi u sve to. Makar je najbolja histeroskopija, kojom se kamerom gleda.
Nadam se,.zajedno s tobom da ce iduci put i tebi i meni sve biti ok.
Javi koje si pretrage obavila.
Bornastra,
Tako je. Roze su trakice. Meni jeO inace.16 ili 17 dc a ciklusi mi traju 30 dana.
Valentina,
Sorry ja nisam reg.uopce tvoj kom. Sto se.tocno dogodilo?
Da li je stalo krvarenje?
Miruj i sve ce biti ok. Misli pozitivno.
KiaraSara,
Da li imas bolove?
Miruj i nadaj se najboljem.
Ostale cure, zao mi je radi M koja je nekima stigla, vise srece iduci mjesec.
Drzim fige svima
Ivcy,
Posalji mi svoj broj,.imam novi mob i vecina mi se izbrisala.
Nije se.Luki.vec.dugo javljala.
I ja se nadam da je s e ok s njom.
Samo da vam javim, imam svoj plus nakon tocno 12 mjeseci pokusavanja .. Bogu dragom hvala..clearblue digital + 2-3 tjedna .. Hihihi .. Osjecam se odlicno.. Cure moje drage hvala vam na podršci .. Samo mi je čudno jer mi prije 6 dana nije prikazalo trudnocu od 1-2 tjedna ako je sad prikazao 2-3 tjedna.. :* pusa svimaaaa i želim vam puno plusića
Bok... evo i mene... puno ste pisale ova 2 dana koliko nisam stigla čitat forum... heh
Uglavnom, ja prijavljujem vješticu... stigla jučer uredno u dan... znala sam da će doć i da smo fulali plodne dane... al nema veze... ovaj ciklus krećemo baš pravo u akciju...
Čestitke svima koje su ugledale svoje plusiće... :)
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji