Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    18. Siječanj 2017. 14:29

Pozz cure! 
    Jel se javljala Luki5? Nadam se da je s njom i sa L sve u redu i nadam se da ce i procitati ovo pa da ce se javiti, mislim na tebe!!! 😘😘 

Svim trudnicama zelim uspjesnu i sretnu trudnocu, a trudilicama da sto prije ugledaju svoje plusice!!

• Ana-Marija
    18. Siječanj 2017. 16:42

Pozz trudnice i trudilice. Htjela bih podijeliti s vama svoje iskustvo a ujedno pitati ako ko vise zna. U pon sam prokrvarila u 12+2tj. Uzasno, sa ugruscima. Bila sam kod svog gin, beba je ziva ja zatvorena. Bila sam u dnevnoj bolnici, krvarenje stalo. Pila duphaston. Pustili me doma sa mirovanjem i moj doktor mi dao vaginalete utrogestin (ili tak nekaj, reko da su puno bolje). Za 10 dana idem na kontrolu kod svog doktora, naravno rekli mi i strogo mirovanje. Sad pitanje, danas mi se pojavio smedjkasti iscjedak. Dali je to normalno i kolko bi otprilike trebala mirovati. Jos da velim da su vidjeli hematom i kazu posteljica sprijeda. Puno hvala i oprostite na litanijama... ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.