zaboravih napisati da je i kod mene bilo 3x+++ ,nisam vjerovala prvom testu ,pa sam napravila još dva ,da budemo sigurni
zaboravih napisati da je i kod mene bilo 3x+++ ,nisam vjerovala prvom testu ,pa sam napravila još dva ,da budemo sigurni
hahaha, ja sam se zbunila dosta. ja sam radila 2 testa, clearblue i clearblue digitalac, sačekat ću još malo pa idem ginekologu. Osim ovoga nikakvih simptoma vise nemam :* ljubim vas sve
Teta jako mi je zao sjecam se tvog plusica kao danas, znam da sam taj mj ja bila u iscekivanju i gledala hocu li uspjeti ili ne..bas mi je jako zao, ne mogu vjerovati
Napravi sve sto mono kaze, sve sto mozes!
Pisala si ranije, ako se ne varavm, da si vec imala jedan pobacaj? sto je tada bilo? koji si sad tt? Ajme kako mi je zao, najezila sam se sva..
Lory, pa nema te dugo zeno...kako si? Samo pozitiva, ne damo se, tu smo jedne za druge
Još samo tri cetiri dana i radim test.. :D hihiiii .. Baby123 baš mi je žao što je gadura crvena došla .. Bit će plus iduci mjesec ..
Pozdrav cure
Danas ni trebala biti 5 + 5
Ujutro sam imala jake bolove ko pred M i kasnije sam prokrvarila.
Bila sam kod gin koja mi ua sad ne moze nista reci jer kako kaze prerano je i dala bi je uputnicu za sv.duh za vadit betu
Podosta krvarim... dali se trebam brinuti? Jel ima netko iskustva?
Ja sam napisala neki dan sta se desilo no nitko nije dozivio moj komentar.
Ja sam.prokrvarila u 9 tj - u pon.
Najbolje ti je uzet uputnicu od ginekologa a i ne treba ti i proc na hitnu - mozda je rijec o spontatom.
Ja sam bila do danas u bolnici ali je hvala bogu sve u redu!:-)
Pozdrav cure
Danas ni trebala biti 5 + 5
Ujutro sam imala jake bolove ko pred M i kasnije sam prokrvarila.
Bila sam kod gin koja mi ua sad ne moze nista reci jer kako kaze prerano je i dala bi je uputnicu za sv.duh za vadit betu
Podosta krvarim… dali se trebam brinuti? Jel ima netko iskustva?
TT 5+5 je dosta rano da bi se čuli otkucaji srca, zato te je i dr poslala da izvadiš betu, najbitnije je da se beta dupla svaka dva do tri dana. Nadam se kako će biti sve uredu, ne bih htjela da te plašim...mada u mome slučaju prvi put kad sam bila trudna, završilo je sa missed ab, prije toga sam prokrvarila i ležala strogo dva tjedna, sa 9tt sam imala kiretažu. Od srca želim da bude sve uredu.
Kiara
Pozz cure!
Jel se javljala Luki5? Nadam se da je s njom i sa L sve u redu i nadam se da ce i procitati ovo pa da ce se javiti, mislim na tebe!!! 😘😘
Svim trudnicama zelim uspjesnu i sretnu trudnocu, a trudilicama da sto prije ugledaju svoje plusice!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji