Teta5.... žao mi je. Stvarno mi je žao. Drž se, i ti i suprug.
Napravi sve provjere, Mono ti je napisala kaj bi trebala.
Želim vam ubrzo svu sreću svijeta.
Draga Mono, hvala ti na svim savjetima.
Da, meni trakice su baš jako slabo vidljive. Danas je već 15. dan ciklusa, baš me zanima popodne kaj će biti. A nadam se da su i trakice u redu, imam neke roze?
Ako su u redu, možda stvarno imam kasniju ovulaciju i druga faza ciklusa mi kraće traje ... a ne 14 dana kak je u pravilu.
SRETNO SVIMA!
Evo i mene opet malo.. Recite vi koje ste friske s plusicima... simptomi isti kao i pred m?
Ja danas racunam. Moje vjestice nema.. vec 2 dana kasni ali kao da ce doc. Tak da sve u pripremi cekam bude, bude a nje nema. Ali nisam nista pratila prosli mj ni dal je i kad bila O. Keksanja je bas malo bilo. Pa neznam da se bas pogodilo sve. A vidjet cemo mozda se smrznula zbog hladnoce 😂
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
yasmeenah mjenjaš mene Baby 38 i Baby123 ,ali nema veza sve smo s istim ciljem ovdje
i mene žigne ponekad dolje , u početku malo češće ,ovaj tjedan manje ..
još nekako nisma svjesna svega ,nadam se da će i beta pokazati trudnoća ,pomalo me strah ,valjda zato što nemam nekih drugih simptoma ..
kad ćeš ti kod ginekologa i vadit betu ??
zaboravih napisati da je i kod mene bilo 3x+++ ,nisam vjerovala prvom testu ,pa sam napravila još dva ,da budemo sigurni
Teta jako mi je zao sjecam se tvog plusica kao danas, znam da sam taj mj ja bila u iscekivanju i gledala hocu li uspjeti ili ne..bas mi je jako zao, ne mogu vjerovati
Napravi sve sto mono kaze, sve sto mozes!
Pisala si ranije, ako se ne varavm, da si vec imala jedan pobacaj? sto je tada bilo? koji si sad tt? Ajme kako mi je zao, najezila sam se sva..
Lory, pa nema te dugo zeno...kako si? Samo pozitiva, ne damo se, tu smo jedne za druge
Još samo tri cetiri dana i radim test.. :D hihiiii .. Baby123 baš mi je žao što je gadura crvena došla .. Bit će plus iduci mjesec ..
Pozdrav cure
Danas ni trebala biti 5 + 5
Ujutro sam imala jake bolove ko pred M i kasnije sam prokrvarila.
Bila sam kod gin koja mi ua sad ne moze nista reci jer kako kaze prerano je i dala bi je uputnicu za sv.duh za vadit betu
Podosta krvarim... dali se trebam brinuti? Jel ima netko iskustva?
Kiara
Sortiraj odgovore
Najstariji