Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anKol
    18. Siječanj 2017. 19:55

Ja sinoc dobila...ajmo jovo nanovo u nove pobjede :)

baby123
    19. Siječanj 2017. 08:08

anKol

Ja sinoc dobila…ajmo jovo nanovo u nove pobjede :)

i ja jučer ujutro...sad čemo skupa u novu action i odbrojavanje...držim nam fige anKol!!!!!!!!!

nena27
    18. Siječanj 2017. 20:42

Ovo dok sve pročitam već zaboravim šta bi kome napisala

mono1111
    18. Siječanj 2017. 21:18

Teta,
    Znaci u 7 tt.je plod prestao s razvitkom? Tako je i meni drugi put, sa 7 + 2.
    Jos.sam ti zabb napisati da obavezno napravis 3d uzv gdje bi se vidjelo da li imas kakve anomalije maternice, ali kod nekog dobrog gin.koji se kuzi u sve to. Makar je najbolja histeroskopija, kojom se kamerom gleda.
    Nadam se,.zajedno s tobom da ce iduci put i tebi i meni sve biti ok.
    Javi koje si pretrage obavila.

Bornastra,
    Tako je. Roze su trakice. Meni jeO inace.16 ili 17 dc a ciklusi mi traju 30 dana.

Valentina,
    Sorry ja nisam reg.uopce tvoj kom. Sto se.tocno dogodilo?
    Da li je stalo krvarenje?
    Miruj i sve ce biti ok. Misli pozitivno.

KiaraSara,
    Da li imas bolove?
    Miruj i nadaj se najboljem.

Ostale cure, zao mi je radi M koja je nekima stigla, vise srece iduci mjesec.
    Drzim fige svima

Ivcy,
    Posalji mi svoj broj,.imam novi mob i  vecina mi se izbrisala.
    Nije se.Luki.vec.dugo javljala.
    I ja se nadam da je s e ok s njom.

18. Siječanj 2017. 22:41

mono1111

Teta,
    Znaci u 7 tt.je plod prestao s razvitkom? Tako je i meni drugi put, sa 7 + 2.
    Jos.sam ti zabb napisati da obavezno napravis 3d uzv gdje bi se vidjelo da li imas kakve anomalije maternice, ali kod nekog dobrog gin.koji se kuzi u sve to. Makar je najbolja histeroskopija, kojom se kamerom gleda.
    Nadam se,.zajedno s tobom da ce iduci put i tebi i meni sve biti ok.
    Javi koje si pretrage obavila.

Bornastra,
    Tako je. Roze su trakice. Meni jeO inace.16 ili 17 dc a ciklusi mi traju 30 dana.

Valentina,
    Sorry ja nisam reg.uopce tvoj kom. Sto se.tocno dogodilo?
    Da li je stalo krvarenje?
    Miruj i sve ce biti ok. Misli pozitivno.

KiaraSara,
    Da li imas bolove?
    Miruj i nadaj se najboljem.

Ostale cure, zao mi je radi M koja je nekima stigla, vise srece iduci mjesec.
    Drzim fige svima

Ivcy,
    Posalji mi svoj broj,.imam novi mob i  vecina mi se izbrisala.
    Nije se.Luki.vec.dugo javljala.
    I ja se nadam da je s e ok s njom.

Ah..nema veze :-)

Ne znam sta se dogodilo,kako koristim vaginalete pa to stalno curi  ja uopce nisam obratila paznju. Digla sam se iz kreveta i otisla se otusirat  u kupaonu prije te vaginalete a kad sam se skinula imala sam sta vidjet ogromna lokvetina crvene svjeze krvi i bolovi u trbuhu. 
    I nista zovi muza i drito ginekologu i odma na hitno a na uputnicu je napisao pobacaj. 
    Ja sam bila van sebe.
    Onda sam dosla tamo ono svi si me gledali sa zaljenjem a ja gotova. Smjestili me u sobu samu da ne budem s trudnicama ...uzas
    Brzo na Ultrazvuk kad ono nije uopce pobacaj dakle u 9Tjednu sam i sve se poklapa.
    Ne znaju zasto je doslo do toga. .
    Nalazi su svi u redu?strogo mirovanje mora bit...i jos da mi bude teze imam secer tip 1 tako da mi je jako jako komplicirano!

Nesmijem dizat ama bas nista... a u bolnici mi nisu prilagodili prehranu tako da sam bila gladna ha ha..  drugi dan mi je tek prijateljica donesla hranu! 

Katastrofa... evo danas sam prosla u ducan kupila neke sitnice i 3 mlijeka i jedva sam dosla doma.

Sad me opet boli trbuh ,ali dobro u Petak idem za Petrovu vec...

• TrudimSeJako
    18. Siječanj 2017. 22:41

Samo da vam javim, imam svoj plus nakon tocno 12 mjeseci pokusavanja .. Bogu dragom hvala..clearblue digital + 2-3 tjedna .. Hihihi .. Osjecam se odlicno.. Cure moje drage hvala vam na podršci .. Samo mi je čudno jer mi prije 6 dana nije prikazalo trudnocu od 1-2 tjedna ako je sad prikazao 2-3 tjedna.. :* pusa svimaaaa i želim vam puno plusića

baby123
    19. Siječanj 2017. 08:06

TrudimSeJako

Samo da vam javim, imam svoj plus nakon tocno 12 mjeseci pokusavanja .. Bogu dragom hvala..clearblue digital + 2-3 tjedna .. Hihihi .. Osjecam se odlicno.. Cure moje drage hvala vam na podršci .. Samo mi je čudno jer mi prije 6 dana nije prikazalo trudnocu od 1-2 tjedna ako je sad prikazao 2-3 tjedna.. :* pusa svimaaaa i želim vam puno plusića

ajma čestitam ti!!!!!!!!!!Baš mi je drago eto kao da sam i ja¨!!!!!!!!eto sad uživaj u trudnoći,narući se na pregled šta prije...i nemoj nas napustit sad!!!!!!!!!!

yasmeenah
    20. Siječanj 2017. 22:12

TrudimSeJako

TrudimSeJako suuper, čestitam ti na plusu i uzivaj. 😘❤

okozeleno
    18. Siječanj 2017. 22:44

Bok... evo i mene... puno ste pisale ova 2 dana koliko nisam stigla čitat forum... heh

Uglavnom, ja prijavljujem vješticu... stigla jučer uredno u dan... znala sam da će doć i da smo fulali plodne dane... al nema veze... ovaj ciklus krećemo baš pravo u akciju...

Čestitke svima koje su ugledale svoje plusiće... :)

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

wannababysomuch
    19. Siječanj 2017. 01:26

Ana Marija. Eto pazi se i cuvaj.. sam nek bebi bude u redu. ❤
    Mislim navikla sam na razocaranja u ovih... huh.. neznam vise. 17,18 mj. Neki intenzivni mirisi me smetaju za ubit se. Al neznam.. oce to i prije menge. Oajetljiva sam ionak. Mislim lako se rasplacem pa mislim da nebi ni to bilo nesto odredeno. Cekam jos koji dan pa cu vidjet.

baby123
    19. Siječanj 2017. 08:07

wannababysomuch

Ana Marija. Eto pazi se i cuvaj.. sam nek bebi bude u redu. ❤
    Mislim navikla sam na razocaranja u ovih… huh.. neznam vise. 17,18 mj. Neki intenzivni mirisi me smetaju za ubit se. Al neznam.. oce to i prije menge. Oajetljiva sam ionak. Mislim lako se rasplacem pa mislim da nebi ni to bilo nesto odredeno. Cekam jos koji dan pa cu vidjet.

eto draga nadam se da si trudna...odbrojavam s tobom,

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

19. Siječanj 2017. 07:49

Mono, jesi bila na histeroskopiji? To ide u opcoj? 
    Kad moram raditi te pretrage? Mogu odmah nakon pregleda (drugi petak, tj. 10 dana nakon kiretaze) ili kad prodje slijedeca M?
    Mi sve uputnice daje ginekolog ili nesto i dr. opce prakse? 
    Nisi spomenula testove na trombofiliju, a to svakako zelim napraviti, samo neznam tko za to daje uputnicu..

bornastra
    19. Siječanj 2017. 08:02

Mono,

te roze trakice imam i ja. Jučer popodne također još ništa. Danas je 16. dana ciklusa, bumo vidli kaj bude danas pokazalo.
    Jedino ako su mi Duphastoni sve poremetili. Ali, mislim da nisu. Jedino me zna malo glava boljeti, ne znam jel je to od njih ili od stresa na poslu kojeg je brdo. Užas.

ValentinaA,

miruj i glavno da je sve u redu sa bebicom.

Svima koje su ugledale plusiće, čestitam.

A nama trudilicama štooooo prije... :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI