Ana Marija. Eto pazi se i cuvaj.. sam nek bebi bude u redu. ❤
Mislim navikla sam na razocaranja u ovih... huh.. neznam vise. 17,18 mj. Neki intenzivni mirisi me smetaju za ubit se. Al neznam.. oce to i prije menge. Oajetljiva sam ionak. Mislim lako se rasplacem pa mislim da nebi ni to bilo nesto odredeno. Cekam jos koji dan pa cu vidjet.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Mono, jesi bila na histeroskopiji? To ide u opcoj?
Kad moram raditi te pretrage? Mogu odmah nakon pregleda (drugi petak, tj. 10 dana nakon kiretaze) ili kad prodje slijedeca M?
Mi sve uputnice daje ginekolog ili nesto i dr. opce prakse?
Nisi spomenula testove na trombofiliju, a to svakako zelim napraviti, samo neznam tko za to daje uputnicu..
Mono,
te roze trakice imam i ja. Jučer popodne također još ništa. Danas je 16. dana ciklusa, bumo vidli kaj bude danas pokazalo.
Jedino ako su mi Duphastoni sve poremetili. Ali, mislim da nisu. Jedino me zna malo glava boljeti, ne znam jel je to od njih ili od stresa na poslu kojeg je brdo. Užas.
ValentinaA,
miruj i glavno da je sve u redu sa bebicom.
Svima koje su ugledale plusiće, čestitam.
A nama trudilicama štooooo prije... :)
ValentinaA - žao mi je da si to prolazila ali sam sretna što je sve u redu,pazi i miruj što više i neka dalje sve bude kako treba,misli pozitivno i tako će i biti :)
Okozeleno - bit će bolje drugi mjesec,sretnoo :))
Teta - užasno mi je žao...prođi sve pretrage i punooo punoo sreće ti želim da plusić dođe što prije nakon pauze koju si spomenula i da taj put prođe sve kako treba, drži se.
Lory123 - drago mi je da je sve oke :)) kod mene je sve po starom...ciklusi su i dalje da više nemam komentar na njih...sad mi kasni više od 10 dana ,ovaj mj nisam radila test jer bi se samo razočarala jer vjerovatno da od tableta još nije sve regulirano no to ću saznati na pregledu..nadam se samo da nije nešto drugo u pitanju :/ jedino mi je dugo čekati pregled pa mislim da ću ranije otići privatno.
anKol - nek idući mj budee plusiić,sretno
Petra178 - drago mi je da je nalaz negativaan :))
bornastra,nena,mono,wannababysomuch i ostale mislim na vas i šaljem vam veliki pozdrav...malo mi je ovdje sve postalo zbrkano čitati od silnih komentara,krenila sam raditi pa dok se pojavim hrpa novih stranica teško mi više sve pohvatati...
novim curama čestitke a onima koje nisu dočekale plusić neka dođe što prije :)
Oko zeleno
i ja jučer dobila doslovno u sat točno!!!!!!!!!
Znači po ovom svemu,sljedeći mjesec bit će nam na forumu vrlo zagužvano od pustih ODBROJAVANJA!!Neka,neka jedva čekam..bit će zanimljiva veljača.I još kad bi se dogodija pravi baby boom s +++++++++!!!!!!!!!!!!!!
Evo ja sam usla u nove plodne dane.M mi je bila opet jako slaba trajala je 2 dana. Idem 24 provjerit horome stitnjace pa cu vise znat.Mozda je i to uzrok mojeg stanja.Cestitam novim trudnicama!!!A ostalima ++++
Sortiraj odgovore
Najstariji