Pozdrav svima!
Evo da se i ja pridruzim. :)
Decko i ja smo se odlucili na bebicu, medutim na brisu mi je dosla pozitivna ureaplasma urealyticum. Tako da cemo nazalost morati sve malo odgoditi... Nadam se da cu je se brzo rijesiti... :)
Teta
Presjeklo me kad sam procitala.
Uzasno mi je zao, nemam rijeci utjehe jer nemam pametno ti ista napisati, ali napisati cu ti koje pretrage trebas obaviti.
Koji tj se prestao plod razvijati? Obicna kiretaza je bila u pjtanju?
Stvarno jako, jako,.jako mi je zao :(
Ovako : testovi trombofilije.( genetski faktori.), antifosfolipidna antitijela.( LAC, ACA, ANA ), TORCH, urinokultura, cer.brisevi, kks, tsh, ft4, spolni hormoni, spermiogram ( spermiogram i bakterioloski ejakulat.-potrebne dvije uputnice.
Puno puta zna biti neka bakterija u ejakulatu koja moze.izazvati spontani.
To su ti pretrage koje trebas obaviti.
Ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj.
Drzi se i nadaj se najboljem iduci put,.nema ti druge.
Bornastra,
Meni ti trakice ne tamne postepeno, cak mi dan prije zna biti skoro skroz nevidljiva i.onda odjedanput potamni.
Mislim da nije dobro imati odnose svaki dan, a kamoli dva.puta dnevno jer jako gube na kvaliteti i nece doci do T, zato gin.savjetuju svaka dva dana imati odnose.
Lory,
Vec.9 tt. Vrijeme jako leti ,
Najvaznije je da je sve ok.
Vise se ne sjecam, jer je toliko poruka sad bilo da.vise ne znam tko je sto pisao ali ako si ti napisala :), nije preporucljivo cesto raditi uzv ali mislim da nista ne moze biti i ako se netko cesto pregledava.
Pricekaj onda do slijed.pregleda.
Ana Banana
Ne znam sto se tice krvarenja.
Ne zelim te plasiti,.ali meni.osobno to nije bio dobar znak.
Makar.puno cura krvari u ranoj T i sve bude ok. Ne mozes ovako i onako nis napraviti, miruj i cekaj da prodje to nakriticnije razdoblje.
Sorry ako nekome nisam odg,.jako puno kom ima da ne mogu sve pohvatati.
Cure koje su T zelim svu srecu ! A one koje nisu, nadam se da ce uskoro to biti to.
Ja sam ok, cekam M, nadam se da ce brzo da mogu planirati uskoro.
Jojj, mob mi se pokvario jucer,.sad imam drugi na koji ne znam pisati :\, pola brojeva nemam....
Nakon plusa, stomak me boli i grudi. S vremena na vrijeme zigne me u dojnjem dijelu stomaka, je li to normalno? Cekam jos malo pa da se narucim kod ginekologa 😊
Evo ženice moje da vas obavjestim,VJEŠTICA je jutros stigla na VELIKA vrata hahahaha!!!!!!!!!
Al nema veze,čekam da prođe i idem ponovno u akciju!!!!!!možda bi se i razočarala da mi nema vas,al pošto smo ovdje sve ko jedna i jedna drugoj podrška puuno je lakše!!!!!!idemo ponovno na odbrojavanje!!!!!koja je sljedeća na redu?!?mono1111 imaš svu podršku od mene i nadam se da čemo ubrzo skupa uskoro odbrojavat i ugledat +++++++,
Sortiraj odgovore
Najstariji