Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lory123
    17. Siječanj 2017. 00:26

Drage moje mono, Petra178, dreams, nemate pojma koliko jako osjećam toplinu i pozitivnu vibru preko ovih vaših poruka!😘😘❤️Hvala i ostalim curama na lijepim riječima i čestitkama! Divne ste!!!💋
    Tako je lijepo osjetiti tu jačinu ženske snage..e da se još žene ujedine u stvarnom svakodnevnom životu..pa di bi nam bio kraj!😊👍

Mono, ja sam ti sad u 9 tt..a za sljedeći pregled uopće ne znam. Bila sam naručena kod soc. gin 09.01., ali onda su me par dana prije prepalašili intenzivni bolovi koji su mi jako sličili na one koje sam imala kod spontanog i ja počela paničariti i otišla kod privatnog. Nakon pregleda kad smo hvala Bogu ustanovili da je sve ok, rekao mi je da nikako ne idem na taj redovni pregled 09.01. jer nikako nije preporučljivo tako često ići na uzv i prčkati dole. On mi je rekao da dođem opet za dva tjedna.
    E sad, ja mislim da bih onda ipak ovaj put trebala kod soc. zbog svih onih uputnica za reg. trud. pretrage..vađenje krvi i sl. Mislila sam se naručiti za tjedan-dva. 

Petra, ja sam imala ureaplazmu u prvoj trudnoći. Rodila živu i zdravu bebu..čisto da znaš i da ne paničariš ako se kojim slučajem vrati.

Dreams, kako je kod tebe? Jel se ciklus unormalio? Jesi li bila na pregledu?

Wannababy, žao mi je što odlaziš s foruma, baš si mi nekako prirasla srcu. Želim ti sve najbolje na novom poslu i naravno u privatnom životu i da bebica dođe just in time!😊😘

Svim novim curama želim dobrodošlicu, novim trudnicama laganu i ugodnu trudnoću, a trudilicama puno +++ što prije!!😄

2008. 👸
    2012. 👶

• baby123
    17. Siječanj 2017. 07:48

lory123 hvala na dobro došlici!!!!!!!!!!!!!yasmeenah nisam se stigla javit,morala učit sa četvrtašem,i drugašicom..evo me tu sam…danas treba doći vještica i radila jutros test i opet-,
    ajme koliko novih stranica od prošlog posljepodneva nemogu sve pohvatat.eto isto se nadam da vještica neće doć,pa da ću za dan dva ponovit test

• baby123
    17. Siječanj 2017. 09:51

a gdje ste curke cijelo jutro?nigdje nikog haha

barbara29
    17. Siječanj 2017. 10:48

anKol hvala ti, bila si u pravu za sve samo su sada dolje u podrumu ispod ginekologije!

nena27 evo znate sad i vi pa ne morate zivkat. Znači kako je anKol već napisala, od pon.do sri.do 10h, bez naručivanja, samo ponese uputnicu, dobije posudicu i to je to. Preporučuju 4 dana apstinencije.

• TrudimSeJako
    17. Siječanj 2017. 11:06

Baby123
     Iskreno se nadam da ce i tebi i meni doc plus ovih dana hehe .. Ja sam svoj test kupila i sad cekam..

• TrudimSeJako
    17. Siječanj 2017. 11:12

Hehhe imas ikakve simptome?

yasmeenah
    17. Siječanj 2017. 11:17

TrudimSeJako i baby123 nadam se vašim +++++ :*

• TrudimSeJako
    17. Siječanj 2017. 11:41

Hvala draga naša Yasmeenah :D

bornastra
    17. Siječanj 2017. 11:53

Bok svima curke :)

Barbara

hvala na savjetu. Čitala sam to i ja sve za Duphastone i za ovulaciju... sva sam bila izbezumljena jučer navečer i nisam znala šta bi radila. Kad sam se smirila malo i promislila, odlučila sam da ću ipak piti tablete kako mi je ginekolog rekao, neću sama sebi biti doktor i prepisivati si dijagnozu. No radi sigurnosti sam ipak danas nazvala ginekološku ordinaciju i sestra mi je rekla da nemam nikakve brige što se tiče Duphastona i ovulacije, da neka ih samo pijem. Da one mogu samo pomoći. Ja ću i dalje pratiti ovulaciju LH trakicama, baš me zanima šta će biti ovaj mjesec.
    Nekak si mislim da imam kasniju ovulaciju, budući da je meni jučer bio 13. dan i jakoooo slaba trakica. Danas se testiram opet nakon posla. Baš me zanima. A mi smo uvijek bili aktivni i pokrivali 11,12,13,14,15 i 16, eventualni 17 dan ciklusa pa onda mala pauza od par dana....a možda nije smjela biti uopće pauza :P

Promijenila sam prenatale, možda zato nemam već drugi mjesec nekakav poseban iscjedak. Ne znam, to sam sama zaključila jer sam svaki mjesec do sada uredno imala. Ima li koja iskustva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.