Pozdrav svima!
Nova sam na forumu, imam 26 godina, i muž i ja radimo na prvoj bebi, ovo nam je 3. ciklus. Inace imam dosta nepravilne cikluse, od 30-35,36 dana. Ostalo je sve okej pa se nadamo plusu sto prije
Pozdrav Blackie I dobrodosla :) Zelim vam puno srece I da ugledate uskoro plusic jedan veliki
14.06.2014. L ♥
Diva javi nam novosti . Blackie dobro nam došla. Evo curke s nestrpljenjem čekam da prođe tih par dana još pa da radimo test, vjerujem da bi bilo ravno čudu da nam uspije od prve ali veselimo se jako toj mogućnosti
...
Ja to mogu, ja to hoću....
Nove cure dobrodošle!
Evo da se i ja konačno javim, radim pa nikako ne stignem...!
Pa krenimo, upala koju su pruzročili bub. kamenci prešla na mok.puteve, pa sam dobila antibiotik koji sam pila 10dana, i naravno 11 dan dobila famozne gljivice, bolovi za poluditi, svrab urnebesan otišla sam kod giniča da vidi što je??A, da spomenem dotična kasnila dugaaaaa dva tjedna i ja se već ponadala, ha ha možeš misliti, ovako kako su me beštije napale ništa od +. i sad imam i vaginalete i kremu a dotičnu po ultrazvuku mogu očekivati tek za tjedan dana...eto vam drage moje kako je situacija kod mene...
Držim figice svima koji trebaju doći++++ a ja krećem u akciju nakon ovih beštija (Mare sjetim te se puno puta) Pusa velika svim trudilicama!!!
heheh renata,tu smo si al nedamo se naravno i ja sam još na antibioticima,al trenutno liječim i ureaplazmu... i muž je na antibioticima i trebam dobit 2.11. i onda ostavljam sve moguće tablete i u "napad" ,a tebi draga moja želim isto što i sebi...izlječenje ,bacanje tableta i ++++++++++
Drage cure, evo da vam javim,,,, imamo plusić!!!!!!!!!!!! Sreća neopisivaaaaaa! Muž i ja smo još onak' zbrčkani ali sretni jakooo! Iako ovaj mjesec uopće nismo nešto radili, svega tri odnosa sa vrijeme plodnih dana i eto... kod mene je folna odigrala veliku ulogu jer mi je ciklus vratila na 28 dana pa sam mogla lakše pratiti ovulaciju i to je to!
Svima želim isto, puno puta sam čitala na forumu : opustite se i uživaj. Moj komentar je bio ; da, kako da ne razmišljam ,kako da budem opuštena kad to želim i točka. Kad je to jedino što je neka konstanta i oko čega se sve vrti... Ali, malim djelom je točno.
Naručena sam kod ginića 07.11. , ne osjećam ništa, nikakvi posebni simptomi.... grudi, blaga tempica i to je to!
Želim vam svima od plusićeeee !
"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"
mare27 hvala ti, ovaj forum je divaaaan, vi ste predivneeee!
"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"
Sortiraj odgovore
Najstariji