I ako može brzinski još jedno pitanje (nemojte mi se smijati, zbilja ne znam)- ima li smisla privatno vaditi hormone dok sam na hormonskoj piluli, tj hoće li mi ti nalazi uopće išta reći o mojoj plodnosti?
I ako može brzinski još jedno pitanje (nemojte mi se smijati, zbilja ne znam)- ima li smisla privatno vaditi hormone dok sam na hormonskoj piluli, tj hoće li mi ti nalazi uopće išta reći o mojoj plodnosti?
Meni je endometrij isto tanak ali sam svejedno ostala trudna, a I citala sam da su mnoge zene bez obzira sto im je tanak ostale trudne.
Sto se tice vadenja hormona. Ja sam svoje vadila nakon operacije, pod terapijom euthyrox-a hormona stitnjace, bili su losi, jer mi je progesteron bio nizak I LH/FSH inverziju imam ali sam unatoc dijagnozi da nemam ovulacije ostala trudna. Najbolje ti je pitati ginekologa. Koliko dugo moras piti tu terapiju koju imas? Mene je moj htio poslat na vadenje hormonona nakon ispijene terapije duphastona, ali kako sam morala na operaciju onda me poslao nakon nje. Prije duphastona sam bila na terapiji dobrostina I jos prije toga na cilestu. Mislim da je bit vadenje hormona nakon odredene terapije kako bi se vidilo ako je bila terapija uspjesna :)

14.06.2014. L ♥
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu, imam 26 godina, i muž i ja radimo na prvoj bebi, ovo nam je 3. ciklus. Inace imam dosta nepravilne cikluse, od 30-35,36 dana. Ostalo je sve okej pa se nadamo plusu sto prije

Pozdrav Blackie I dobrodosla :) Zelim vam puno srece I da ugledate uskoro plusic jedan veliki

14.06.2014. L ♥
Diva javi nam novosti . Blackie dobro nam došla. Evo curke s nestrpljenjem čekam da prođe tih par dana još pa da radimo test, vjerujem da bi bilo ravno čudu da nam uspije od prve ali veselimo se jako toj mogućnosti
...

Ja to mogu, ja to hoću....
Nove cure dobrodošle!
Evo da se i ja konačno javim, radim pa nikako ne stignem...!
Pa krenimo, upala koju su pruzročili bub. kamenci prešla na mok.puteve, pa sam dobila antibiotik koji sam pila 10dana, i naravno 11 dan dobila famozne gljivice, bolovi za poluditi, svrab urnebesan otišla sam kod giniča da vidi što je??A, da spomenem dotična kasnila dugaaaaa dva tjedna i ja se već ponadala, ha ha možeš misliti, ovako kako su me beštije napale ništa od +. i sad imam i vaginalete i kremu a dotičnu po ultrazvuku mogu očekivati tek za tjedan dana...eto vam drage moje kako je situacija kod mene...
Držim figice svima koji trebaju doći++++ a ja krećem u akciju nakon ovih beštija (Mare sjetim te se puno puta) Pusa velika svim trudilicama!!!
heheh renata,tu smo si al nedamo se naravno i ja sam još na antibioticima,al trenutno liječim i ureaplazmu... i muž je na antibioticima i trebam dobit 2.11. i onda ostavljam sve moguće tablete i u "napad" ,a tebi draga moja želim isto što i sebi...izlječenje ,bacanje tableta i ++++++++++

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji