Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diva2
    27. Listopad 2014. 18:10

budemo vidjeli.. za par dana piškim test; dala sam joj rok do srijede 

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

NMareN
    27. Listopad 2014. 19:40

Arria iskrene čestitke, jako mi je drago. Diva želim ti svu sreću, nadam se da je nećeš dobiti kao ni ja . Dan je pri kraju a to znači jedan dan manje do saznanja, . Veselim se jako 01.11.,to nam je prvi put da očekujemo plusić, uzbuđeni smo jako,ako neće biti dvije crtice krećemo u akciju ponovno

Ja to mogu, ja to hoću....

Arria
    27. Listopad 2014. 20:54

Evo i mene opet, beta je pozitivna! U četvrtom smo tjednu!   Curke, želim vam svu sreču i da se uskoro sve družimo na temi Trudnoća! 

• Mimia
    27. Listopad 2014. 22:20

Ne znam kud da pišem, pa ću pokušati ovdje. Drage moje, za početak pozdrav svima.
    Md i ja se planiramo baciti "na posao" za koji mjesec. Al naravno, uvijek se nađe komplikacija. Od 12.8.  nisam imala mengu (inače mi je bila redovita, 27-30 dana). Obavezno da napomenem-beta negativna. Policistični jajnici isključeni UZV pregledom. Na 53. dan ciklusa debljina endometrija bijednih 1.5 mm!!   Pretanko za izazivanje krvarenja duphastonima. Gin me stavio 6 mjeseci na Logest, pa ćemo vidjeti kuda dalje. 
    Hormonalnu sliku gin nije smatrao potrebnim provjeravati. Moje pitanje je, je li se nekoj od vas nešto slično dogodilo? Hvata me panika da sam u preuranjenoj menopauzi (26 mi je godina), baš sam uplašena, ovo mi se nikad prije nije dogodilo.

Miki35
    27. Listopad 2014. 22:27

Arria prekrasne vijesti čestitam i dobro nam došla
    Diva sretno!!

• malena12
    28. Listopad 2014. 13:58

super tema... mi pokusavamo vec 7 mj pa neuspjesno... ovaj mj mi kasni 10 dana i jutros kad sam pravila test ispao mi negativan... zvala sam ginicku i rekla mi da se strpim do kraja tjedna pa da se javim... valjda sam prerano napravila test?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.