Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    28. Listopad 2014. 14:53

curke recite mi dal je prerano raditi test 3 dana prije neočekivane gospodičneM?? nestrpljiva sam jako pa bi radila test....

Ja to mogu, ja to hoću....

Miki35
    28. Listopad 2014. 15:11

NMaeeN strpi se još dan dvapa ceš biti najsigurnija ,100 testova sam napravila i bacila bezveze i kad sam se najmanje nadala + ko kuca 2 dana nakon sto sam trebala dobiti!! Sretno držim ti fige!! 

Diva2
    28. Listopad 2014. 21:26

Cure, sutra radim test.... toliko me strah... poslje jedne biokemijske prije dva mjeseca neznam ni kako ću reagirati ako vidim minus... kasni mi dva dana, ne osjećam apsolutno ništa, piškim često, grudi bole ajme ali ništa više... već sam pisala ranije od toliko šoranja simptoma unazad dva ciklusa sad ništa... vještice nema, danas sam par puta mislila evo je; kad ono iscjedak onako žuti ,bljakić... sad brijem da imam neku upalu,pušem i na hladno.... Nadam se da vam sutra i ja donosim vesele vijestiiiiii :) držite mi fige! 

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

LuKi5
    28. Listopad 2014. 21:50

Diva, drzim fige da je plusic, sretno! 

14.06.2014. L ♥

Miki35
    28. Listopad 2014. 21:55

Diva sretno , javi  obavezno!

• Mimia
    29. Listopad 2014. 00:05

I ako može brzinski još jedno pitanje (nemojte mi se smijati, zbilja ne znam)- ima li smisla privatno vaditi hormone dok sam na hormonskoj piluli, tj hoće li mi ti nalazi uopće išta reći o mojoj plodnosti?

mare27
    29. Listopad 2014. 07:55

diva???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.