Diva-čestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čuvaj se i sve najbolje tebi i bebici! A vi ostale- u borbu protiv grozne beštije, fufe M.
Dobrodošla pixii
Nama ce idući mjesec bit 4. ciklus i stvaaarno se nadam da ce upaliti!
Zaboravila sam napomenut da mi je vec 5 dana temperatura 37 ili 37.1. Neznam dal to sta znaci jer ne pratim bazalnu inace
url=https://lilypie.com]
pozdrav svim curama i zenama :)
ja sam ovdje nova….
ukratko odkad sam dobila prvu menstruaciju prije 8 godina nemam redovite, nekada dobijem svaki mjesec, nekad svaka dva a nekad i po 4,5 mj ne dobijem. nekada su obilne i bolne, nekada kratke i slabe, kada god bi otisla gink. pna bi rekla da je sve u redu da su mi jednostavno talvi ciklusi, slala me na pretragu hormona i koagulaciju i nakon nalaza rekla da je sve uredu iako je sumnjala na PCOS. nudila mi je kontracepcijske tablete ako zelim radi sebe, ali ja ih nikada nisam pila. pila bih samo dumphaston da mi izazove menstruaciju i to je to. zadnjih godinu dana pijem cajnu mjesavinu za zastitu zena i bila mi je cak nekoilko mj redovita mesntruacija. zatim nisam pila caj redovito zbog svadbe i opet se uneredio ciklus. muz i ja radimo vec 6 mj na bebi ali nista zasad… pila sam duphaston i dobila m 18.10. i trajala mij e do 23.10. od jucer imam neko malo krvarenje sa sluzi kada se obrisem…. neznam dali bi to moglo biti ovulacijsko krvarenje? dali je ovulacija onda vec bila ili ce tek doci? imam test za ovulaciju koji i jucer i danas pokazuje da nema ovulacije…
ako neko zna sto bi to moglo biti….
Pozdrav cure,evo i mene.Danas sam bila na konzultacijama kod doktorice u kbc Rijeka na humanoj i eto,posto su nam prijašnji nalazi svi uredni,krecemo sa hssg jajovoda da se vidi dali su začepljeni,menga došla danas navečer,baš za halloween 😈,točna ko urica.Uglavnom 8 dc krećem na hssg pa javim rezultate.,nadam se da neće jako boliti,stisnem zubčeke..
Sretno svima !!!
Daysee
Cure otkrila sam ovu app za pracenje ciklusa i ovulacije, mene je odusevila :) kazu da zene koje je koriste 3x brze zatrudne, pa mozda vrijedi pokusati.
http://www.ovuline.com/
Ajmo drage moje, zapoceo je 11. mjesec, hocemo li imat plusice do kraja mjeseca....?
Idemo delat!!!!!!! <3
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Od mene teškoMoja dotična fufara je došla usprkos beštijama, ne da se slomiti, bolovi su užas, a i stres u zadnja dva mjeseca, imam osjećaj da nemam snage, i iskreno nije mi do ničeg, baš se trebam dobiti nakon svega,...užasno sam iscrpljena.
Evo sretno svima od mene i u nove pobjede!
Sortiraj odgovore
Najstariji