Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    27. Listopad 2014. 10:38

Hvala, curke!
    NMareN, od 100 žena sam čula 100 razlićitih simptoma tako da ja više i ne gledam na to! Mislim sama sebi da će kod mene biti drugačije i to je to! Ja sam prije dva mjeseca imala sve simptome, mučnina, povračanje, zatvor, bolovi u donjem dijelu stomaka, gađenje na hranu, sveeee… A na kraju ništa! Ginek. mi je rekao da je to sve u glavi, nevjetovatno ali istinito! Daj Bože da je i uskoro  ugledaš dvije crtice, ali nemoj se previše nadati jer znam kako je, još je veće razočaranje kad shvatis da nisi trudna! 

Arria
    27. Listopad 2014. 10:38

Hvala, curke!
    NMareN, od 100 žena sam čula 100 razlićitih simptoma tako da ja više i ne gledam na to! Mislim sama sebi da će kod mene biti drugačije i to je to! Ja sam prije dva mjeseca imala sve simptome, mučnina, povračanje, zatvor, bolovi u donjem dijelu stomaka, gađenje na hranu, sveeee… A na kraju ništa! Ginek. mi je rekao da je to sve u glavi, nevjetovatno ali istinito! Daj Bože da je i uskoro  ugledaš dvije crtice, ali nemoj se previše nadati jer znam kako je, još je veće razočaranje kad shvatis da nisi trudna! 

Arria
    27. Listopad 2014. 13:39

A kada su vam se pojavili prvi simptomi?

Arria
    27. Listopad 2014. 15:04

Cure, ja nisam mogla čekati do sutra i napravila sam test iiii dobila sam dvije crticeeeee!   Odmah sam otišla ginekologu i sad čekam 18h da budu gotovi nalazi za betu! 

ninalo
    27. Listopad 2014. 15:10

Hej, cure, samo da vas pozdravim. Tu sam cijelo vrijeme, pročitam s vremena na vrijeme što pišete, ali nemam ništa pametnog za pisati. Kod nas ovaj mj sigurno neće ništa biti, m treba stići 4.11. i doći će.
    Ništa nismo napravili, malo zdravstveni problemi, malo mm-ovi tereni i tako proletili plodni dani. Nema veze, bit će opet drugi mj.
    Vidim ima plusića, čestitam! I novim curama želim dobrodošlicu.

Marincica
    27. Listopad 2014. 16:41

Arria čestitam ti...vidis dobro da si nam se javila danas 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Diva2
    27. Listopad 2014. 17:34

Arria, čestitam i ja... :) Eto, ja sam trebala danas tj. trebam danas dobiti... ne osjećam apsolutno ništa... Od šoranja hormona protekla dva mjeseca do ajme simptoma da sam trudna sad jedno veliko ništa. Grudi bole već desetak dana i to je to. Ne usudim se piiškiti test da nebi bilo  pa je ovako lakše nadati se da ćemo i mi vidjeti svoj plusić......

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.