Ovdje sam prvi puta, mislim, pišem prvi put, a čitam već mjesecima! Evo i ja imam isti problem, muž i ja već mjesecima pokušavamo ali ništa! Sutra trebam dobiti, pa čemo vidjeti! Jedini simptomi su mi da me stomak već tri dana rastura kao da svaki tren trebam dobiti! A inaće me boli par sati prije M! Tako da se nadam da je i to nekakav simptom i da sutra ni idučih 9 mj. neću ugledati baba rogu! Držite mi fige!
Ovdje sam prvi puta, mislim, pišem prvi put, a čitam već mjesecima! Evo i ja imam isti problem, muž i ja već mjesecima pokušavamo ali ništa! Sutra trebam dobiti, pa čemo vidjeti! Jedini simptomi su mi da me stomak već tri dana rastura kao da svaki tren trebam dobiti! A inaće me boli par sati prije M! Tako da se nadam da je i to nekakav simptom i da sutra ni idučih 9 mj. neću ugledati baba rogu! Držite mi fige!
Dobrodošlai drzim fige da vještica ne dođe
Dobro nam došla Arria. Držim ti palčeve da baba roga ne dođe. Curke ja svoju gopodičnuM ne očekujem 01.11., recite mi kad bi mogla imati prve simptome moguće trudnoće? Prije tjedan dana imala sam jake bolove u donjem dijelu trbuha s desne strane, a jučer ujutro za doručkom mučninu i išlo mi je na povraćanje. Dali to znači išta ili ništa?? , još 5 dana do nedolaska a imam osjećaj da će biti cijela vječnost...
Dobro nam došla Arria. Držim ti palčeve da baba roga ne dođe. Curke ja svoju gopodičnuM ne očekujem 01.11., recite mi kad bi mogla imati prve simptome moguće trudnoće? Prije tjedan dana imala sam jake bolove u donjem dijelu trbuha s desne strane, a jučer ujutro za doručkom mučninu i išlo mi je na povraćanje. Dali to znači išta ili ništa??
, još 5 dana do nedolaska a imam osjećaj da će biti cijela vječnost…
Želim ti da da ne dođe.. kao što i ostale cure kažu, to ti je sve od žene do žene... moji prvi simptomi trudnoće su bili bolne grudi

Ja to mogu, ja to hoću....
Arria dobro nam došla nadamo se da nebude dosla ..javljaj novosti
NMareN hm draga moze znacit trudnocu a i nemora, simptomi su razliciti od zene do zene, cuj ja ipak navijam za trudnocu , bez brige tih 5 dana bu proslo za tren oka...Držim fige i saljem pozitivne vibre
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Hvala, curke!
NMareN, od 100 žena sam čula 100 razlićitih simptoma tako da ja više i ne gledam na to! Mislim sama sebi da će kod mene biti drugačije i to je to! Ja sam prije dva mjeseca imala sve simptome, mučnina, povračanje, zatvor, bolovi u donjem dijelu stomaka, gađenje na hranu, sveeee… A na kraju ništa! Ginek. mi je rekao da je to sve u glavi, nevjetovatno ali istinito! Daj Bože da je i uskoro ugledaš dvije crtice, ali nemoj se previše nadati jer znam kako je, još je veće razočaranje kad shvatis da nisi trudna!
Hvala, curke!
NMareN, od 100 žena sam čula 100 razlićitih simptoma tako da ja više i ne gledam na to! Mislim sama sebi da će kod mene biti drugačije i to je to! Ja sam prije dva mjeseca imala sve simptome, mučnina, povračanje, zatvor, bolovi u donjem dijelu stomaka, gađenje na hranu, sveeee… A na kraju ništa! Ginek. mi je rekao da je to sve u glavi, nevjetovatno ali istinito! Daj Bože da je i uskoro ugledaš dvije crtice, ali nemoj se previše nadati jer znam kako je, još je veće razočaranje kad shvatis da nisi trudna!
Cure, ja nisam mogla čekati do sutra i napravila sam test iiii dobila sam dvije crticeeeee! Odmah sam otišla ginekologu i sad čekam 18h da budu gotovi nalazi za betu!
Cure, ja nisam mogla čekati do sutra i napravila sam test iiii dobila sam dvije crticeeeee!Odmah sam otišla ginekologu i sad čekam 18h da budu gotovi nalazi za betu!
Eeee cestitam ti.. simptomi su
mi se pojavili par dana pred mengu... Javi kaj beta veli
Hej, cure, samo da vas pozdravim. Tu sam cijelo vrijeme, pročitam s vremena na vrijeme što pišete, ali nemam ništa pametnog za pisati. Kod nas ovaj mj sigurno neće ništa biti, m treba stići 4.11. i doći će.
Ništa nismo napravili, malo zdravstveni problemi, malo mm-ovi tereni i tako proletili plodni dani. Nema veze, bit će opet drugi mj.
Vidim ima plusića, čestitam! I novim curama želim dobrodošlicu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji