Cestitam Diva!!
Cure s bestijama i antibioticima, brzo ih se riješite
Meni gradura stigla sinoć, i uranila pošteno
Diva cestitam ti od srca
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Diva iskrene čestitke od . Curke naravno da nisam poslušala vaš savijet, danas sam radila test, 2 dana prije neočekivane gospodičneM, i minus velik kao . Bilo bi pravo čudo da nam je od prve uspijelo znam, ali još postoji tračak nade, možda sam ipak radila test prerano,iako piše da se može raditi i prije izostanka gospodičneM. Ako dotična ne dođe do pon ( u subotu bi trebala stići) ponovit ćemo test...
Ja to mogu, ja to hoću....
Hvala vam cure NMaren pričekaj do subote,možda gospodična ode na godišnji ipak :)
"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"
Diva čestitam
I ja sam od ovog mjeseca na folnoj, mjerila sam i bazalnu, uglavnom mislim da smo baš pogodili plodne dane ovog puta. Mengu (ne) čekam u nedjelju, jedino što od jučer imam povremeno grčeve i smeđi iscjedak pa si sve mislim da nije uspjelo ni ovaj mjesec.
Vidjet ćemo za par dana, uf...
Curke, cestitam na plusicima
Plodni dani su iza nas, dali smo sve od sebe a sada cemo vidjet sta ce biti. Vjesticu ( ne ) ocekujem 02.11. Imam vec dva dana grceve u donjem dijelu trbuha, kao da cu svaki cas dobiti ali je jos nema i nadam se da je ni ne bude. I primjetila sam da imam pojacan iscjedak i nakon plodnih dana, a inace nemam. Malo mi je to cudno...ali necu se nicem unaprijed nadat.
Zeli svima puno srece u ostvarenju plusica
url=https://lilypie.com]
kosee i Neo, cure nadam se plusićima s vama
Ja čekam da gadura prođe, danas je drugi dan, pa idemo opet u akciju. Nadamo se uspješnije nego dosad
Pozdrav cure,
vec neko vrijeme vas citam i evo napokon da vam se pridruzim. ovo je prvi mjesec da radimo na bebi :D pocela sam piti folacin, napravila preventivno pretrage kod ginekologa da vidimo da li je sve ok i dobili smo zeleno svijetlo.
nadamo se da ce plusic brzo stici :)
sretno svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji