Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lois
    30. Listopad 2014. 08:01

Cestitam Diva!! 
    Cure s bestijama i antibioticima, brzo ih se riješite 
    Meni gradura stigla sinoć, i uranila pošteno 

LuKi5
    30. Listopad 2014. 08:12

Diva, cestitke od ♥ :))))

14.06.2014. L ♥

Marincica
    30. Listopad 2014. 11:50

Diva cestitam ti od srca 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

NMareN
    30. Listopad 2014. 11:57

Diva iskrene čestitke od . Curke naravno da nisam poslušala vaš savijet, danas sam radila test, 2 dana prije neočekivane gospodičneM, i minus velik kao . Bilo bi pravo čudo da nam je od prve uspijelo znam, ali još postoji tračak nade, možda sam ipak radila test prerano,iako piše da se može raditi i prije izostanka gospodičneM. Ako dotična ne dođe do pon ( u subotu bi trebala stići) ponovit ćemo test...

Ja to mogu, ja to hoću....

Diva2
    30. Listopad 2014. 12:45

Hvala vam cure  NMaren pričekaj do subote,možda gospodična ode na godišnji ipak :)

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

kosee
    30. Listopad 2014. 13:58

Diva čestitam

I ja sam od ovog mjeseca na folnoj, mjerila sam i bazalnu, uglavnom mislim da smo baš pogodili plodne dane ovog puta. Mengu (ne) čekam u nedjelju, jedino što od jučer imam povremeno grčeve i smeđi iscjedak pa si sve mislim da nije uspjelo ni ovaj mjesec.
    Vidjet ćemo za par dana, uf...

neo
    30. Listopad 2014. 18:24

Curke, cestitam na plusicima
    Plodni dani su iza nas, dali smo sve od sebe a sada cemo vidjet sta ce biti. Vjesticu ( ne ) ocekujem 02.11.  Imam vec dva dana grceve u donjem dijelu trbuha, kao da cu svaki cas dobiti ali je jos nema i nadam se da je ni ne bude. I primjetila sam da imam pojacan iscjedak i nakon plodnih dana, a inace nemam. Malo mi je to cudno...ali necu se nicem unaprijed nadat.
    Zeli svima puno srece u ostvarenju plusica

url=https://lilypie.com]

Lois
    30. Listopad 2014. 19:27

kosee i Neo, cure nadam se plusićima s vama 
    Ja čekam da gadura prođe, danas je drugi dan, pa idemo opet u akciju. Nadamo se uspješnije nego dosad 

Pixii
    30. Listopad 2014. 20:13

Pozdrav cure,
    vec neko vrijeme vas citam i evo napokon da vam se pridruzim. ovo je prvi mjesec da radimo na bebi :D pocela sam piti folacin, napravila preventivno pretrage kod ginekologa da vidimo da li je sve ok i dobili smo zeleno svijetlo. 
    nadamo se da ce plusic brzo stici :) 
    sretno svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.