Zbog folne se može skratiti ciklus? Nisam to znala..
Ja počela piti ovaj mjesec. Nadam se da će mi se vratiti ciklusi na 28 dana
A to prošli mjesec je valjda stvarno bila psiha, misliš da si opušten, ali ona negdje u pozadini radi
luna28...čestitam...baš mi je drago...nek je sa srećom...
...svim ostalima koje čekaju plus, da se konačno pojavi...
...onima koje boluju, da odboluju što prije i na posao... :))
...meni nije dugo bilo ovdje...dragi mi je u inozemstvu, tako da se već mj dana nismo mogli trudit, a to će potrajat...dosta...za Božić će doći kući na malo duže pa ako tad šta napravimo, napravimo...ako ne...morat ćemo čekat neke bolje dane...tj. više nisam sigurna ni što želim...s obzirom da se nazire mogućnost da svi odemo iz lijepe naše :/
mama10
Miki cestitam!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ovdje sam prvi puta, mislim, pišem prvi put, a čitam već mjesecima! Evo i ja imam isti problem, muž i ja već mjesecima pokušavamo ali ništa! Sutra trebam dobiti, pa čemo vidjeti! Jedini simptomi su mi da me stomak već tri dana rastura kao da svaki tren trebam dobiti! A inaće me boli par sati prije M! Tako da se nadam da je i to nekakav simptom i da sutra ni idučih 9 mj. neću ugledati baba rogu! Držite mi fige!
Dobro nam došla Arria. Držim ti palčeve da baba roga ne dođe. Curke ja svoju gopodičnuM ne očekujem 01.11., recite mi kad bi mogla imati prve simptome moguće trudnoće? Prije tjedan dana imala sam jake bolove u donjem dijelu trbuha s desne strane, a jučer ujutro za doručkom mučninu i išlo mi je na povraćanje. Dali to znači išta ili ništa?? , još 5 dana do nedolaska a imam osjećaj da će biti cijela vječnost...
Ja to mogu, ja to hoću....
Arria dobro nam došla nadamo se da nebude dosla ..javljaj novosti
NMareN hm draga moze znacit trudnocu a i nemora, simptomi su razliciti od zene do zene, cuj ja ipak navijam za trudnocu , bez brige tih 5 dana bu proslo za tren oka...Držim fige i saljem pozitivne vibre
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Sortiraj odgovore
Najstariji