Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    23. Listopad 2014. 14:25

Zbog folne se može skratiti ciklus? Nisam to znala..
    Ja počela piti ovaj mjesec. Nadam se da će mi se vratiti ciklusi na 28 dana
    A to prošli mjesec je valjda stvarno bila psiha, misliš da si opušten, ali ona negdje u pozadini radi

Diva2
    23. Listopad 2014. 19:26

kosee

Zbog folne se može skratiti ciklus? Nisam to znala..
    Ja počela piti ovaj mjesec. Nadam se da će mi se vratiti ciklusi na 28 dana
    A to prošli mjesec je valjda stvarno bila psiha, misliš da si opušten, ali ona negdje u pozadini radi

Folna kiselina nije lijek izbora za reguliranje mjesečnice, ali ima svoju ulogu u metabolizmu i sigurno može imati utjecaj na regulaciju menstrualnog ciklusa.  Meni je ginekolog rekao da mi se ovulacije malo pomaknula tj. na 14 dan. Inaće je bila 19 - 20. Nije ništa loše, sad budemo vidjeli.... Psiha čini čuda ...isto nam je... ma ne, uopće ne razmišljam i jedva čekam da dođe vještica  :)

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

mama102
    23. Listopad 2014. 16:38

luna28...čestitam...baš mi je drago...nek je sa srećom...
    ...svim ostalima koje čekaju plus, da se konačno pojavi...
    ...onima koje boluju, da odboluju što prije i na posao... :))

...meni nije dugo bilo ovdje...dragi mi je u inozemstvu, tako da se već mj dana nismo mogli trudit, a to će potrajat...dosta...za Božić će doći kući na malo duže pa ako tad šta napravimo, napravimo...ako ne...morat ćemo čekat neke bolje dane...tj. više nisam sigurna ni što želim...s obzirom da se nazire mogućnost da svi odemo iz lijepe naše :/

mama10

24. Listopad 2014. 00:52

Miki cestitam!

antonio
    24. Listopad 2014. 23:32

ProudMomy

Miki cestitam!

ima li sta novog kod tebe ProudMomy

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI