Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    03. Studeni 2014. 11:26

ANE i IVKA....Nadam se da vjestica nit nece doci narednih 9 mjeseci. Da je otisla na godisnji. Drzim fige  Ostale trudilice isto zelim I vama, docekat cete svoje plusice velike ko  I smijat se vjestici. Sretno vam drage 

14.06.2014. L ♥

mare27
    03. Studeni 2014. 12:28

curke radite testiće...čekamo rezultate

kosee
    03. Studeni 2014. 12:39

Moja vještica došla na noć vještica, kako prigodno   
    Ovaj put je došla 3 dana ranije, zadnji put kasnila 5 dana, nevjerojatno jer je inače točna u sekundu. Valjda me stres stigao  A možda i trema jer smo se počeli truditi
    Ako ništa drugo, draže mi je da urani nego da kasni pa me razočara

Kad završi menga, idem do ginića da mi (nadam se) da zeleno svijetlo za daljnje pokušaje.

Svima koje još čekaju vješticu, nadam se da ne dolazi.

Bebach22
    03. Studeni 2014. 12:41

Evo ja napravila danas test iiiiiii dobili dvije crtice.e sad,problem je sta nemam upute za taj test,bacila sam ih pa nisam sigurna dal to znaci da je pozitivan?! Tak da ću morat u ljekarnu po još jedan

Bebach22
    03. Studeni 2014. 12:54

Pa i ja mislim da to znaci

• IVKA17
    03. Studeni 2014. 12:58

hm, nikako još neću raditi test, da se nebi opet ponadala! samo nek ona meni kasni, pa može i dva tjedna, onda ću napraviti test ako ne dođe :)  čestitam Bebach22 

LuKi5
    03. Studeni 2014. 12:59

Cestitaaaam od  :)))) Jesi vec rekla muzu? :))

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.