Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neo
    02. Studeni 2014. 14:57

Kod mene ga ne bude...
    Vjestica stigla sinoc, dan ranije. A bila sam uvjerena da nece doci jer sam imala drugaciji osjecaj u trbuhu 4 dana prije nego je dosla, a i temperatura mi nije padala, tako da sam mislila da smo uspjeli ali nista od toga.

url=https://lilypie.com]

Lois
    02. Studeni 2014. 16:28

Cure zao mi je zbog vještica 
    A ništa, imat ćemo sve božićne plusiće 
    Mojoj vještici 4. dan, za dan, dva krećemo ponovo u akciju

Lois
    02. Studeni 2014. 16:29

Lapsus, 5. dan

Igorovabebica
    02. Studeni 2014. 20:56

Drage moje, ne odustajte!!!! Bacite se na svoje muževe i budite vrijedne! I plusići će vam se brzo pojaviti!Držim fige!!! 

• minnieme
    02. Studeni 2014. 23:15

Bok, evo taman se prikljucila temi i forumu.
    Moj decko (ne muz :) ) i ja , evo tek 1. mjesec pokusavamo.  I izgleda neuspjesno :((((
    Ovo ce izgledati kao tesko jadanje, ali eto, par mjeseci mi je trebalo da ga uvjerim da je jednostavno vrijeme da pocnemo pokusavati, i sada, nakon toliko godina zasticenih odnosa, meni jednostavno nije nista jasno, kako je M sada mogla doci.
    Da ne pricam kako ove neke skracenice uopce ne razumijem i sl.
    Inace sam redovito isla na ginekoloske preglede, i sve je uvijek bilo u redu, do trenutka kad sam saznala da imam HPV. Pregled iza toga, HPV se povukao, i dr mi je rekao da kad nije aktivan (HPV) to je kao da ga nema (?!)
    Sad , kad imam zeleno svjetlo za planiranje trudnoce, uzasna me panika hvata, zasto nisam sad i odmah trudna, pa taj neki spotting, pa endometrioza i sta sve ne, uglavnom, panika teska kod mene trenutno. Eto , pisem cisto da znam, koliko je vama trebalo da ostanete trudne od prvog pokusaja. Znam da je za moju paniku prerano, ali eto inace, ciklusi su mi od 28 ravnih dana, do max 30. a sada 24 dana i ne mogu od bolova, curim, mada nije jos to ono kako zna biti, vise sluzavo -crveno.
    Idem sta prije kod gin. ali eto, ako se netko moze podijeliti sa savjetima, ja cu biti i vise nego zahvalna. :)

Marincica
    03. Studeni 2014. 09:19

Minnieme draga, dobrodosla ...Čuj kakva panika, kazes tek si pocela radit na bebi... ok ima zena kojima se posreci pa odma iz prve zatrudne.... Nemoj se sekirati budes zatrudnjela, meni je iskreno trebalo 2 godine da zatrudnim (nazalost miss u 3mj tr)--i eto opet cekam 2 godine od toga al nista, samo pozitiva i pozitiva.....Nemoj se zivcirat tek ste poceli i samo polako

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

NMareN
    03. Studeni 2014. 10:01

Drage moje, eto neočekivana gospodičnaM stigla je točno na dan, 01.11. , ali kako čitam ovdje barem je stigla a ne da je nema po par mjeseci a ništa. Tako da je naš prvi mjesec želje za bebom propao, bilo bi stvarno čudo da nam je od prve uspijelo. Idemo dalje, u nove pobijede. Nadamo se plusiću početkom 12.mj,najljepši poklon pod bor svima nama :)

Ja to mogu, ja to hoću....

ANE5
    03. Studeni 2014. 10:49

Pozdrav cure, nisam se dugo javila radim pa ne stižem, ali uvijek pratim
    Mjesec je dobro počeo jer sam 01.11. trebala dobit M, ali još nije stigla nadam se dobrim vijestima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.