Neo-znam da je sad strasan osjecaj razocaranja ali shvati to kao jos jednu stepenicu prema konacnom uspjehu!nekako uvijek mislim da Bog ima plan za nas i da to sto ovoliko cekamo i mucimo se za bebu samo znaci to da cemo biti svjesniji bogatstva koje cemo dobit i mozda biti pazljiviji roditelji! MIKI-drzim fige da ni ne didje danas,ni sljedecih devet mj ;) Meni sad samo preostaje cekati da prodju dva tjedna od inseminacije pa da vidimo rezultate,a do tada 3x dnevno utrogrstani,ne volim ih nikako ali sta se mora nije tesko
Tonka samo hrabro, sve ce biti ok, samo se opusti glavu gore i veselo koračaj kroz život, uživaj sa svojim dragim volite se ljubite i poštujte i doći će bebać iz velike ljubavi, žena je spremna pretrpijeti i proći svašta u životu za svoju obitelj i dijete, zna biti teško i zna te lomiti a kad dođe beba tvojoj sreći neće biti kraja,. ja sam majka i svaki dan zahvalim Bogu na onome što imam i molim ga za ono što želim !!!
Tonka želim ti svu sreću i držim ti velike palčeve. Miki i za tebe navijam,neka dođe plusič . Drage moje,suprug i ja smo uživali (i dalje ćemo),naši dani u mjesecu su prošli i sad iščekivanje 01.11. kad ne očekujemo gospodičnuM. Čudno se osjećam,ne nema nikakvih simptoma,vjerujem da je i prerano za njih,jednostavno neki čudan osjećaj kad znaš da se u tebi upravo događa pravo malo čudo,zbunjena sam,uzbuđena,sretna,i nekako sva na iglama. Ne znam dali ste to i vi osjetile, nama je ovo bio prvi ciklus "rada" na bebici pa je možda zato tako,pomiješane sve emocije,uglavnom sreća,sreća i opet sreća. Iako možda neće biti na kraju ali sada sam jednostavno nekako sretna....
Ja to mogu, ja to hoću....
Drage moje!
Super je čitati vaše komentare i riječi potpore koje svakoj ženi dobro dodju. Ja i muž pokušavamo zadnje 2 godine ali još ništa. S njim je sve u redu (osim što je pomorac) haha a sa mnom hmm... U medjuvremenu sam dobila dijabetes tip 1 pa me je duplo strah. Inače pijem vrkutu i uzimam pola folacina na dan. Sve ostalo je uredno, moja ginekologinja mi je zadnji put rekla da bi trebala raditi briseve i možda započeti razmišljati o potpomognutoj oplodnji. Što?! Da nemam više što čekati jer mi je 32 godine. Eto! Misim da je svaka žena drugačija ali misim da je što duže čekamo to nam je teže. Nekome se trudnoća dogodi isprva, a nekima treba mao duže. Sretno svima i može kakav savjet ako netko ima... Hvala!
Annie
renata da ja stalno kuburim sa upalama i bakterijom i nakon tih silnih antibiotika odlučila sam prirodnim putem to riješit,znači češnjak i brusnica i puuuno tekućine,miki neznam dal pomaže tek sam jednom to uspijela popoit,ne mogu ti opisat koliko je grozno al jbg moram to riješit ak želim bebu ,sve za nju i da miki nadam se i ja da neče doći ,čekamo vijesti
Drage trudilice, ne znam vise na kojoj sam temi ispricala svoj slucaj, ali evo ukratko. Nakon 14 kemoterapija i 20 zracenja, privremene menopauze i preludih hormona, dr na VV mi je rekao sa sam beznadan slucaj i dao mi Novofem. Zasicena kemijom na svoju ruku odbijam tu terapiju i uzimam cistu maticnu mlijec, femisan a kapi i ono najvaznijw zdravu prehranu. Rezultat- ciklus se vratio jos i bolji nego prije, jajnici se bude i dr ne moze vjerovati da je sve to bez klasicne terapije. Lijevi jajnik je od prije ostecen od endometrioze, ali desni je spreman za rad na bebi. Rezultat ce biti neizvjestan naravno, ali hocu vam reci i da kad vam kazu da ste doslovno beznadan slucaj (ne bilo tko nego strucnjak sa vv)
ne odustajte, samo vi najbolje poznate svoje tijelo i nista nije nemoguce!!
Samo hrabro naprijed, hrabre i sreca prati!
Sortiraj odgovore
Najstariji