Mare dobra vijest,, vjerujem da ce nalazi brisa biti ok…A sad posto ti je dala rok do kraja godine, bacaj se na muža kad god imas slobodnog vremena ..i nemoj se opterecivat i bit ce plusic
Neo kad su nalazi??? ajd drzim fige da je to to , da bude maleni bebac
Tonka sretno i javljaj nam novosti .
Daysee kazes 2,5 godine, znam kako vam je, al samo naprijed i ne odustajte, ma mora se ono primit kad tad Drzim fige naravno
Maja dobrodosla! ..da moguce su ti bolne ovulacija, na srecu ja nemam bolne, ali znam da vecina cura znaju imat . posto si napisala da cekas nalaze moguce je da je mozda mala upala pa te to muci, a ako si radila test , milsim da bi pokazao trudnocu, da si trudna …
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Marincica, hvala
Sutra u pola 12 idem po nalaze pa do ginekologa....
Malo me strah rezultata...
url=https://lilypie.com]
Neo draga, ma cega te strah, samo opusteno
Mare, kakva zajebancija...more da ali bez ovoga za
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Draga daysee i maja dobro nam dosle , Tako je jaca, u pravu si, sve je puno lakše uz sve te divne curke s klokanice
. Tjedan nam se bliži kraju, suprug i ja uživamo i dajemo sve od sebe pa ćemo vidjeti kako će biti, dali će nas posjetiti ili neće gospodićnaM
.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji