Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marincica
    16. Listopad 2014. 14:24

Mare dobra vijest,, vjerujem da ce nalazi brisa biti ok…A sad posto ti je dala rok do kraja godine, bacaj se na muža kad god imas slobodnog vremena ..i nemoj se opterecivat  i bit ce plusic
    Neo kad su nalazi??? ajd drzim  fige da je to to , da bude maleni bebac 
    Tonka sretno i javljaj nam novosti .
    Daysee kazes 2,5 godine, znam kako vam je, al samo naprijed i ne odustajte, ma mora se ono primit kad tad  Drzim fige naravno 
    Maja dobrodosla! ..da moguce su ti bolne ovulacija, na srecu ja nemam bolne, ali znam da vecina cura znaju imat . posto si napisala da cekas nalaze moguce je da je mozda mala upala pa te to muci, a ako si radila test , milsim da bi pokazao trudnocu, da si trudna …

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

neo
    16. Listopad 2014. 14:51

Marincica, hvala
    Sutra u pola 12 idem po nalaze pa do ginekologa....
    Malo me strah rezultata...

url=https://lilypie.com]

mare27
    16. Listopad 2014. 17:59

draga marincica,baš tako ,primit se posla nema zajeb...

Marincica
    16. Listopad 2014. 18:30

Neo draga, ma cega te strah, samo opusteno 

Mare, kakva zajebancija...more da ali bez ovoga za 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

mare27
    16. Listopad 2014. 21:35

haha Marincica,zakon si pusa

jaca16
    16. Listopad 2014. 21:59

Lakše je sve kad se ima ovolika podrška....

NMareN
    17. Listopad 2014. 09:09

Draga daysee i maja dobro nam dosle , Tako je jaca, u pravu si, sve je puno lakše uz sve te divne curke s klokanice . Tjedan nam se bliži kraju, suprug i ja uživamo i dajemo sve od sebe pa ćemo vidjeti kako će biti, dali će nas posjetiti ili neće gospodićnaM .

Ja to mogu, ja to hoću....

neo
    17. Listopad 2014. 14:14

Beta 1.20 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.