Miki-držimo fige!!!!!!! Obavezno nas obavijesti!!!
Tonka- drži se i uspjeti ćeš!
Mare-češnjak umočen u vodi? Baš fuj. Drži se!
a gle želim se više riješiti tih upala i infekcija,a već mi je i dost tih antibiotika puna sam ih,tak da se sad fiksam sa brusnicom i svaki drugi dan taj odvratni češnjak,nemogu ti reči koliko je odvratno,još ja nemam da ga sameljem pa ga samo sitno narežem,pa kad progutam komadić želudac mi je u ustima,al eto što se mora mora se
E mare, mare ajd nadam se da se napokon budes rjesila tih upala, vjerujem da je fuuuj al sto s mora nije tesko ..
Drage moje imam pitanjce za vas...Naime 3 mj kasni mjesecnica i ginekolog mi je dao Duphaston tablete 2x1 21 dan da pijem. Ja sam popila zadnju u nedjelju, jel znate mozda kad, nakon koliko dana dolazi mi posjeta?
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Miki sretno danas s testom i javi nam novosti,navijamo sve za tebe. Mare27 nadam se da će ti brusnica i češnjak pomoći da se riješiš upala. Igorovabebica naravno da ću vam javiti sve novosti :). Marincica nisam upoznata s djelovanjem duphastona pa ti ne mogu ni pomoći vezano uz to, ali evo vidim ima cura koje znaju više o tome pa će ti one pomoći.... pozzzz svim trudilicama
Ja to mogu, ja to hoću....
LuKi
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Sortiraj odgovore
Najstariji