Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    15. Listopad 2014. 20:17

Neo držim ti fige i da nam se javiš sa veselim vijestima!

mare27
    15. Listopad 2014. 20:33

neo držim i ja fige,čekamo dobre vijesti

neo
    16. Listopad 2014. 07:37

Hvala curke

url=https://lilypie.com]

Tonka33
    16. Listopad 2014. 08:05

Draga Luna28 cestitam od ♡!da sve prodje u najboljem mogucem redu!ja i mm ispred klinike cekamo svoju prvu inseminaciju!drzite fige!sto se tice vrkute tek sam je nedavno kupila i jos ne znam ucinke,a femisan a kapi sam pila par mj i nisam bas bila zadovoljna

daysee1812
    16. Listopad 2014. 09:06

Ja pijem vrkutu nekih 6 dana i nema bas pretjerane sluzi iako su mi plodni dani,strah me da mi nebi poremetila cikluse,inace mm i ja radimo na bebi već 2,5 godine i ništa 😕,ali nedamo se,nalazi su nam dobri,idemo na konzultacije u bolnicu krajem mjeseca,pa ćemo vidjeti šta dalje.Želim plusiće svim curama koje željno žele i iščekuju rezultate i da dobijemo svoje malene bebače 😘

Daysee

Mallla
    16. Listopad 2014. 09:41

Bok cure!
    Ja sam nova na ovom forumu iako sam do sada samo čitala, sada sam se I prijavila. 
    Želim bebu već neko vrijeme ali nije baš da smo na tome radili. Kao bi mi, ne bi se bunili da se dogodi, ali istovremeno I ne bi jer nam je svadba za godinu dana. Uglavnom ja sam trenutno malo zbunjena jer iščekujem nalaze. M sam imala 29.9. Nezaštićene odnose 5 dana iza  toga I onda fiks ideje (2ih je sanjalo mene s bebom), počele tegobe sa želucem jos jedan plus da uvrtim sebi film. Jučer u jutro me toliko bolio lijevi jajnik da se nisam mogla pomaknut, u nekih 15 min me 4 puta toliko intezivno I oštro probadalo da sam se prepala. Inače imam bolne menst. Ali ovako nesto ne! Po kalendaru bi to bila ovulacija, ali ciklusi mi variraju 30 do 32 dana I zar tako bolna ovulacija?
    Ugl. Odmah sam išla u gin. Koja kaze da ne vidi nikakve nepravilnosti, da je sve ok, ali kako je bol prisutna da to treba istraziti. Kaze moze bit bolna ovulacija, moze upalica, a da je trudnoca ona se jos ne moze vidjeti I tako me uputi vaditi nalaze urina I krvi I da napravim test na trudnocu. Napravila sam dva testa I oba dva su negativna a nalaze cekam. To bi bila moja razmisljanja I dvojbe!

url=https://lilypie.com]

mare27
    16. Listopad 2014. 13:23

curke samo da javim kako je prošao današnji pregled... ultrazvuk pokazuje da je sve u redu,uzela mi papu i briseve ,za tjedan dana će doći nalazi briseva i ako će sve biti u redu daje mi "rok" do kraja godine da dobijemo plusić ako se to ne dogodi idemo dalje s pretragama ,e sad jedino što bi moglo zaje.... je to što sam ja pod antibioticima pa bi moglo utjecati na nalaze,neznam vidjet ćemo... i da dobila sam FOLICplus tablete i da imam suhoću rodnice al za to mi nije ništa dala...eto toliko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.