Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    10. Listopad 2014. 21:28

draga,ja zbunjena...na čemu mi čestitaš???

Melly29
    11. Listopad 2014. 13:53

mare27

draga,ja zbunjena…na čemu mi čestitaš???

Mare moja ovo je neki znak !!!!! 

Igorovabebica
    11. Listopad 2014. 17:19

Mare27-zabuna! Ali čestitam unaprijed!!! Prijateljica Marija mi je objavila trudnoću pa sam od euforije tebi čestitala! Ali, sigurna sam da je ovo kako kaže Melly29 znak! Znam da ćeš nas i ti vrlo brzo obradovati!  Od euforije potupavim. 

mare27
    12. Listopad 2014. 11:00

hahha...jao cure moje...   bacam se nočas na muža da mi stvarno ne čestitate bezveze... bacila bih se i sad al sam preumorna,bili nočas u svatovima pusaa

Igorovabebica
    12. Listopad 2014. 13:09

Sretno! 

NMareN
    13. Listopad 2014. 10:51

Dobro jutro curke, nama je ovaj tjedan in i nadamo se da ce nam uspjeti da imamo svoju mrvicu, svima puno sreće kojima je ovaj tjedan bitan , dotičnu gospodičnuM nećemo očekivati 01.studenog ,
    sretno curke

Ja to mogu, ja to hoću....

LuKi5
    13. Listopad 2014. 14:23

Luna28 cestitam od ♥ :) Svim ostalim trudilicama zelim da sto prije ugledate svoje plusice. Bebach drzim fige da se javis sa sretnim vjestima! NMareN neka preskoci vjestica taj 1.11. I ne pojavi se narednih 9 mjeseci 

14.06.2014. L ♥

ninalo
    14. Listopad 2014. 09:26

NMareN sretno i gospodični M sretan put i nek se ne vraća :D
    Moja isto prošla, ovaj tjedan akcija, šta bude - bude, ja se svejedno veselim akciji! :D

Igorovabebica
    14. Listopad 2014. 21:41

Tako treba! Budite mi aktivne i razmišljajte pozitivno i neka se vještica ne pojavljuje do daljnjega. Dosta je bilo njezine vladavine! 

Marincica
    15. Listopad 2014. 08:55

Drage moje.. svima želim iskrenu sreću.. Zajedno nam je lakše! 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI