hahha...jao cure moje... bacam se nočas na muža da mi stvarno ne čestitate bezveze... bacila bih se i sad al sam preumorna,bili nočas u svatovima
pusaa
Dobro jutro curke, nama je ovaj tjedan in i nadamo se da ce nam uspjeti da imamo svoju mrvicu, svima puno sreće kojima je ovaj tjedan bitan , dotičnu gospodičnuM nećemo očekivati 01.studenog
,
sretno curke
Ja to mogu, ja to hoću....
Luna28 cestitam od ♥ :) Svim ostalim trudilicama zelim da sto prije ugledate svoje plusice. Bebach drzim fige da se javis sa sretnim vjestima! NMareN neka preskoci vjestica taj 1.11. I ne pojavi se narednih 9 mjeseci
14.06.2014. L ♥
NMareN sretno i gospodični M sretan put i nek se ne vraća :D
Moja isto prošla, ovaj tjedan akcija, šta bude - bude, ja se svejedno veselim akciji! :D
Tako treba! Budite mi aktivne i razmišljajte pozitivno i neka se vještica ne pojavljuje do daljnjega. Dosta je bilo njezine vladavine!
Drage moje.. svima želim iskrenu sreću.. Zajedno nam je lakše!
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Pozdrav cure,pitanjce..
Cure koje su pile vrkutu kao pomoć pri začeću,dali ste imale odmah nekakve promijene koje ste vidile ili osjetile i dali se moze piti elevit prenatal tablete uz čaj.
Hvala unaprijed 😘
Daysee
Eh curke moje,kad bi barem sve mi što prije poslale svoju gospodičnuM na zasluženi godišnji odmor od barem 9mjeseci, bilo bi to jako lijepo... Samo bez stresa i doći će nam i to,sigurna sam. Draga daysee nisam pila vrkutu iako planiram, ali ima cura ovdje koje su je pile pa će ti one biti više od koristi
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji