Mare27-zabuna! Ali čestitam unaprijed!!! Prijateljica Marija mi je objavila trudnoću pa sam od euforije tebi čestitala! Ali, sigurna sam da je ovo kako kaže Melly29 znak! Znam da ćeš nas i ti vrlo brzo obradovati! Od euforije potupavim.
hahha...jao cure moje... bacam se nočas na muža da mi stvarno ne čestitate bezveze... bacila bih se i sad al sam preumorna,bili nočas u svatovima
pusaa

Dobro jutro curke, nama je ovaj tjedan in i nadamo se da ce nam uspjeti da imamo svoju mrvicu, svima puno sreće kojima je ovaj tjedan bitan , dotičnu gospodičnuM nećemo očekivati 01.studenog
,
sretno curke

Ja to mogu, ja to hoću....
Luna28 cestitam od ♥ :) Svim ostalim trudilicama zelim da sto prije ugledate svoje plusice. Bebach drzim fige da se javis sa sretnim vjestima! NMareN neka preskoci vjestica taj 1.11. I ne pojavi se narednih 9 mjeseci

14.06.2014. L ♥
NMareN sretno i gospodični M sretan put i nek se ne vraća :D
Moja isto prošla, ovaj tjedan akcija, šta bude - bude, ja se svejedno veselim akciji! :D
Tako treba! Budite mi aktivne i razmišljajte pozitivno i neka se vještica ne pojavljuje do daljnjega. Dosta je bilo njezine vladavine!
Drage moje.. svima želim iskrenu sreću.. Zajedno nam je lakše!
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji