Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    21. Listopad 2014. 19:45

Miki-javi nam se što prije! 
    Daysee-držim fige da uspijete!!! Kao i svima ostalima!  
    Mare-joj, komadići luka... mogu zamisliti kako ti je, ali on je iznimno učinkovit protiv upala. Ja od mučnina nisam mogla ni pomisliti na češnjak kada sam dobila ešerihiju, ali sam tamanila brusnicu i prošla je za 10 dana, uz naravno, Amoksicilin. Tako da nema predaje! 

Miki35
    21. Listopad 2014. 21:46

hej drage moje nisam radila test, jutros nekakva kapljica krvi mislila sam da sam dobila kad ono nista, danji dio trbuha me boli, prićekat cu  dan dva pa radim test... 19 sam trebala dobiti obicno mi ne kasni nikad , sad je mene i malo strah razocaranja, trenutno nemam nikakvo krvarenje samo jutros neznam zašto to nije mi nikad tako bilo kad dođe onda dođe obilno!!!

mare27
    21. Listopad 2014. 22:06

igorovabebica nije lako,al nekak si moram pomoć,zlo mi je već od antibiotika,a s obzirom da radimo na bebi ne želim više te lijekove

22. Listopad 2014. 00:10

Luna iskrene cestitke!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tonka33
    22. Listopad 2014. 07:39

Luna28-Čestitke!!!!Dvostruka sreća!Bravo!Nek sve prođe u najboljem redu, uživaj 

NMareN
    22. Listopad 2014. 10:19

Luna28 iskrene čestitke,prekrasna vijest Miki tebi i dalje držimo palčeve . Curke recite mi molim vas dali je koja od vas imala slučaj da nakon plodnih dana ima bolove u donjem dijelu trbuha, na trenutak mi bilo kao da trebam dobiti menstruaciju a sada mi jaka oštra bol i nakon toga tupa bol,i to se tako sad izmjenjuje,oštra pa tupa bol,od jučer imam bolove,cijelu noc i sad evo još uvijek boli...

Ja to mogu, ja to hoću....

Lela29
    22. Listopad 2014. 11:48

Pozdrav drage trudilice, stare i nove!!

Luna28 čestitam na duplićima, prekrasno!
    Miki svaka čast na strpljenju, nadam se da imaš +

Ja se psihički pripremam za kontrolu idući mjesec.

Mare2017
    22. Listopad 2014. 13:01

Hvala cure. Želim vam od srca da i vi ugledate čim prije svoj plusić i da se sve skupa veselimo. Iskreno ću vam reć da sam prošli mjesec odnose imala možda 4 puta u toku mjeseca i uopće se niti jednom nisam obazirala na kalendar  da vidim kad su mi plodni dani. kad tamo ulovile se čak dvije dušice :))) Stvarno cure navijam za vas i šaljem vam puno pozitivnih vibrica od nas troje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.