Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebach22
    21. Listopad 2014. 12:32

Hey ljepotice moje,evo i mene
    Menga kasni,čak nit nemam neki predosjecaj ni simptom dal će doći ili ne
    Nadam se da neće,al bilo,je puno stresa pa me nebi čudilo da dođe sa zakašnjenjem  Mi cekamooooo pa sta bude bude....

kosee
    21. Listopad 2014. 13:08

Evo i mene, ovo mi je prvi post na ovom vašem forumu, do sada sam uglavnom čitala članke i lagano maštala o bebici

Imam 29 godina, u vezi smo 5 godina, živimo skupa skoro 2 godine i u braku smo par mjeseci.
    Ovo nam je drugi mjesec nepaženja, i kao za inat, sad su me počeli zezati ciklusi koji su inače bili točni ko sat.  Nemam više pojma kad su mi plodni dani, ali se iskreno nadam da će i bez toga uspjeti i da ću ostati trudna

Marincica
    21. Listopad 2014. 13:22

Puse svim curama i zelim da me uskoro uveselite svojim plusicima

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

kosee
    21. Listopad 2014. 13:24

Marincica, jako mi se sviđa ova rečenica u tvom potpisu!

Marincica
    21. Listopad 2014. 13:30

Kosee 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Mare2017
    21. Listopad 2014. 19:00

Drage moje :))))) Moram podjeliti s vama sretnu vijest...danas obavila prvi pregled i.... ako dragi Bog da da sve prodje u redu imati ću blizance :)))) neopisivo sam sretna ;))))))

Marincica
    21. Listopad 2014. 19:15

LuKi jesam, da sve je normalno,radila sam sve moguce hormone i neznam kaj nisam sve....i sve je u redu.......:) <3

Luna cestitm ti od srca :) <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.