Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    17. Listopad 2014. 09:09

Draga daysee i maja dobro nam dosle , Tako je jaca, u pravu si, sve je puno lakše uz sve te divne curke s klokanice . Tjedan nam se bliži kraju, suprug i ja uživamo i dajemo sve od sebe pa ćemo vidjeti kako će biti, dali će nas posjetiti ili neće gospodićnaM .

Ja to mogu, ja to hoću....

neo
    17. Listopad 2014. 14:14

Beta 1.20 

renata6
    17. Listopad 2014. 19:10

Neo

Beta 1.20 

jaca16
    17. Listopad 2014. 21:11

url=https://lilypie.com]

mare27
    18. Listopad 2014. 07:40

Marincica
    18. Listopad 2014. 12:34

Neo draga moja, glavu gore i idemo naprijed, ma vjerujem da ces do kraja ove godine dobila taj dugo željeni plusic 

NmareN, nadamo se da nebude dosla, javljaj novosti 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Miki35
    18. Listopad 2014. 15:33

hej trudilice moje , evo ja  sutra NE ocekujem vješticu, nemam nikakvih simptoma da ce doci ili ne , samo sam se opustila i prestala se opterecivati pa se iskreno nadam da nece doci , a ako dođe ništa iduci mj opet u akciju , dat ću si šansu do iduće godine ako do tada ništa ne bude napravit ću neke detaljnjije kontrole.prvi put sam ostala trudna odmah , drugi put isto vrlo  brzo , ali nažalost bebu sam izgubila  i od tada vec 8 mj nikako !! vidim da ima novih trudilica pa pozz svima.... citam vas ja sve i pratim ali nemam šta pametno napisati ....

Igorovabebica
    18. Listopad 2014. 20:05

Drage moje curke, glavu gore! Nemojte se uzrujavati, dobiti ćete toliko željeni plusić!  Toliko nas je ovdje koje navijamo za vas da jednostavno mora uspjeti! Želim vam svima sreću, uživajte s muževima i onda ćete ugledati plus i dobiti anđela!!!! Tu smo  da si pomažemo! Samo zato što smo uspjele, ne znači da smo zaboravile na vas! 

mare27
    18. Listopad 2014. 20:25

Igorovabebica

Drage moje curke, glavu gore! Nemojte se uzrujavati, dobiti ćete toliko željeni plusić!  Toliko nas je ovdje koje navijamo za vas da jednostavno mora uspjeti! Želim vam svima sreću, uživajte s muževima i onda ćete ugledati plus i dobiti anđela!!!! Tu smo  da si pomažemo! Samo zato što smo uspjele, ne znači da smo zaboravile na vas! 

baš lijepo,hvala puno što mislite na nas i što ste nam podrška :))))) ja se trenutno borim valjda s upalom mjehura,pijem namočen češnjak u vodi,samo mogu reči jedno VEEEELIKO FUUUUUUJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI