Neo draga moja, glavu gore i idemo naprijed, ma vjerujem da ces do kraja ove godine dobila taj dugo željeni plusic
NmareN, nadamo se da nebude dosla, javljaj novosti
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
hej trudilice moje , evo ja sutra NE ocekujem vješticu, nemam nikakvih simptoma da ce doci ili ne , samo sam se opustila i prestala se opterecivati pa se iskreno nadam da nece doci , a ako dođe ništa iduci mj opet u akciju , dat ću si šansu do iduće godine ako do tada ništa ne bude napravit ću neke detaljnjije kontrole.prvi put sam ostala trudna odmah , drugi put isto vrlo brzo , ali nažalost bebu sam izgubila i od tada vec 8 mj nikako !! vidim da ima novih trudilica pa pozz svima.... citam vas ja sve i pratim ali nemam šta pametno napisati ....
Drage moje curke, glavu gore! Nemojte se uzrujavati, dobiti ćete toliko željeni plusić! Toliko nas je ovdje koje navijamo za vas da jednostavno mora uspjeti! Želim vam svima sreću, uživajte s muževima i onda ćete ugledati plus i dobiti anđela!!!! Tu smo da si pomažemo! Samo zato što smo uspjele, ne znači da smo zaboravile na vas!
Mare češnjak u vodu???? pomaže? mene znaju mučiti upale a ja onda opalim po brusnici u svim oblicima ! vještica mi nije došla , a treba danas , nadam se da neca
Sortiraj odgovore
Najstariji