Pozdrav drage trudilice, stare i nove!!
Luna28 čestitam na duplićima, prekrasno!
Miki svaka čast na strpljenju, nadam se da imaš +
Ja se psihički pripremam za kontrolu idući mjesec.

Hvala cure. Želim vam od srca da i vi ugledate čim prije svoj plusić i da se sve skupa veselimo. Iskreno ću vam reć da sam prošli mjesec odnose imala možda 4 puta u toku mjeseca i uopće se niti jednom nisam obazirala na kalendar da vidim kad su mi plodni dani. kad tamo ulovile se čak dvije dušice :))) Stvarno cure navijam za vas i šaljem vam puno pozitivnih vibrica od nas troje
Bravo Luna28,iskreno se radujem zbog tebe.....čestitam od srca na ta dva mala anđela....
Weeeeeeeeeeee imamo + , napravila test , evo sa vama cu prvo podijeliti sretnu vijest muž mi radi do 5 pa cu mu zapakirati testić :)) hvala svima na podrsci evo 8 mjeseci truda i napokon se isplatilo, brzo zovem doktora :)
Weeeeeeeeeeee imamo + , napravila test , evo sa vama cu prvo podijeliti sretnu vijest muž mi radi do 5 pa cu mu zapakirati testić :)) hvala svima na podrsci evo 8 mjeseci truda i napokon se isplatilo, brzo zovem doktora :)
draga čestitam od srca
Čestitam od
Luna28 i Miki čestitke ! Prekrasne vijesti ! Evo meni zatitralo srce i zasuzilo oko ! Od srca vam želim školske trudnoće !
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji