Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    22. Listopad 2014. 11:48

Pozdrav drage trudilice, stare i nove!!

Luna28 čestitam na duplićima, prekrasno!
    Miki svaka čast na strpljenju, nadam se da imaš +

Ja se psihički pripremam za kontrolu idući mjesec.

Mare2017
    22. Listopad 2014. 13:01

Hvala cure. Želim vam od srca da i vi ugledate čim prije svoj plusić i da se sve skupa veselimo. Iskreno ću vam reć da sam prošli mjesec odnose imala možda 4 puta u toku mjeseca i uopće se niti jednom nisam obazirala na kalendar  da vidim kad su mi plodni dani. kad tamo ulovile se čak dvije dušice :))) Stvarno cure navijam za vas i šaljem vam puno pozitivnih vibrica od nas troje 

jaca16
    22. Listopad 2014. 13:16

Bravo Luna28,iskreno se radujem zbog tebe.....čestitam od srca na ta dva mala anđela....

Miki35
    22. Listopad 2014. 14:43

Weeeeeeeeeeee imamo + , napravila test , evo  sa vama cu prvo podijeliti sretnu vijest muž mi radi do 5  pa cu mu zapakirati testić :))  hvala svima na podrsci evo 8 mjeseci truda i napokon se isplatilo, brzo zovem doktora :)

jaca16
    22. Listopad 2014. 16:03

Čestitam Miki od srca...

Melly29
    23. Listopad 2014. 13:49

Miki

Weeeeeeeeeeee imamo + , napravila test , evo  sa vama cu prvo podijeliti sretnu vijest muž mi radi do 5  pa cu mu zapakirati testić :))  hvala svima na podrsci evo 8 mjeseci truda i napokon se isplatilo, brzo zovem doktora :)

draga čestitam od srca 

ANE5
    27. Listopad 2014. 08:15

Miki

Čestitam od 

jagodica4
    22. Listopad 2014. 15:04

Luna28 i Miki čestitke ! Prekrasne vijesti ! Evo meni zatitralo srce i zasuzilo oko ! Od srca vam želim školske trudnoće !

Mare2017
    22. Listopad 2014. 16:10

Miki draga ISKRENE ČESTITKE :)))))) baš si me jako razveselila

LuKi5
    22. Listopad 2014. 16:43

Miki cestitam vam od ♥ Prekrasne vijesti. ♥

14.06.2014. L ♥

renata6
    22. Listopad 2014. 16:55

Miki Čestitam od srca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI