Doci ce i nase vrijeme ❤
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ivcy
Sretnoo!!! Opušteno i pozitivno... nema straha... jake smo mi... pogotovo kad je tako nešto u pitanju... to je nešto najljepše što ćes doživjeti u životu... misli na to... ljubiiim... 😘💓😘💓😘💓😘💓
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Drage žene, čitam vas već neko vrijeme i proživljavam sve s vama, a pošto sad i sama prolazim kroz nešto što još ne znam što je, mislim da je ovo pravo mjesto za mene. Ugl, tak smo se hazbnd i ja prošli mjesec bacili na posao i sad mi kasni m ali tek drugi dan. Prekjučer sam piškila ali popodne jer sam previše znatiželjna i test je ispao negativan. Ono što me muči je temperatura koja se kreće od 36,9-37,2 cca zadnja dva tjedna, praćena konstantnim osjećajem iscrpljenosti i nekakav pritisak u području donjeg trbuha. Nalaz krvi i urina mi je uredan, nema nikakve upale zbog koje bi mi bila povišena temp. Možda bih trebala sutra ujutro opet opalit test?
Drage žene, čitam vas već neko vrijeme i proživljavam sve s vama, a pošto sad i sama prolazim kroz nešto što još ne znam što je, mislim da je ovo pravo mjesto za mene. Ugl, tak smo se hazbnd i ja prošli mjesec bacili na posao i sad mi kasni m ali tek drugi dan. Prekjučer sam piškila ali popodne jer sam previše znatiželjna i test je ispao negativan. Ono što me muči je temperatura koja se kreće od 36,9-37,2 cca zadnja dva tjedna, praćena konstantnim osjećajem iscrpljenosti i nekakav pritisak u području donjeg trbuha. Nalaz krvi i urina mi je uredan, nema nikakve upale zbog koje bi mi bila povišena temp. Možda bih trebala sutra ujutro opet opalit test?
I kod mene isto tako danas mi je 16dpo i mislila sam danas kupiti test da ga napravim ujutro, ali sad me trenutno toliko boli stomak da mislim da ću dobiti i tako svaki dan već sam luda lagano

Hvala cure svima!
Naravno javit cu vam se i sve vas ispratit s ovog foruma na ljetnice 2017.ipak ste i vi bile uz mene kad je meni to trebalo! 💕💖

Ja bila danas kod ginekologice, buduci da u 4 mjeseca na Duphastonu nisam ostala trudna rekla mi je da pokusamo sad par mjeseci bez terapije a i da vidimo kakav ce ciklus biti. Nadam se da ce se sad unormaliti, opskrbila sam se lh trakicama a vec ionako radimo punom parom od kad je m zavrsila.. nakon toga ako ne uspijemo da se prijavimo u kliniku, da ima neki privatni u samoboru kod kojeg se moze preko uputnice..
A muzic bi trebao spermiogram obaviti,cisto da vidimo dal je sve ok..

Ovako meni ciklus varira od 26 do 31 i racunala sa na puno ovih ovulacijskih kalendara ali ne mogu se oslonit na njih jer oni traze da se napise tipa 29 dan ali kad mi nije tako svaki mj drugacije.Kako da onda racunam??? Hvalaa
ek
Cure,
MM mora na spermiogram isto i onaj bakteriološki. Da se vidi da li je neka bakterija ili sl.
Ella,
Koristi LH trakice, kad ti ciklusi nisu tocni svaki mjesec, tj.može biti razmak od 5 dana, ne znaš onda kad ti je O.
Ako ti je ciklus 26 dana, znaći da ti je O bila 12 dc.
Cure, napravite opet test za dva, tri dana i tada bi trebao pokazati pozitivno.
Nadam se da je pozitivno :)
Držim fige

Ella ja nisam apsolutno nista racunala nego sam pratila te suhe i mokre faze da se tako izrazim. (A tako nam i na tecaju za brak zena objasnila) nakon menge dolazi suha faza par dana i onda nakon toga pocinje lagano iscjedak, dok god je ta suha bez iscjedka znaci neplodne smo, cim se iscjedak pojavi vrijeme je da se krene u akciju! I onda za vrijeme mokre faze biste trebali primjetit sluzavo poput bjelanjka tada ste jako jako plodne i ta sluz zapravo pomaze spermicima da dodju do jajasca. Kada sluz i mokra faza prestanu doci ce opet do suhe i na kraju ako nije doslo do oplodnje doci ce menga! Valjda sam dobro objasnila! Eto, pratite svoje znakove tijela..
Uostalom bar je meni mm u plodnim danima mirisao uf, znam da sam bila luda za njim svaki put kad sam imala plodne dane!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji