Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ella31
    05. Listopad 2016. 16:14

Ovako meni ciklus varira od 26 do 31 i racunala sa na puno ovih ovulacijskih kalendara ali ne mogu se oslonit na njih jer oni traze da se napise tipa 29 dan ali kad mi nije tako svaki mj drugacije.Kako da onda racunam??? Hvalaa

ek

mono1111
    05. Listopad 2016. 17:23

Cure,

MM mora na spermiogram isto i onaj bakteriološki. Da se vidi da li je neka bakterija ili sl.

Ella,
    Koristi LH trakice, kad ti ciklusi nisu tocni svaki mjesec, tj.može biti razmak od 5 dana, ne znaš onda kad ti je O.
    Ako ti je ciklus 26 dana, znaći da ti je O bila 12 dc.

Cure, napravite opet test za dva, tri dana i tada bi trebao pokazati pozitivno.
    Nadam se da je pozitivno :)
    Držim fige

Ivcy1306
    05. Listopad 2016. 17:24

Ella ja nisam apsolutno nista racunala nego sam pratila te suhe i mokre faze da se tako izrazim. (A tako nam i na tecaju za brak zena objasnila) nakon menge dolazi suha faza par dana i onda nakon toga pocinje lagano iscjedak, dok god je ta suha bez iscjedka znaci neplodne smo, cim se iscjedak pojavi vrijeme je da se krene u akciju! I onda za vrijeme mokre faze biste trebali primjetit sluzavo poput bjelanjka tada ste jako jako plodne i ta sluz zapravo pomaze spermicima da dodju do jajasca. Kada sluz i mokra faza prestanu doci ce opet do suhe i na kraju ako nije doslo do oplodnje doci ce menga! Valjda sam dobro objasnila! Eto, pratite svoje znakove tijela..

Uostalom bar je meni mm u plodnim danima mirisao uf, znam da sam bila luda za njim svaki put kad sam imala plodne dane!

Ivcy1306
    05. Listopad 2016. 17:31

E da, ja sam imala akciju svaki drugi dan bez obzira na faze i nakon toga sam dizala noge u zrak, znali smo cak meni pod guzicu stavit jastuk da mi bude poviseno i sl.uglavnom ne moze odmoci a mozda se stogod desi! Eto nadam se da sam vam pomogla bar malo, ostalo je na vama! I da cure, kad bi mm i ja vodili ljubav, to nije bilo da radimo na bebi (iako smo radili i s ciljem se mucili, nakon spontanog i svasta nesto) ali smo odlucili vodit ljubav pa sto bude, znali bismo si upalit muzikicu ili se tusirat zajedno i to bi nas opustilo, tocno se sjecam dobitnog mjeseca da kad je on obavio jel ja nisam niti reagirala, a do tada svaki put jesi li pa prestanemo i sl.ovaj put je bilo drugacije!

Dacolina
    06. Listopad 2016. 00:45

Ivcy

U potpunosti potpisujem oba komentara ;)

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

Dacolina
    06. Listopad 2016. 00:47

Mono
    Oprosti draga, mozda si vec negdje pisala... jel vi vec dugo pokusavate?

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

nena27
    06. Listopad 2016. 07:59

Ja sam dobila, baš sam razočarana pokušavam naći snage za dalje, opustiti se i ne misliti toliko o tome. Mislim da ću ovaj mjesec još izgurati terapiju klomifenom i onda definitivno pauza mogu samo piti čaj od vrkute. Previše se toga prati, broji, mjeri...

LlamaFace
    06. Listopad 2016. 08:40

Baš mi je žao  ne znam što bih drugo napisala jer kontam da već sve znaš, želim ti samo da što prije otpustiš stres i razočaranost i okružiš se pozitivnim stvarima, time možeš samo povećati šanse

• Pokahontas
    06. Listopad 2016. 08:44

Pozdrav curke
    Nije me dugo bilo imali radove po kuci.Sve do jucer bilo ok ..do navecer.Pojavio se rozkasti iscjedak . Jako sam se uplasila.Odmah smo otisli na hitnu u vinogradsku i dr i med sestra su zaista bili za pohvalu.Dr me pregledao i stavio na uzv.On kaze da sam trudna oko 6 tjedana od zadnje m(po mom sam trudna tek skoro 5) no kaze da je sve u redu sa plodom ..vidio je odjeek ploda sa otkucajima srca.To me jako razveselilo.No otkrio mi je da imam zakrenutu maternicu ali kao da nije to nista da to ima 20% zena i da to nije anomalija.Uz to mi je rekao da imam lijevi jajnik koji je priljubljen uz maternicu  ja to u zivotu nisam cula.Znaci ni na jednoj kontroli redovnoj nitko mi niikad nije rekao da imam ovako nesto.On je rekao nema mjesta panici i dao mi jedino terapiju utrogestena(neznam jesam dobro napisla) 3put po 2..I strogo mirovanje.Za 2 tjedna idem na kontrolu.Kaze da sam vjerojatno se preforsirala.Ovako tijekom pregleda nije bilo krvi i on sam kaze nema krvi nema nista da ne brinem al mirujem.Cure moje jel ko cuo za situaciju poput ove sa maternicom i jajnikom  ja guglam po netu i ipak me to brine.Kad cu ic na kontrolu a nadam se da ce sve ispast dobro ..pitat cu dr za ove "anomalije". jako sam jos uvijek uplasena zbog rozkastog iscjetka da bi na kraju bila jos vise u soku zbog tog jajnika i maternice..ako je on priljubljen uz maternicu pa kj nece to bit problem kako ce maternica rasti tijekom trudnoce??O Boze 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.