Dacolina,
Prije2 mjeseca sam imala spontani, tako da je ovo prvo pokušavanje od tad. Sutra cu opet raditi test, ali mislim da bi sutra i trrbala M dobiti pa cu vidjeti.
Ivcy,
Slažem se s tobom. I ja uvijek držim noge u zraku.
Znaju mi utrnuti, ali tako ležim sat vremena.
Pokahontas,
Drago mi je da je sve ok. Možda ti je i neka žilica pukla kako maternica ubrzano raste pa od tud malo krvarenje.
Iskreno, čula sam za zakrenutu maternicu, iako se to inace vidi na 3D uzv, ali ovo za jajnike nisam čula.
Ako ti je dr.rekao da ne brineš, onda nemoj brinuti. Sigurno bi ti rekao da je to opasno.
Kod kojeg dr.si sad na hitnoj bila na pregledu??
Samo strogo mirovanje i sve ce biti ok :) i te utrogestane :)
Pokahontas, i ja mislim da ne trebaš brinuti ako ti je dr. rekao da je ok. Vjerojatno je to slično kao i sa presavijenom žuči (ja sam sretni dobitnik), barem je meni tako dr. rekao, kako je to urođena anomalija ali ima ju određeni postotak ljudi i u pravilu ne stvara probleme.
Btw, ja sam se ipak testirala..pojavila se slaba ružičasta crtica, ali ipak je tu.. što sad??
Ajde umirile ste me sto se tice maternice.Al me brine to za jajnik.Ko ce docekat kontrolu uh
Pokahontas, drži se bit će sve u redu.
LlamaFace pa čestitam ti!!
Ja trebam dobiti u nedjelju, makar već sad osjećam da se nešto "kuha", tak da ću sigurno dobiti nažalost, ali rekla sam sama sebi da neću očajavati.
U ponedjeljak kupujem maca prah i počet ćemo ga piti muž i ja, i prenatal od twinlaba.
Da li ima netko iskustva s tim prahom? Koliko dugo se pije i smije li se piti istovremeno sa prenatal tabletama?
Noa 💙
hahahhaha, sad tek kontam da je malo mutav komentar-ŠTO SAD??! xD i hvala vam svima
pokahontas, prošlo je točno mjesec dana od zadnje m i koristila sam first sign iz dm-a, za trakice koje spominješ čak ni ne znam. Ne znam koliko trebam čekati prije nego se javim dr.?
m.girl 6, ja sam koristila macu prije par godina kad sam prolazila kroz jako stresno razdoblje i sve mi se nekako bilo poremetilo; uber bolne menstruacije, strašan umor, hrpa bubuljica po bradi i vratu, raspadala sam se. U dosta kratkom vremenu kako sam ga počela koristiti lice mi se skroz očistilo, imala sam hrpu energije kao i prije, a i svaka sljedeća menstruacija mi je bila ok, tj bolna kako sam i navikla xD tak daaa, mislim da stvarno pomogne s hormonalnim disbalansom.
Sortiraj odgovore
Najstariji