Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    05. Listopad 2016. 07:40

Jutro! 
    Mono ja sam ti sa Plitvica, daleko od bilo kojeg veceg grada ali sam odabrala OB karlovac za rodit jer mi je tamo i ginekolog (kod kojeg vise ne idem, vec mi je samo za papire i uputnice sto ovi dr.u bolnici traze) 
    Lezala sam vec tamo i nemam rijeci za ljude, svi su mi bili jako ljubazni itd.
    Ugl.za sad imam pozitivne komentare za njih! 😃

bornastra
    05. Listopad 2016. 07:53

Ivcy1306,

svu sreću ti želim na porodu :) sve će biti super!

nena27,

držim fige da je trudnoća :)

kathryn86,

kao i ti, potpisujem ODMAH ako budu plusići pod borom kao najveći darovi ikad :)

Svim curama još jednom šaljem veeelikeee, pozitivneee misli ka ostvarenju naših trudnoća i malih anđela... <3

m.girl6
    05. Listopad 2016. 08:41

I ja bi htjela da se sve prebacimo na temu ljetne bebe 2017. to bi nam bio pravi zgoditak 

A ništa curke moje, još uvijek smo u čekanju i nadanju. Ja sam već sad sigurna da neće ništa biti i da će vještica crvena doći u ned, ali nikad se ne zna.

Držite se i javljajte promjene 

Noa 💙

mono1111
    05. Listopad 2016. 12:22

Ivcy,
    Super, moraš obavezno javiti svw detalje poslije poroda :)

Bella,
    Hm...samo onda nek ti daju utrogestan :)
    Može samo pomoći.

Curke, sretnooooo

wannababysomuch
    05. Listopad 2016. 12:28

Doci ce i nase vrijeme ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Dacolina
    05. Listopad 2016. 13:06

Ivcy

Sretnoo!!! Opušteno i pozitivno... nema straha... jake smo mi... pogotovo kad je tako nešto u pitanju... to je nešto najljepše što ćes doživjeti u životu... misli na to... ljubiiim... 😘💓😘💓😘💓😘💓

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

LlamaFace
    05. Listopad 2016. 13:12

Drage žene, čitam vas već neko vrijeme i proživljavam sve s vama, a pošto sad i sama prolazim kroz nešto što još ne znam što je, mislim da je ovo pravo mjesto za mene. Ugl, tak smo se hazbnd i ja prošli mjesec bacili na posao i sad mi kasni m ali tek drugi dan. Prekjučer sam piškila ali popodne jer sam previše znatiželjna i test je ispao negativan. Ono što me muči je temperatura koja se kreće od 36,9-37,2 cca zadnja dva tjedna, praćena konstantnim osjećajem iscrpljenosti i nekakav pritisak u području donjeg trbuha. Nalaz krvi i urina mi je uredan, nema nikakve upale zbog koje bi mi bila povišena temp. Možda bih trebala sutra ujutro opet opalit test?

Ivcy1306
    05. Listopad 2016. 13:34

Hvala cure svima! 
    Naravno javit cu vam se i sve vas ispratit s ovog foruma na ljetnice 2017.ipak ste i vi bile uz mene kad je meni to trebalo! 💕💖

kathryn
    05. Listopad 2016. 14:12

Ja bila danas kod ginekologice, buduci da u 4 mjeseca na Duphastonu nisam ostala trudna rekla mi je da pokusamo sad par mjeseci bez terapije a i da vidimo kakav ce ciklus biti. Nadam se da ce se sad unormaliti, opskrbila sam se lh trakicama a vec ionako radimo punom parom od kad je m zavrsila.. nakon toga ako ne uspijemo da se prijavimo u kliniku, da ima neki privatni u samoboru kod kojeg se moze preko uputnice..
    A muzic bi trebao spermiogram obaviti,cisto da vidimo dal je sve ok.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.