Bok bok.. pozz trudnicama nasim koje nas se sjete..lijepo od vas ❤
Luki ja sam inace zimogrozna pa mi ne pase ni kad je vruce ni kada je zima hehe
Eto moja m kasnila 12 dana.. sinoc stigla.. e sad opet dalje.. od iduceg mj se necu zamarati.. pocinjemo s radovima da zivimo skupa dragi i ja .. jedva cekam
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Meni nekako drago javiti se ovdje, nekako ste mi prirasle srcu iako su cure na temi zimske trudnice isto super.
Wannababy baš mi je drago da si našla sad zanimaciju za sebe pored posla, planiranje selidbe i samo preseljenje će vas oboje okupirati i nadam se opustit, samo polako
Xanelie, to s tusiranjem za oticanje nogu je dobro znati, morat cu probati I tako, mene spasi onaj konjski balzam, utrljam ga navecer kad legnem I lijepo hladi I malo splasnu noge. Za betu ne moras biti nataste. Mislim da bi ti svakako bilo dobro napraviti ju posto ti kasni vec 20 dana. Je li ti to prvi put da kasni? Cudno mi je da ti nije dao duphaston ili neke od tableta te vrste da potakne menstruaciju, a ujedino ako si trudna ne moze stetiti jer je takozvani cuvar trudnoce.
malo-sunce, umor je od trudnoce hehe, koliko god spavala nikad dosta, krivac je progesteron :P To je dobar znak. Svakako javi kako je prosao pregled :*** Mi jos nismo krenuli na more iako nam je prakticki pod nosom. L je trenutno sav u "curice" fazi. Pp cijeli dan govori "čuiča". Jucer je frajer lijepo otvorio vrata, stao u hodnik pred ulazna vrata I govorI "amo", ja ga pitam gdje, a on mase papa I dere se "čuiče" hahahaha
Wannababy, bas mi je drago sto cete se presiliti zajedno. Prekrasno, sad cete biti okupirani selidbom.
14.06.2014. L ♥
S tim da je danas prvi dan M pa je uzas.. a moram na posao..samo da ovaj dan zavrsi..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bok cure, meni se malo zakompliciralo život pred mjesec dana pa sam vas malo prestala pratit. Svekrva slomila bedrenu kost pa je sad u kolicima i živi s nama. U početku me bila uhvatila malodušnost, kao htjeli smo bebu , a dobili bebu od 63 god, sa mijenjanjem pelena i sve ostalo... ali eto snalazimo se dan po dan i krećemo u nove pobjede :-) Maja, Meow i Malo sunce (i ostale ako sam koga zaboravila) pa iskrene čestitke! <3 oduševljena sam bila kad sam pročitala. Želim vam da vam sve prođe u najboljem redu! Ja sam trenutačno u nekom limbu... vještica kasni 4 dana, 2 negativna testa, nemam nikakvih simptoma... najviše me izluđuje što nema nikakvih ni naznaka vještice.. obično barem koja smeđa kapljica... ah well, opustiti ću se i piškit test svaki drugi dan dok nešto ne dođe
[/url
Eh, drage moje curke, da se i ja javim opet nije me bilo par dana, pa nisam bas u toku, ali sad cu sve iscitati
ovak, meni je danas 14 dan ciklusa, valjda je tak, imala sam 15.06. I danas poslije odnosa nakon sat, dva pojavilo mi se malo sukrvice, nist puno, ali onak vidi se... I sad sam zbunjena, da li se nekoj to desavalo, inace ciklusi su mi na 30 dana... Da li bi moglo biti nesto zabrinjavajuce... Pozdravljam vas sve
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Upravo sam dobila nalaze briseva i vratila se od doktorice s antibioticima koje ćemo morati piti i ja i muž jer mi je pronađena ureaplasma, uopće nemam pojma otkud mi to . I muž mora pit jer se prenosi spolnim putem. Iako nema neke očite simptome, može uzrokovati neplodnost, spontane pobačaje, deformitet ploda, smanjenu pokretljivost spermija... Dakle ovo je vrlo važna informacija za koju nisam znala kad sam počela planirati trudnoću i za sve vas koje planirate! Da nismo završili na potpomognutoj oplodnji možda nikad ne bi ni saznala za ovo! Preduvjet za MPO su brisevi koji moraju biti uredni i prije pretrage prohodnosti jajovoda da se to ne raširi. Dakle ja sam imala hormonalnih problema pa sam zato završila na tim pretragama, ali vi možda nemate drugih teškoća, a ova ili neka druga vaginalna bakterija vam itekako mogu otežati začeće i trudnoću. Meni nažalost moja ginekologica nije napravila ovu pretragu kada sam rekla da planiram trudnoću, a itekako može utjecati na sve, da ne govorim o problemima s tim ako dođe do trudnoće, opet sam užasno ljuta na nju
. Papa test mi je uvijek bio uredan i on ne može otkriti ove bakterije. Sada naravno obavezna uporaba kondoma da ne dođe ponovo do prijenosa. Ne znam da li inače to ginekolozi rade, znam da trudnicama rade, ali mi je nekako logično da se naprave i redovne kontrole, pogotovo kod planiranja trudnoća. Dakle moj savjet svima:
OBAVEZNO NAPRAVITE VAGINALNE BRISEVE!
Nadam se da ću se nakon tih ekstra jakih antibiotika riješiti te napasti da možemo dalje u postupke i pretrage, a i samu trudnoću. Držite mi fige da izdržim ovu turu jakih antibiotika uz što manje simptoma
Suncokretica nisam skuzila koje si antibiotike dobila? Al eto nadam se da ce sve bit ok..
anaa nema razloga za brigu.. tak se i meni znalo desit.. ak kazes da je zadnja m bila 15.6 mozda je ovulacijsko krvarenje pa zato.. neznam i meni je tak bilo u sred ciklusa..
Moja M je trajala cijelih 1 dan... ja nezz i nije crveno nego ko ljubicasto.. bas me cudi..a o bolovima da ne govorim..nikad jos me nije tak.. :(
14.06.2015. M
Luki draga,nije potrebno danas je krenulo.. a i nekakvu virozu sam pokupila..3 dana uzas..probavne smetnje glava boli.. zeludac..ma uzas :(
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji