Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    01. Srpanj 2016. 08:42

Bok curke!

Već sam pisala na temi trudnice svoje dojmove s prvog pregleda, pa ću se i tu malo javiti jer sam obećala. Vidjela sam prvi put našu malu mrvicu jučer koja se vrti i radi salto hahah  stvarno mi je to nekako čudno, smiješno, neobično, ne znam kako bih opisala. Mrvica ima 8.5 mm, sve je u redu, samo imam neku upalu pa moram piti probiotik, kontrola sljedeći petak. Život je stvarno čudo jedno  Termin nam je 17.2.

Curke trudilice, nema odustajanja, samo polako i opušteno, ljeto je pred vama i ljetne radosti 

Zabica29
    01. Srpanj 2016. 21:37

Malo-sunce baš mi je drago čuti da je sve super i da te je raznježio prvi pregled.
    Ja prijavljujem svoj plus.
    Vidjela sam ga još u ponedjeljak, ali baš me sve zbunilo i preplavilo mješavinom osjećaja, i strahova... Danas sam išla vadit betu da budem sigurna, 412 je, a po zadnjoj m mi je 4+4. Otici ću još u ponedjeljak da vidim jel se dupla. Zapravo me drže paranoje od spontanog jer mi je prijateljica imala nedavno, ali eto probat ću to zaboravit, i samo veseliti se trenutku da sam nakon 6mj dočekala i ja svoju bubicu 

[/url

Zabica29
    01. Srpanj 2016. 23:09

Hvala Wannababy, uvjerena sam da je i tvoj plus vrlo blizu 

[/url

wannababysomuch
    02. Srpanj 2016. 10:08

Zabica hvala ti.. ja sam odlucila ne nervirati se.. i reci..koja je tvoja formula uspjeha?? Kako si ti dosla do plusica?? ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Zabica29
    02. Srpanj 2016. 12:17

E da, oprostite na dugom prošlom postu, ali moram samo reći i da nisam baš  nikakve preparate uzimala. Jedan mjesec sam bila probala vrkutu i stolisnik pa me je to smotalo, dobila m 23.dan... tako da nije to baš za sve...

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.