Ajoj Malehna:( sudjeno vam je naravno! Nadam se da ces uspjeti.
A zar ivf ne financira drzava? Ja sam mislila da preko socijalnog sve financiraju.
Nadam se da sutra nece biti menga. Drzim fige!
Stigla vjestica, et luki5 bila su u pravu da je to bio pms, nisam jako razocarana…idemo dalhe, lheto, godisnji, more mozda bude sretno :) stomak me ovaj put prestrasno boli, po prvi put tako nisam imala iskustva s takvim M jos, do sada uvijek strasne glavibolje, pivracanja i na kraju na injekcije, et opet nesto novo za mene
Hvala cure
Nerakorina ja si nemogu zamislit da nemam M.. mislim neznam..injekcije i sve to.. jao..doduse meni je nekad bio ciklus i normalniji..unazad 3 mj ludim.. prvo 43 dana.. pa 21 i sad je u tjeku 36 dan jedino sto eto ovaj mj su me testovi izmucili jer se nisu mogli odluciti.. tak da sam u cekanju M.. ili cu morati kod dr..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
može li mi netko preporučiti u Zagrebu ,gdje bi mogla privatno napraviti briseve i izvaditi spolne hormone i koliko to otprilike košta ???
Ako je koja od Vas Klokanica to radila kod privatnika ...
Ja u 7 mj sad moram po nalaze.. nadam se da ce sve bit ok..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bok curke!
Nije me bilo par dana, vidim puno toga se izdogađalo dok me nije bilo.
Svim novim trudnicama želim puno sreće u trudnoći i da sve bude školski a trudilicama želim puno strpljenja i ljubavi jer doći će i vaš plusić kad tad
Wannababy ako je ovaj ciklus bila biokemijska to znači da ima nade za vas. Znam neke cure koje su imale biokemijsku i odmah sljedeći ciklus su zatrudnile i za 9 mj rodile bebice tako da draga moja samo naprijed pozitivno, bit će plus uskoro
Luki5 baš mi je drago da s L-om sve ide super i da brzo napreduje, ma pametno je on dijete i zato sve tako brzo ide na bolje, baš sam sretna zbog toga
Kod mene sve ok, danas sam malo osjetila želudac, još ne povraćam. I primijetila sam danas jako malo sukrvice dok sam se brisala, nadam se da nije ništa. Sljedeći tjedan mi je tek prvi pregled, joj jedva čekam.
Bok curke!
Nije me bilo par dana, vidim puno toga se izdogađalo dok me nije bilo.
Svim novim trudnicama želim puno sreće u trudnoći i da sve bude školski a trudilicama želim puno strpljenja i ljubavi jer doći će i vaš plusić kad tad
Wannababy ako je ovaj ciklus bila biokemijska to znači da ima nade za vas. Znam neke cure koje su imale biokemijsku i odmah sljedeći ciklus su zatrudnile i za 9 mj rodile bebice tako da draga moja samo naprijed pozitivno, bit će plus uskoro
Luki5 baš mi je drago da s L-om sve ide super i da brzo napreduje, ma pametno je on dijete i zato sve tako brzo ide na bolje, baš sam sretna zbog toga
Kod mene sve ok, danas sam malo osjetila želudac, još ne povraćam. I primijetila sam danas jako malo sukrvice dok sam se brisala, nadam se da nije ništa. Sljedeći tjedan mi je tek prvi pregled, joj jedva čekam.
Ne draga ne pokriva drzava u republici Srpskoj je dva puta besplatno dok u Federaciji nije placas sve sam
Ni traaga vise od smedjeg iscjedka stomak boli skroz malo vise od nervoze pa et vidjet cemo....
Sortiraj odgovore
Najstariji