Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Meow
    24. Lipanj 2016. 07:34

Ajoj Malehna:( sudjeno vam je naravno! Nadam se da ces uspjeti. 

A zar ivf ne financira drzava? Ja sam mislila da preko socijalnog sve financiraju. 

Nadam se da sutra nece biti menga. Drzim fige!

nerakorina2900
    24. Lipanj 2016. 08:17

Stigla vjestica, et luki5 bila su u pravu da je to bio pms, nisam jako razocarana…idemo dalhe, lheto, godisnji, more mozda bude sretno :) stomak me ovaj put prestrasno boli, po prvi put tako nisam imala iskustva s takvim M jos, do sada uvijek strasne glavibolje, pivracanja i na kraju na injekcije, et opet nesto novo za mene
    Hvala cure

wannababysomuch
    24. Lipanj 2016. 10:14

Nerakorina ja si nemogu zamislit da nemam M.. mislim neznam..injekcije i sve to.. jao..doduse meni je nekad bio ciklus i normalniji..unazad 3 mj ludim.. prvo 43 dana.. pa 21 i sad je u tjeku 36 dan jedino sto eto ovaj mj su me testovi izmucili jer se nisu mogli odluciti.. tak da sam u cekanju M.. ili cu morati kod dr..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• baby38
    24. Lipanj 2016. 11:14

može li mi netko preporučiti u Zagrebu ,gdje bi mogla privatno napraviti briseve i izvaditi spolne hormone i koliko to otprilike košta ???
    Ako je koja od Vas Klokanica to radila kod privatnika ...

wannababysomuch
    24. Lipanj 2016. 11:22

Ja u 7 mj sad moram po nalaze.. nadam se da ce sve bit ok..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

malo-sunce
    24. Lipanj 2016. 11:54

Bok curke!
    Nije me bilo par dana, vidim puno toga se izdogađalo dok me nije bilo. 
    Svim novim trudnicama želim puno sreće u trudnoći i da sve bude školski  a trudilicama želim puno strpljenja i ljubavi jer doći će i vaš plusić kad tad 
    Wannababy ako je ovaj ciklus bila biokemijska to znači da ima nade za vas. Znam neke cure koje su imale biokemijsku i odmah sljedeći ciklus su zatrudnile i za 9 mj rodile bebice  tako da draga moja samo naprijed pozitivno, bit će plus uskoro 
    Luki5 baš mi je drago da s L-om sve ide super i da brzo napreduje, ma pametno je on dijete i zato sve tako brzo ide na bolje, baš sam sretna zbog toga 

Kod mene sve ok, danas sam malo osjetila želudac, još ne povraćam. I primijetila sam danas jako malo sukrvice dok sam se brisala, nadam se da nije ništa. Sljedeći tjedan mi je tek prvi pregled, joj jedva čekam.

malo-sunce
    24. Lipanj 2016. 11:54

Bok curke!
    Nije me bilo par dana, vidim puno toga se izdogađalo dok me nije bilo. 
    Svim novim trudnicama želim puno sreće u trudnoći i da sve bude školski  a trudilicama želim puno strpljenja i ljubavi jer doći će i vaš plusić kad tad 
    Wannababy ako je ovaj ciklus bila biokemijska to znači da ima nade za vas. Znam neke cure koje su imale biokemijsku i odmah sljedeći ciklus su zatrudnile i za 9 mj rodile bebice  tako da draga moja samo naprijed pozitivno, bit će plus uskoro 
    Luki5 baš mi je drago da s L-om sve ide super i da brzo napreduje, ma pametno je on dijete i zato sve tako brzo ide na bolje, baš sam sretna zbog toga 

Kod mene sve ok, danas sam malo osjetila želudac, još ne povraćam. I primijetila sam danas jako malo sukrvice dok sam se brisala, nadam se da nije ništa. Sljedeći tjedan mi je tek prvi pregled, joj jedva čekam.

• malehna
    24. Lipanj 2016. 13:22

Ne draga ne pokriva drzava u republici Srpskoj je dva puta besplatno dok u Federaciji nije placas sve sam 
    Ni traaga vise od smedjeg iscjedka stomak boli skroz malo vise od nervoze pa et vidjet cemo....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.