Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malehna
    23. Lipanj 2016. 14:49

Pa jesmo mi imamo roblem oboje kod njega je slaba pokretljivost a kod mene samo jedan jajovod tako da teze malo ide.....mada nisam sigurna da je ovo trudnoca nekako ne vjerujem da poslije 5 godina je to moguce .....i ja mislim da nije od kapi ali pijem ih tek 15 dana pa rano je mozda jos 

Suncokretica
    23. Lipanj 2016. 16:29

Čestitke svim trudnicama!! 

Malehna, a da probate javiti se na odjel humane reprodukcije? Čudno mi je da se do sada niste nikome javili i provjerili sve nalaze. Ne znam od kuda si, ali napravite sve pretrage pa krenite barem sa inseminacijom. Čini mi se dugo 5 godina... ako do trudnoće nije došlo u tom razdoblju možda da razmislite o potpomognutoj oplodnji?

wannababysomuch, glavu gore i hrabro dalje prema plusu, bit će kad tad, kad se budeš najmanje nadala. Možda sad kad dođe ljeto pa se malo opustite 

Ja evo pijem svoju turu tableta da potaknem ciklus, malo čitam po netu vezano za hormone i nadam se da će mi osim menstruacije potaknuti i ovulaciju. Moram si nabaviti one trakice da vidim dal će se pojaviti ili ne. Ako ne, rekla je da će mi nekako potaknuti...
    Sva sam u datumima i skupljanjima nalaza, naručujem se po bolnicama i lagano rješavamo sve. Ima tu dosta posla i već sad imam hrpu obaveza uz posao tako da sam već umorna, a tek smo krenuli u cijeli postupak . Ponekad sam dobro s tim svim, a nekad totalno padnem, ali znam da moram biti hrabra i boriti se koliko bude trebalo!
    Naravno i dalje se trudimo prirodni zatrudnijeti ako je to ikako moguće. Rekla je doktorica da će vidjeti dal je bila ovulacija, ne znam na temelju čega bi ona mogla znati dal je bila ovulacija, valjda na temelju hormona ili uzv-a ?

wannababysomuch
    23. Lipanj 2016. 17:57

Pardon Malehna krivo sam skuzila.. a moguce da je zbog kapi... i dobro cure kazu..mozda biste trebali na pretrage za inseminaciju.. jer je to dugo razdoblje..
    Suncokretice hehe da da ljeto dolazi...sad cemo mi malo vise festat i uzivat... rekla mi kolegica za opustanje stock i pivu hahahaha

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

nerakorina2900
    23. Lipanj 2016. 18:34

Cure, imare femiSan A i B, znaci i zenske i muske kapi
    Pils ja femuSan A nisam imala nikakvih bolova ni u jajnicima ni u grudima, bilo mi je s njima redovitiji ciklus i menga dolazila bez glavobolja, alj sad kako sam na duphastonima ne znam da li da i to konbiniram buduci da su kapi biljne, mozda ne bi smetalo? Sta mislite?
    Ako sam dobro skuzila, duphaston je za regulaciju ciklusa i izazivanje M (osim ako je trudnoca onda za odrzavanje), ali ne potice ovulaciju…suncikretica kone tablete koristis?

nerakorina2900
    23. Lipanj 2016. 18:35

E da, uz caj vrkuta imate i kapi vrkuta, ili maca prah sve to za zenske probleme s mengom, a na biljnoj bazi

LuKi5
    23. Lipanj 2016. 21:41

Suncokretica, vjerujem da je tesko, ali svakim si danom korak blize svojoj mrvici I rijesavanju problema. Drzi se Sto se tice same ovulacije, mogu viditi ako je bila po nalazu hormona ili ultrazvucno. Vecinom se radi folikulometrija pa se po njoj ravnaju ginekolozi. 

nerakorina, "zenski" cajevi, kapi I svi ti preparati za plodnost ne bi se smjeli uzimati uz hormonske tablete jer mogu samo napraviti kupus. Cak ukoliko bi htjela samo s preparatima probat bez tableta, onda bi trebala napraviti 
    pauzu izmedu prestanka jednog I pocetka uzimanja drugog. :)

14.06.2014. L ♥

nerakorina2900
    23. Lipanj 2016. 22:08

Hvala ti, sada sam samo na duf.ostalo ne koristim od kako sam tablete dobila

• malehna
    24. Lipanj 2016. 02:03

Moj muz pije alfa aktiv kapusle na biljnoj bazi a isli smo vadili nalaze odmah nas salju na ivf jer cim vise da muskarac ima neki problem koliko god to bio kao ne moze prirodno....ja za ivf nisam spremna financijski a slazem se s vama da je 5 godia dug period ali et nije nam sudjeno izgleda 
    Ja bih sutra trebala dobiti M jer sam prosli mjesec imala 26 a ciklus mi je 28 dana pa vidket cu mada mi je prije 4-5 sati pokazao se smedji iscjedak ali kako bih rekla kao sluz neka kada sam se obrisala papirom bilo je malo smedkasto i to je to....stavila sam ulozak za svaki slucaj eh sad da li je implatacijsko ili prava vjestica vidjet cemo moram cekati hihih 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.