može li mi netko preporučiti u Zagrebu ,gdje bi mogla privatno napraviti briseve i izvaditi spolne hormone i koliko to otprilike košta ???
Ako je koja od Vas Klokanica to radila kod privatnika ...
može li mi netko preporučiti u Zagrebu ,gdje bi mogla privatno napraviti briseve i izvaditi spolne hormone i koliko to otprilike košta ???
Ako je koja od Vas Klokanica to radila kod privatnika …
Baby38, pogledaj na netu kliniku beta plus. mislim da ti oni to sve privatno rade a imaju i cjenike online.
Ja u 7 mj sad moram po nalaze.. nadam se da ce sve bit ok..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bok curke!
Nije me bilo par dana, vidim puno toga se izdogađalo dok me nije bilo.
Svim novim trudnicama želim puno sreće u trudnoći i da sve bude školski a trudilicama želim puno strpljenja i ljubavi jer doći će i vaš plusić kad tad
Wannababy ako je ovaj ciklus bila biokemijska to znači da ima nade za vas. Znam neke cure koje su imale biokemijsku i odmah sljedeći ciklus su zatrudnile i za 9 mj rodile bebice tako da draga moja samo naprijed pozitivno, bit će plus uskoro
Luki5 baš mi je drago da s L-om sve ide super i da brzo napreduje, ma pametno je on dijete i zato sve tako brzo ide na bolje, baš sam sretna zbog toga
Kod mene sve ok, danas sam malo osjetila želudac, još ne povraćam. I primijetila sam danas jako malo sukrvice dok sam se brisala, nadam se da nije ništa. Sljedeći tjedan mi je tek prvi pregled, joj jedva čekam.

Bok curke!
Nije me bilo par dana, vidim puno toga se izdogađalo dok me nije bilo.
Svim novim trudnicama želim puno sreće u trudnoći i da sve bude školski a trudilicama želim puno strpljenja i ljubavi jer doći će i vaš plusić kad tad
Wannababy ako je ovaj ciklus bila biokemijska to znači da ima nade za vas. Znam neke cure koje su imale biokemijsku i odmah sljedeći ciklus su zatrudnile i za 9 mj rodile bebice tako da draga moja samo naprijed pozitivno, bit će plus uskoro
Luki5 baš mi je drago da s L-om sve ide super i da brzo napreduje, ma pametno je on dijete i zato sve tako brzo ide na bolje, baš sam sretna zbog toga
Kod mene sve ok, danas sam malo osjetila želudac, još ne povraćam. I primijetila sam danas jako malo sukrvice dok sam se brisala, nadam se da nije ništa. Sljedeći tjedan mi je tek prvi pregled, joj jedva čekam.

Ne draga ne pokriva drzava u republici Srpskoj je dva puta besplatno dok u Federaciji nije placas sve sam
Ni traaga vise od smedjeg iscjedka stomak boli skroz malo vise od nervoze pa et vidjet cemo....
Ne draga ne pokriva drzava u republici Srpskoj je dva puta besplatno dok u Federaciji nije placas sve sam
Ni traaga vise od smedjeg iscjedka stomak boli skroz malo vise od nervoze pa et vidjet cemo….
Pa groznoooo. To je uzasno skupo ako ti ne plati drzava. Nama mislim socijalno placa par puta. Ne znam detalje:(
A baby38 ja sam sve isla privatno u sunce. Imam tamo osiguranje. Briseve bi uzela za 180 kn ali donesem uputnicu, gotovi su za tjedan dana...al papa test, spolne hormone i ostale pretrage ne znam koliko bi kostale jer su meni radjeni unutar sistematskog i osiguranja koje placam godisnje.
Godisnje 2500 kn, osiguran si i imas jedan sistematski u koji je ukljucen ginekoloski. Sve na sto te doktor posalje je besplatno a unutar mj dana od sistematskog sve pretrage koje sama zelis placas samo 10% od cijene. A kasnije tokom godine placas samo 40%
Ja sam radila uzasno puno pretraga ove godine zbog hashimota i sumnje na celijakiju, isla sam svim specijalistima i neurologu i na sve moguce magnetske i pretrage krvi zbog toga sto sam imala katastrofa malaz trombocita..i potrosila sam ukupno 2 dana na pretrage i dodatnih 600 kn.
Dosad nikad nisam imala tak lose nalaze krvi tako da dosad nisam placala nista vise od 200 kn npr za briseve i dodatne hormone.

Naravno da ne mogu zamisliti da nemam M, samo bi mi bilo draze da je nema sko je beba u pitanju, ovo izludi :) i moji su ti ciklusi klizni od 28 pa do 68 , tako da…
Evo u zadnje vrijeme je i mene pocela zezat
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
nerakorina, zao mi je da su ipak bili simptomi PMS-a, ali dobra stvar je da je menga stigla tako da ne moras jos I nju iscekivati, sad kad prode u akciju.
Meni ti je isto PMS bio skroz ludnica iskustvo posto sam ga prvi put imala s tim kontracepcijskim, a menzis da ne pricam, neki put bi dosao jednom godisnje, neki put dvaput, kako mu se sprdne, doktori nisu bili sigurni ako je to uopce menzis pa su samo zvali krvarenje, jer je znalo trajati I po dva mjeseca I samo bi uz tablete stalo. :) Bit ce to sve dobro. Zelim ti puno srece u radu na bebi I nadam se skorasnjem plusu :)
Wannababy, baby38, stres I psiha znaju poremetiti trajanje ciklusa. Kod tebe wannababy je ocigledno bila biokemijska, ali ona je jako jako dobar znak, I ujedino si dobila dokaz da mozes ostati trudna, ono sto te jako mucilo. Bit ce bebice :)))) ♥♥
malo-sunce, nadam se da se ta sukrvica nije ponovila? Ako te bilo sto brine nemoj se uopce ustrucavati otici na pregled prije. Jos kad vide da imas hashimoto.
Pusa draga, ogromna od mene I L-a

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji