Zabica hvala ti.. ja sam odlucila ne nervirati se.. i reci..koja je tvoja formula uspjeha?? Kako si ti dosla do plusica?? ❤
Wannababy da ti iskreno kažem, ne znam. Možda je tako namijenjeno... kako se to dogodilo sa svekrvom, posvetila sam se njoj a prestala mislit o sebi i stresirat oko hoće se primit ili neće. Ne znam da li briga o nekome unormali hormone (ono potakne majčinske osjećaje i sl.), ali u svibnju sam imala prvi put nakon dugo vremena školsku mengu, nije bilo nikakvog smečkarenja i ranijeg dolaska, točno 28.dan eto čiste. A poslije opet prvi put nakon dugo vremena nisam osjećala nikakve bolove ni simptome ovulacije, tako da ni sad nemam pojma kad je bila. Samo smo se prepustili i hvatali trenutke samoće dok možemo. Također, kad smo sami živjeli stalno smo bili na dijeti (jer mi je stvarno i potrebna), izbjegavali ugljikohidrate, samo meso i povrće. Otkad je došla svekrva moram zbog nje što bogatije kuhat jer je jako slaba, a i sama sebi sam popuštala i tješila se raznoraznom hranom. To ti kažem jer te zamišljam jako mršavu, a ženski hormoni ipak vole špekić (estrogeni se valjda stvaraju i pohranjuju u masnom tkivu ? Ispravite me ako sam u krivu), pa ponekad kod mršavih cura ima anovulacijskih ciklusa, a ponekad nema ni m.
Zapravo nemam savjeta, ja sam fatalist, dogodit će se kad će trebat, a mi se samo trebamo potrudit da stvorimo uvjete. pusa, trudite se i vjerujte da će doći u baš pravom trenutku za vas.

[/url
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
E da, oprostite na dugom prošlom postu, ali moram samo reći i da nisam baš nikakve preparate uzimala. Jedan mjesec sam bila probala vrkutu i stolisnik pa me je to smotalo, dobila m 23.dan... tako da nije to baš za sve...

[/url
Zabica u pravu si dobro me zamisljas.. jako sam mrsava i mama mi stalno govori da zato ne mogu zatrudnit..al kazem..poklopit ce se valjda jednom i kod mene.... eto svekrva ti je ocito pomogla.. :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
malo sunce, raznijezila si me skroz. Draga bas si mi uljepsala dan sa prekrasnim vijestima. Nema tih rijeci kojima bi se mogla opisati sreca kad vidis svoju malu mrvu kako izvodi akrobacije. Javljaj nam se sa svim novostima. Pusa draga tebi I mrvici
Zabice, cestitam ti na trudnoci I odlicnoj beti. Sigurna sam da ce se na iducem vadenju samo potvrditi uredan rast bete. Sretno I neka ti je trudnoca po skolski
Wannababy, biokemijska ti je potvrda da se moze...Najbitnije je da ti ne gubis naglo niti ne dobivas naglo kile, pa bila mrsava ili debela nebitno....Puno toga igra ulogu u zacecu. Prije ce ti debljina kociti isto nego mrsavost. Beba ce uvijek crpiti sebi ono najbolje. Je li ti jos traje menga?

14.06.2014. L ♥
Pozz Luki.. kako si mi ti?? 😍❤❤❤ moja M zavrsila 1og i sad gustam.. ako vam se sada malo manje javljam ispricat cu se unaprijed jer moram malo odahnut od svega.. i napuniti baterije.. ne misliti na bebu.. sad sam si rekla novce koje sam trosila na sve ovo za bebu.. to cu potrositi na odmor i uzivanciju.. ljeto nam je doslo.. :)) nema zivciranja..samo chiling :D
Pozz Luki.. kako si mi ti?? 😍❤❤❤ moja M zavrsila 1og i sad gustam.. ako vam se sada malo manje javljam ispricat cu se unaprijed jer moram malo odahnut od svega.. i napuniti baterije.. ne misliti na bebu.. sad sam si rekla novce koje sam trosila na sve ovo za bebu.. to cu potrositi na odmor i uzivanciju.. ljeto nam je doslo.. :)) nema zivciranja..samo chiling :D
Ej draga, neka ti je sretno, najsretnije ovo ljeto, izgustiraj se, ako imas prilike iskupaj na moru I chill chill chill, treba dusi I tijelu odmora od svega....Kad god ti treba sto tu smo sve. ♥♥♥
Ja sam ti draga dobro, veseli me cinjenica sto L jako lijepo napreduje I nema nekih zaostataka u rastu, jos ne zeli jesti ali popraviti ce se I to. Vjezbam s njim one vjezbice koje smo dobili jer je osjetljiv na dodir pa kad se to izregulira cemo I lakse s hranjenjem...Idemo danas na radionicu odvikavanja od pelena...Za sad znam da ima jedino "problem" sto se tice grube motorike, lako gubi ravnotezu I ljulja se, objasnili u nam da je to posljedica teskog poroda, da bebe onda imaju krvarenja u mozgu I manifestira se tako ali se sve to da ispraviti jer je jos mali, nije nista strasno, samo me eto ljuti cinjenica da nas nitko nikad nije uputio na UZV mozga kad se rodio...Kad dobijemo nalaze idemo za ZG, zbog tog njegovog nejedenja, jos cekamo psiholosku provjeru...Uglavnom, bitno je da idemo na bolje....Mene sad cekaju te pretrage koje moram napraviti do iduce kontrole, cini mi se da cu opet morati na fizikalne terapije zbog skolioze I diskus hernija jer sam uzasno pogrbljena...Sram me izac vani...Ali to kad se nade vremena....Kako si mi ti?
malo sunce, kakvo je stanje kod tebe, jesu krenule mucnine?

14.06.2014. L ♥
14.06.2015. M
Hvala curke!
Jako mi je drago što na ovom forumu možemo jedna s drugom podijeliti ovakve događaje
Zabica čestitke draga, neka je sa srećom od srca
Druge curke sretno!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji