Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    02. Srpanj 2016. 12:52

Zabica u pravu si dobro me zamisljas.. jako sam mrsava i mama mi stalno govori da zato ne mogu zatrudnit..al kazem..poklopit ce se valjda jednom i kod mene.... eto svekrva ti je ocito pomogla.. :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

LuKi5
    02. Srpanj 2016. 21:43

malo sunce, raznijezila si me skroz. Draga bas si mi uljepsala dan sa prekrasnim vijestima. Nema tih rijeci kojima bi se mogla opisati sreca kad vidis svoju malu mrvu kako izvodi akrobacije. Javljaj nam se sa svim novostima. Pusa draga tebi I mrvici

Zabice, cestitam ti na trudnoci I odlicnoj beti. Sigurna sam da ce se na iducem vadenju samo potvrditi uredan rast bete. Sretno I neka ti je trudnoca po skolski

Wannababy, biokemijska ti je potvrda da se moze...Najbitnije je da ti ne gubis naglo niti ne dobivas naglo kile, pa bila mrsava ili debela nebitno....Puno toga igra ulogu u zacecu. Prije ce ti debljina kociti isto nego mrsavost. Beba ce uvijek crpiti sebi ono najbolje.  Je li ti jos traje menga? 

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    03. Srpanj 2016. 16:25

Pozz Luki.. kako si mi ti?? 😍❤❤❤ moja M zavrsila 1og i sad gustam.. ako vam se sada malo manje javljam ispricat cu se unaprijed jer moram malo odahnut od svega.. i napuniti baterije.. ne misliti na bebu.. sad sam si rekla novce koje sam trosila na sve ovo za bebu.. to cu potrositi na odmor i uzivanciju.. ljeto nam je doslo.. :)) nema zivciranja..samo chiling :D

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

malo-sunce
    04. Srpanj 2016. 11:04

Hvala curke! 
    Jako mi je drago što na ovom forumu možemo jedna s drugom podijeliti ovakve događaje 
    Zabica čestitke draga, neka je sa srećom od srca 

Druge curke sretno!

wannababysomuch
    04. Srpanj 2016. 13:16

Tezak porod si imala :( ajoj.. a to su nase bolnice po Hr uzas.. kad se mora na zdravstvu stediti.. mah tuga :( 
    Ja sam tak da mi je jako vruce :P 
    Danas sam bas nekako zaljubljena..hihi salim se.. al razmisljam kak ujutro kad se probudim i vidim svojeg najdrazeg pored sebe..svako jutro se iznova zaljubim.. i bas ovim putem mogu izjavit koliko mi znaci i kolika mi je podrska :D ❤ 
    Da kako su nam ostale trudilice? Slabo smo aktivne ovdi..

14.06.2015. M

• aanaa
    04. Srpanj 2016. 14:57

Ehh, pozdrav drage moje... Prvo cestitke novim trudnicama, zabica sretno ti i cestitam od srca, nadam se da cemo uskoro i mi ostale pridruziti se   sta da kazem, mene je zbunilo ono smeckasto, roskasto krvarenje, tj. iscjedak 14-ti dan ciklusa, nakon odnosa, a danas opet rastezljivi iscjedak kao za vrijeme ovulacije, ali zar je to moguce  kad bi m trebala (ne)stici 14.7.?? A doma nisam, da odem gin.

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

• aanaa
    04. Srpanj 2016. 15:06

LuKi5 ja nisam znala za ova desavnja s L, i tobom sad sam iscitala, i zelim ti svu srecu ovoga svijeta, drago mi je sto ide na bolje, to je najbitnije, ti si bas prava zena, majka kraljica, pozdrav za malenog L i tebe, da mi budete dobro i sretno 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

• aanaa
    04. Srpanj 2016. 15:54

OhSoBoho  tacno tako draga, e nemoj se ni truditi to da pratis  mislim da samo nam odmaze, sav taj pritisak, razmisljanje, pracenje, ovo ono…. Ufffff …… 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.