Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zabica29
    04. Srpanj 2016. 15:58

Cure hvala Vam na toplim željama, i ja vama želim da što prije sve dočekate tu radost    
    Danas sam provjerila drugu betu, sad je 1784, znači dobro raste, i konačno se malo opuštam i mirno mogu čekati prvi pregled.
    Imate skroz pravo da je vrijeme za odmore, želim vam skori ugodan godišnji, da što više uživate sa svojim najdražim i da bude plodna jesen 

[/url

malo-sunce
    05. Srpanj 2016. 11:01

Luki5 dobro sam, imam ponekad mučnine, povraćanje još ne. Nekad imam osjećaj da mi se sve gadi, a nešto moram jesti. I osjećam se jako umorno, nekako izdržavam na poslu, a sinoć sam zaspala u 8ipo i spavala do jutros do 6h. Imam osjećaj da bih mogla samo spavati i da nikad nije dosta, haha. Jutros sam bila na vađenju krvi i urina, nadam se da ću sljedeći tjedan vaditi TSH i tako, pomalo...
    Jako mi je drago zbog L-a da se vidi dobar napredak i da si ti zadovoljna i mirnija, samo tako naprijed  uopće ne sumnjam u rezultate. Nadam se da će i tvoje zdravlje biti puno bolje i da ćeš naći rješenje za to što te muči, sretno 

• aanaa
    05. Srpanj 2016. 21:36

Ja vec znam da ova vjestica sigurno stize   pocinje moj pms, inace kao i uvijek devet dana prije m, sad bolovi u stomaku, ispod stomaka, ma bezveze, opet sam razocarana, tuzna  a rekla sam sebi da necu vise misliti o tome, ali ne mogu, kad je to jace od mene... I jos gore je sto mm uskoro ide u inost. i onda pauza, ma bas me drma pms, izvinite curke sto se ovak zalim 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

LuKi5
    06. Srpanj 2016. 11:33

Wannababy, draga, e to je ljubav. Samo neka ste sretni I medusobno se podrzavate I nadopunjujete I odmah je I svijet ljepse mjesto :) Drago mi je da imas takvu osobu pored sebe, covjeka koji se ne libi pokazati sto osjeca prema tebi I koliko mu znacis. ♥♥♥ Vjerujem da se odmah lakse nosis sa svim  To ti je inducirani porod sa umjetno izazvanim trudovima, jos kad te nakrcaju sa svim I svacim da to sto brze ide I nista ne protice prirodno dobis ogromno sranje, srecom je zavrsilo kako treba, to mi je bilo I najbitnije, da se rodi ziv. Sad sam pametnijaza drugi put  

aanaa, draga, hvala ti od srca na lijepim rijecima I zeljama  Slazem se s OhSoBoho, sto se vise prati taj ciklus to je sve veca misterija, jos kad idemo analizirat svaku sitnicu samo dodatno zbunjuje...Mogu mislit koliko je tesko tako kad ste odvojeni raditi na bebi...Mislim da koliko god puta isao raditi u inozemstvo, svaki je put ogroman šok ..Drzi se, pusa tebi tvom prekrasnom sincicu 

malo-sunce, draga, to prvo tromjesecje je bas ludnica, sjecam se tih maratonskih spavanja, nikad dosta sna, a sto vise spavam to sve umornija, zato je drugo tromjesecje "blazeno stanje" :))) Javi kakav je TSH kad dobijes nalaze. 
    Hvala ti, biti ce to sve super, puni smo optimizma. Dodu dani kad je ludnica ali nakon prespavane noci sve se cini lakse. 

14.06.2014. L ♥

• aanaa
    06. Srpanj 2016. 11:53

LuKi5 hvala i tebi draga moja, a tesko je, i nikad se ne mozes naviknuti na to, taman kad se lijepo "zaletimo" s radom na bebici  on mora ici, i onda opet cekamo… To mi bas stvara dodatne poteskoce… Idu puse od nas za tebe i L, drzite se  

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

• Meow
    06. Srpanj 2016. 14:46

Hej djevojke:) 

Ja nisam još išla na drugi pregled, sad sam 10 tjedana, ići ću za tjedan i pol otprilike:) 
    Nemam mučnine ni ostale simptome, osim što dosta spavam i imam zatvor:)))))

Ono što sam već pisala je da ja mislim da sam ja trudna ostala samo zato što sam potpuno zabrijala taj ciklus da mi je prosla ovulacija. I skužila sam po trakicama da mi nema crtice i mislila sam ono ...a ništa..fulali smo ovaj ciklus. i uopće dane poslije ovulacije nisam razmisljala o tome aktivno kao i ranije. Ono primjetila bi tipa grudi da me bole ili simptome PMS-a ali sam jednostavno rekla sama sebi da je to PMS i da samo trebam dobit M pa da onda mogu opet raidti na bebi.

I onda sam napravila test samo zato da si psihološki iz glave izbacim trudnoću, i ono ispao Plus..

Tak da koliko god vam glupo zvuci, ali stres je najgori neprijatelj.

Vezano za pretrage, ja sam odmah prije nego što sam pokušala raditi na bebi išla napraviti papu i briseve a muž spermiogram. Jednostavno ne volim gubiti vrijeme. Dobro da smo išli jer su nam otkrili klamidiju koju sam pokupila od muža na prvom seksu, a doktorica mi je rekla da je normalno da imam te simptome(upala mjehura) i nije me liječila 2 godine. 

Onda smo pili antibiotike i sve je super ispalo. Da nisam isla na briseve...mogla sam se ja do sad trudit... od klamidije ne možeš zatrudnjeti lako, tkao da tko zna dokad bi se trudila još, a klamidija se riješi antibiotikom.

Odite na sve preglede koje možete, biti ćete mirnije..bar ćete znati da je sve u redu s vama i da je samo pitanje vremena.

• Meow
    06. Srpanj 2016. 14:46

Čestitam trudnicama novim!:) I čestitam trudilicama na pozitivnoj energiji, jedva cekam da nam dodjete svi s plusićima:D

wannababysomuch
    06. Srpanj 2016. 18:08

Nemogu ja da ne dodem ovdi.vec automatski svratim...anaa draga to ti je sasvim normalno da nekad osobito u vrijeme pmsa dode takvo razmisljanje.. znaju cure ovdi.. tak sam ja prije koji mj.. ja sad uzivam..od pon godisnji.. jeeej

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.