Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    04. Srpanj 2016. 13:16

Tezak porod si imala :( ajoj.. a to su nase bolnice po Hr uzas.. kad se mora na zdravstvu stediti.. mah tuga :( 
    Ja sam tak da mi je jako vruce :P 
    Danas sam bas nekako zaljubljena..hihi salim se.. al razmisljam kak ujutro kad se probudim i vidim svojeg najdrazeg pored sebe..svako jutro se iznova zaljubim.. i bas ovim putem mogu izjavit koliko mi znaci i kolika mi je podrska :D ❤ 
    Da kako su nam ostale trudilice? Slabo smo aktivne ovdi..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• aanaa
    04. Srpanj 2016. 14:57

Ehh, pozdrav drage moje... Prvo cestitke novim trudnicama, zabica sretno ti i cestitam od srca, nadam se da cemo uskoro i mi ostale pridruziti se   sta da kazem, mene je zbunilo ono smeckasto, roskasto krvarenje, tj. iscjedak 14-ti dan ciklusa, nakon odnosa, a danas opet rastezljivi iscjedak kao za vrijeme ovulacije, ali zar je to moguce  kad bi m trebala (ne)stici 14.7.?? A doma nisam, da odem gin.

OhSoBoho
    04. Srpanj 2016. 15:35

aanaa

Ehh, pozdrav drage moje… Prvo cestitke novim trudnicama, zabica sretno ti i cestitam od srca, nadam se da cemo uskoro i mi ostale pridruziti se   sta da kazem, mene je zbunilo ono smeckasto, roskasto krvarenje, tj. iscjedak 14-ti dan ciklusa, nakon odnosa, a danas opet rastezljivi iscjedak kao za vrijeme ovulacije, ali zar je to moguce  kad bi m trebala (ne)stici 14.7.?? A doma nisam, da odem gin.

eh draga moja aanaa, sve je moguće ;P
    ja ti isto više niš ne kužim, što više pratim svoj ciklus to ga manje poznam...svaki mjesec više manje isti a ovaj koda je s marsa pao, prvo nisam uopće osjetila ovulaciju, ni bolovi ni iscjedak, ono, ništa! pišnem lh trakicu na dan kad je trebala biti O, uopće nije bilo druge crtice. danas, 3-4 dana nakon što je trebala biti O jajnici bole i iscjedak ful. nekad se pitam što se uopće trudim pratiti sve to 

žabice, svaka čast! čestitke na plusiću, nek sve bude školski 

a vama trudilicama želim da čim prije ugledate svoj plus i prijeđete na neku drugu, ljepšu temu  

mene malo neki zamor uhvatio, baš mi treba ljeto i godišnji da se opustim i prestanem bar na kratko misliti na sve ovo :)

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

• aanaa
    04. Srpanj 2016. 15:06

LuKi5 ja nisam znala za ova desavnja s L, i tobom sad sam iscitala, i zelim ti svu srecu ovoga svijeta, drago mi je sto ide na bolje, to je najbitnije, ti si bas prava zena, majka kraljica, pozdrav za malenog L i tebe, da mi budete dobro i sretno 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

• aanaa
    04. Srpanj 2016. 15:54

OhSoBoho  tacno tako draga, e nemoj se ni truditi to da pratis  mislim da samo nam odmaze, sav taj pritisak, razmisljanje, pracenje, ovo ono…. Ufffff …… 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

Zabica29
    04. Srpanj 2016. 15:58

Cure hvala Vam na toplim željama, i ja vama želim da što prije sve dočekate tu radost    
    Danas sam provjerila drugu betu, sad je 1784, znači dobro raste, i konačno se malo opuštam i mirno mogu čekati prvi pregled.
    Imate skroz pravo da je vrijeme za odmore, želim vam skori ugodan godišnji, da što više uživate sa svojim najdražim i da bude plodna jesen 

[/url

malo-sunce
    05. Srpanj 2016. 11:01

Luki5 dobro sam, imam ponekad mučnine, povraćanje još ne. Nekad imam osjećaj da mi se sve gadi, a nešto moram jesti. I osjećam se jako umorno, nekako izdržavam na poslu, a sinoć sam zaspala u 8ipo i spavala do jutros do 6h. Imam osjećaj da bih mogla samo spavati i da nikad nije dosta, haha. Jutros sam bila na vađenju krvi i urina, nadam se da ću sljedeći tjedan vaditi TSH i tako, pomalo...
    Jako mi je drago zbog L-a da se vidi dobar napredak i da si ti zadovoljna i mirnija, samo tako naprijed  uopće ne sumnjam u rezultate. Nadam se da će i tvoje zdravlje biti puno bolje i da ćeš naći rješenje za to što te muči, sretno 

• aanaa
    05. Srpanj 2016. 21:36

Ja vec znam da ova vjestica sigurno stize   pocinje moj pms, inace kao i uvijek devet dana prije m, sad bolovi u stomaku, ispod stomaka, ma bezveze, opet sam razocarana, tuzna  a rekla sam sebi da necu vise misliti o tome, ali ne mogu, kad je to jace od mene... I jos gore je sto mm uskoro ide u inost. i onda pauza, ma bas me drma pms, izvinite curke sto se ovak zalim 

Jer sutra je novi dan
    I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀

LuKi5
    06. Srpanj 2016. 11:33

Wannababy, draga, e to je ljubav. Samo neka ste sretni I medusobno se podrzavate I nadopunjujete I odmah je I svijet ljepse mjesto :) Drago mi je da imas takvu osobu pored sebe, covjeka koji se ne libi pokazati sto osjeca prema tebi I koliko mu znacis. ♥♥♥ Vjerujem da se odmah lakse nosis sa svim  To ti je inducirani porod sa umjetno izazvanim trudovima, jos kad te nakrcaju sa svim I svacim da to sto brze ide I nista ne protice prirodno dobis ogromno sranje, srecom je zavrsilo kako treba, to mi je bilo I najbitnije, da se rodi ziv. Sad sam pametnijaza drugi put  

aanaa, draga, hvala ti od srca na lijepim rijecima I zeljama  Slazem se s OhSoBoho, sto se vise prati taj ciklus to je sve veca misterija, jos kad idemo analizirat svaku sitnicu samo dodatno zbunjuje...Mogu mislit koliko je tesko tako kad ste odvojeni raditi na bebi...Mislim da koliko god puta isao raditi u inozemstvo, svaki je put ogroman šok ..Drzi se, pusa tebi tvom prekrasnom sincicu 

malo-sunce, draga, to prvo tromjesecje je bas ludnica, sjecam se tih maratonskih spavanja, nikad dosta sna, a sto vise spavam to sve umornija, zato je drugo tromjesecje "blazeno stanje" :))) Javi kakav je TSH kad dobijes nalaze. 
    Hvala ti, biti ce to sve super, puni smo optimizma. Dodu dani kad je ludnica ali nakon prespavane noci sve se cini lakse. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI