Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MeJo
    30. Lipanj 2016. 12:35

Pozdrav svima!
    Nova sam ovdje pa jos nisam sve procitala. Nemojte zamjeriti ako pitam nesto sto je vec receno 100 puta.
    Mi pokusavamo 4mj, M super uredna (u dan, dva kak treba, ona dode), ali + nema ni za lijek..
    Trudimo se cuvati za plodne dane da bi povecali sanse, ali eto.
    Jos nisam radila nikakve dodatne pretrage, ali jel mislite da bi trebala? Neki savjet? Bilo sta.. Gubim volju za stalnim pokusajima :/ 
    Hvala unaprijed 😊

zia
    30. Lipanj 2016. 12:56

Drage cure, veliki pozdrav svima! Nova sam na forumu, md i ja smo upravo odlučili da je pravo vrijeme za povećanje naše malene obitelji i sad sam u slatkom iščekivanju i nadanju da M neće doći 4.7. 

Nadam se da ćemo se lijepo družiti i kratiti si vrijeme u iščekivanju i da ćemo uskoro sve maziti naše mrvice u trbuhu 

Difficult roads often lead to beautiful destinations.

zia
    30. Lipanj 2016. 13:02

Mejo, kada sam razgovarala sa svojom ginekologicom o planiranju trudnoće rekla mi je da ako za 6.mj. ne ostanem trudna da se javim za daljnje pretrage. 

Od pretraga koje ona savjetuje prije samog kretanja u akciju je papa i testiranje na klamidiju, ureaplazmu, mikoplazmu i aerobne bakterije. Također mi je preporučila da pijem folnu kiselinu i da odem kod zubara.

Difficult roads often lead to beautiful destinations.

Xanelie
    30. Lipanj 2016. 16:18

Draga Mejo dobrodosla i jos bolje osla :D 
    Cinjenica je da stres utjece na apsolutno sve, muzu na brzinu "plivaca" a tebi na ciklus i izbacivanje jajasca stoga samo polako i opusteno i pokusajte sto manje misliti na to. Ako za vrijeme odnosa samo mislite kako ce ok napraviti sto treba to ce vam unistiti ugodjaj i strast, a po nekim znanstvenim studijama sto je veca strast i sto ste vise... napaljeni da tako kazem kad mi fali izraza :D bolji su vam izgledi za zacecem. Stoga samo polako i uzivajte u svakom trenutku. Bebac ce se uhvatiti kad on bude htio a ne kad mu vi takorec kazete :D i sretno naravno da sto prije bude plusic ::)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.