Klokanice moje drage, neka Vam se ovaj Uskrs posreci da ugledate svoje plusice i naravno punoo zdravlja, srece i ljubavi Vam zelim od srcaa !!
Wannababysomuch veseli se to bi trebalo bit ovulacijsko krvarenje dakle navali na dragog :)
A to sto je na poslu ludnica i sto dizes tesko ma nema veze o tom ne brini, ako se pile odlucilo smjestit, smjestit ce se ono sigurno :)
url=https://lilypie.com]
Sretan Uskrs svima!:)
Luki a jesi izbacila možda neke stvari iz prehrane koje loše na štitnjaču utječu pa tako probala? Meni npr gluten, mlijeko i neke još dodatne fejk stvari jako smetaju štitnjači i da ih jedem, morala bi piti Eutyrox...ovako ne moram jer su mi hormoni ok.
Curke, nadam se da ste sve lijepo provele Uskrs- ja nisam. Muž mi završio kod dežurne liječnice s temperaturom i glavoboljom tolikom da kad bi otvorio oči bi mu samo suze tekle- dijagnoza bakterijska upala sinusa. Stavila ga je 7 dana na antibiotike. Sad, pitanje slijedi. Ja bi kroz jedno 5 dana trebala uči u plodno razdoblje. Računam, naravno ako će mu do tada biti bolje, dali da išta radimo po pitanju zatrudnjivanja ili dok je na antibioticima je bolje ovaj mjesec preskočiti?? Muči me i to što mi je ovo treći mjesec da pijem vrkutu i konopljiku, a ginekologinja mi je rekla da nakon tri mjeseca napravim pauzu, pa me sve strah kakav će mi ciklus biti sljedeći mjesec.
Jutro cure moje!
Nadam se da ste se odmorile. Mi smo za blagdane bili doma i imam osjećaj da mi se sve poremetilo zbog promjene klime. Nisam uopće mogla popratiti kakva mi je sluz i kad će ovulacija, jedino što su me bradavice boljele na dodir zadnjih dana, ako to može biti simptom ovulacije.
Saznat ćemo za 10ak dana jesmo li uspjeli.
Sortiraj odgovore
Najstariji