Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    28. Ožujak 2016. 13:02

Klokanice moje drage, neka Vam se ovaj Uskrs posreci da ugledate svoje plusice i naravno punoo zdravlja, srece i ljubavi Vam zelim od srcaa !! 

Mallla
    28. Ožujak 2016. 14:32

Wannababysomuch veseli se to bi trebalo bit ovulacijsko krvarenje dakle navali na dragog :)
    A to sto je na poslu ludnica i sto dizes tesko ma nema veze o tom ne brini, ako se pile odlucilo smjestit, smjestit ce se ono sigurno :)

url=https://lilypie.com]

• Meow
    28. Ožujak 2016. 19:45

Sretan Uskrs svima!:)

Luki a jesi izbacila možda neke stvari iz prehrane koje loše na štitnjaču utječu pa tako probala? Meni npr gluten, mlijeko i neke još dodatne fejk stvari jako smetaju štitnjači i da ih jedem, morala bi piti Eutyrox...ovako ne moram jer su mi hormoni ok.

slonchica
    29. Ožujak 2016. 08:33

Curke, nadam se da ste sve lijepo provele Uskrs- ja nisam. Muž mi završio kod dežurne liječnice s temperaturom i glavoboljom tolikom da kad bi otvorio oči bi mu samo suze tekle- dijagnoza bakterijska upala sinusa. Stavila ga je 7 dana na antibiotike. Sad, pitanje slijedi. Ja bi kroz jedno 5 dana trebala uči u plodno razdoblje. Računam, naravno ako će mu do tada biti bolje, dali da išta radimo po pitanju zatrudnjivanja ili dok je na antibioticima je bolje ovaj mjesec preskočiti?? Muči me i to što mi je ovo treći mjesec da pijem vrkutu i konopljiku, a ginekologinja mi je rekla da nakon tri mjeseca napravim pauzu, pa me sve strah kakav će mi ciklus biti sljedeći mjesec.

malo-sunce
    29. Ožujak 2016. 09:06

Jutro cure moje!
    Nadam se da ste se odmorile. Mi smo za blagdane bili doma i imam osjećaj da mi se sve poremetilo zbog promjene klime. Nisam uopće mogla popratiti kakva mi je sluz i kad će ovulacija, jedino što su me bradavice boljele na dodir zadnjih dana, ako to može biti simptom ovulacije. 
    Saznat ćemo za 10ak dana jesmo li uspjeli. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.