Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Ožujak 2016. 23:26

Selmice veliki pozdrav...nadam se da ces slijedece javljanje napravit sa plusicem u ruci :)

Malagarava zao mi je da je tako ispalo i vjerujem da ti je tesko i da ti se 100 filmova vrti po glavi. Najprije ako tako mora bit da morate na potmomognutu neka bude ali neka ona upali. S druge strane sperma se obnavlja svako 3mj pa zasto ne raditi i na tom polju. Draga glavu gore, prolazit cemo sve sto te ceka s tobom ovim putem. Nemoj klonut i prestat vjerovat. Mozda danas sutra to ceka i mene ili bilo koga drugoga, nikad se nezna. Ono sto sad treba tebi a usrecit ce nas sve da vjerujes u uspjeh i ja sam sigurna da za 2 do 3 mj ti nama tu objavljujes trudnocu dosla ona prirodno ili potpomognuto!

url=https://lilypie.com]

Tina2323
    01. Ožujak 2016. 23:43

pozdrav curke i ženice :)
    Naime prije cca 4 mjeseca sam imala spontani u 4. tjednu i dr. mi je dao Duphrastone nakon toga i još neke tablete.. Nakon toga napravili pregled.. kaže da se sve očistilo ok i da nemam cista na jajnicima i da bi po njemu trebala normalno ostati trudna. Dragi i ja smo se primili ovaj mjesec posla :D
    Pošto mi je inače ciklus 30 dana čudno mi je da je prošli mjesec menga došla 4 dana prije...
    Stoga sam zbunjena oko ovulacije.. sad.. negdje sam pročitala da seks svaki dan smanjuje kvalitetu sperme i da je moguće da onda baš taj DAN neće doć do oplodnje... molim savjet :)
    Po nekim mojim izračunima jučer,danas i sutra bi trebalo biti ono naj optimalnije vrijeme....

<3

Ancica82
    02. Ožujak 2016. 07:58

Bok cure moje.. ja se nikako uspjet prijavit..mada vas redovno pratim.. nakon tri mjeseca ja konacno jutros ugledala plusic.  ali me strah.. imala sam manju prometnu prije tjedan dana..pa su me slali slikat vrat…pa dobila upalu pluca..pa antibiotike pijem.. jutros kad sam vidjela plus..pretrnula sam kad se sjetim slikanja… sta vi mislite… ? Naravno…nisam danas pila antibiotik..odmah sam prestala..

dr.dentistL
    02. Ožujak 2016. 08:25

Malagarava ne daj se, sok je kad primis lose vijesti, ali na kraju ce biti sve uredu, ovako ili onako, bitno da ima rjesenja, svi smo uz tebe ♡

Mallla
    02. Ožujak 2016. 11:12

Ancice cestitam :)
    Ne brini se mnoge trudnice piju antibiotike manje je za bebu stetan antibiotik nego jaka upala i los imunitet. A sto se slikanja tice mislim da ni tu nece bit problema. Ali svakako to sve ispricaj na pregledu!

Tina ja i dragi smo non stop u plodne dane svaki dan i evo vec 8-9 mj nista, prosli mj cak svaki dan ciklusa do iza ovulacije i nista...sad smo se prebacili na svako drugi dan pa cemo vidit, jos mi je u pon. Ginekologica na pregledu rekla da obzirom na moje cikluse koji su od 29 do 33 dana da mi je ovulacija otprilike 17 dan ciklusa (a to su mi potvrdile ovulacijske trakice) rekla mi je da obavezno odnos imat 10, 14 i 16 dc. A dane van toga mozemo svaki ili svako drugi...ali obavezno u najplodnije svako drugi. Jer kaze bolje dakvalitetni spermiji cekaju u zasjedi.

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    02. Ožujak 2016. 11:42

Ancica, cestitam na trudnoci! Ne znam kakve si antibiotike dobila kao terapiju, ali velika vecina, gotovo svi se mogu uzimati u trudnoci, ispisala sam ih more, sto se tice snimanja, mislim da ne bi trebalo napraviti neku stetu posto je rijec o vrlo maloj trudnoci, ali svakako se posavjetuj s ginekologom. Bebe su u trbuhu jako dobro zasticene od udaraca, nadam se da ce na kraju biti sve u redu, kao sto je Maja rekla, napad na tvoj imunitet, bolest, oslabljen organizam moze nanjeti vise stete bebi nego antibiotik. 

Majo, bas mi je drago sto je sve super bilo na pregledu, nadam se da si I ti odahnula, drzim fige da ta metoda koju ti je preporucila gin. urodi plodom. 

Malagarava, bas mi je zao :( Najbitnije je da mogucnost da imate dijete postoji. Zelim vam od sveg srca da vam se to uskoro ostvari.

dr.dentistL, sad hrabro naprijed, drago mi je da se bolje osjecas nakon pregleda, naoruzali vas doktori tableticama koje ce nadam se popraviti sve, mozda bude I plusic u meduvremenu :)  

Sarajka

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.