Curke,menga mi kasni 4 dana ,jutros sam bila i ginica ali ne radi koje sam sreće jer je posao na operaciju i bolnicu....danas sam na papiru vidila svijetlo smedi iscjedak ali ga više nema. Dali je to znak trudnoće ili menstruacije.
Brki
Brki ako ti 4 dana kasni najpametnije je napravit test jer smedji iscjedak moze bit znak i implatacije ali i znak nadolazece M

url=https://lilypie.com]
Nema na cemu. Volila bi da mogu vise pomoc ali bas moze bit i jedno i drugo

Cao drage moje evo i ja da se javim citam vas svaki Dan gledam ima li gdje sta novo... kod mene je momentalno 3 smjena aktiv haha i tako imam osjecaj opustenosti da Ce to biti kao da ja o tome odlucujem bas Sam cudna jako dobro raspolozena iako je na poslu uzas ja Samo sebi kazem ma boli me uvo za Sve ja imam svoje sne. ... od neke dragosti nemogu da spavam.. neznam Bas me neki adrenalin puko... javljAm ako sta Bude kakve novice velikiiii topli pozdrav i poljubac za Sve iz Austrije
Bok cure moje, danas sam bila kod doktorice sa nalazima od muža. Rekla mi je "ovo je jako, jako loše", oči su mi zasuzile i baš sam protrnila.. uglavnom, spermiogram mu je jako lošiji nego zadnji put kad je radio, neznam od kud tolika velika razlika. Muž misli da je zato što je 1.put radio privatno i bilo je u 1h gotovo, a sada je morao nositi uzorak u bolnicu i prošlo je negdje 1:30-2h sigurno od kad su oni to odradili... Doktorica je rekla da šanse postoje, ali ono valjda 1%, da nema smisla da više čekamo, da idemo na potpomognutu. Moramo odraditi neke nalaze i naručiti se za Zg.
Eto, šok najviše jer je tako loše, a mislili smo da će biti barem malo bolje..
Bok cure moje, danas sam bila kod doktorice sa nalazima od muža. Rekla mi je "ovo je jako, jako loše", oči su mi zasuzile i baš sam protrnila..uglavnom, spermiogram mu je jako lošiji nego zadnji put kad je radio, neznam od kud tolika velika razlika. Muž misli da je zato što je 1.put radio privatno i bilo je u 1h gotovo, a sada je morao nositi uzorak u bolnicu i prošlo je negdje 1:30-2h sigurno od kad su oni to odradili… Doktorica je rekla da šanse postoje, ali ono valjda 1%, da nema smisla da više čekamo, da idemo na potpomognutu. Moramo odraditi neke nalaze i naručiti se za Zg.
Eto, šok najviše jer je tako loše, a mislili smo da će biti barem malo bolje..
Tako mi je zao zbog losih vijesti... Kad je moj muz radio spermiogram rekli su nam da uzorak donesemo unutar pola sata od ejakulacije i da ga drzmo uz tijelo...E sad nisam shvatila kolilko je vremena kod vas proslo od ejakulacije do donosenja?
Znam da je tesko, ali nista nije izgubljeno. Ja bih pokusala jos jednom na nekom drugom mjestu da uradim spermiogram, i da cujem drugo misljenje. U krajnjoj situaciji, uradicete potpomognutu i bebica ce stici! Moja rodica i ja smo u isto vrijeme pocele raditi na trudnoci, a ona je vec 3.mjesec trudna jer je uradila vantjelesnu i odmah je uspjelo. Njoj su rekli s obzirom na njene probleme kao i njegove, i njihove godine,da su male sanse za prirodno zacece i eto nisu htjeli da razvlace, odmah su se dali u to i sad su presretni! Zelim ti reci kod mene je kao sve u redu a jos ne uspjevam i ko zna kad cu, a ona je sa svim problemima vec u iscekivanju bebaca! Tako da nemoj da te to obeshrabri! Tu smo za tebe! Mozda nas ti prva obradujes!
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Selmice veliki pozdrav...nadam se da ces slijedece javljanje napravit sa plusicem u ruci :)
Malagarava zao mi je da je tako ispalo i vjerujem da ti je tesko i da ti se 100 filmova vrti po glavi. Najprije ako tako mora bit da morate na potmomognutu neka bude ali neka ona upali. S druge strane sperma se obnavlja svako 3mj pa zasto ne raditi i na tom polju. Draga glavu gore, prolazit cemo sve sto te ceka s tobom ovim putem. Nemoj klonut i prestat vjerovat. Mozda danas sutra to ceka i mene ili bilo koga drugoga, nikad se nezna. Ono sto sad treba tebi a usrecit ce nas sve da vjerujes u uspjeh i ja sam sigurna da za 2 do 3 mj ti nama tu objavljujes trudnocu dosla ona prirodno ili potpomognuto!

pozdrav curke i ženice :)
Naime prije cca 4 mjeseca sam imala spontani u 4. tjednu i dr. mi je dao Duphrastone nakon toga i još neke tablete.. Nakon toga napravili pregled.. kaže da se sve očistilo ok i da nemam cista na jajnicima i da bi po njemu trebala normalno ostati trudna. Dragi i ja smo se primili ovaj mjesec posla :D
Pošto mi je inače ciklus 30 dana čudno mi je da je prošli mjesec menga došla 4 dana prije...
Stoga sam zbunjena oko ovulacije.. sad.. negdje sam pročitala da seks svaki dan smanjuje kvalitetu sperme i da je moguće da onda baš taj DAN neće doć do oplodnje... molim savjet :)
Po nekim mojim izračunima jučer,danas i sutra bi trebalo biti ono naj optimalnije vrijeme....
Naime prije cca 4 mjeseca sam imala spontani u 4. tjednu i dr. mi je dao Duphrastone nakon toga i još neke tablete.. Nakon toga napravili pregled.. kaže da se sve očistilo ok i da nemam cista na jajnicima i da bi po njemu trebala normalno ostati trudna. Dragi i ja smo se primili ovaj mjesec posla :D
Pošto mi je inače ciklus 30 dana čudno mi je da je prošli mjesec menga došla 4 dana prije…
Stoga sam zbunjena oko ovulacije.. sad.. negdje sam pročitala da seks svaki dan smanjuje kvalitetu sperme i da je moguće da onda baš taj DAN neće doć do oplodnje… molim savjet :)
Po nekim mojim izračunima jučer,danas i sutra bi trebalo biti ono naj optimalnije vrijeme….
Pozdrav Tina, zao mi je zbog tvog spontanog :((
ukoliko su ti redovni ciklusi, najbolje odnose imati od 13 do 16 dana ciklusa, kod mene je isto kao i kod tebe O, a neki dan sam bila kod ginekologa i on kaze tako ;) e sad sto se tice sperme optimalno je svaki drugi dan da imas odnose, ali i jednom dnevno je ok, mislim da nece doci opadanja kvaliteta ;) zato akcija :) i plusic ce opet biti tu ;)
Pošto mi je inače ciklus 30 dana čudno mi je da je prošli mjesec menga došla 4 dana prije…
Stoga sam zbunjena oko ovulacije.. sad.. negdje sam pročitala da seks svaki dan smanjuje kvalitetu sperme i da je moguće da onda baš taj DAN neće doć do oplodnje… molim savjet :)
Po nekim mojim izračunima jučer,danas i sutra bi trebalo biti ono naj optimalnije vrijeme….
Sasvim je normalno da u prvim mjesecima nakon spontanog menzis bude drugaciji nego inace, zbog hormona. Potrebno je neko vrijeme da se oni vrate na svoje, posto trudnoca sama po sebi ima veliki utjecaj na hormone, koji se mijenjaju I prilagodavaju drugom stanju. Potrebno je neko vrijeme da se tijelo ocisti od trudnickih hormona I da se vrati na staro. Zao mi je zbog tvog gubitka I zelim ti puno srece u ostvarivanju trudnoce.

14.06.2014. L ♥
<3
Bok cure moje.. ja se nikako uspjet prijavit..mada vas redovno pratim.. nakon tri mjeseca ja konacno jutros ugledala plusic. ali me strah.. imala sam manju prometnu prije tjedan dana..pa su me slali slikat vrat…pa dobila upalu pluca..pa antibiotike pijem.. jutros kad sam vidjela plus..pretrnula sam kad se sjetim slikanja… sta vi mislite… ? Naravno…nisam danas pila antibiotik..odmah sam prestala..
Bok cure moje.. ja se nikako uspjet prijavit..mada vas redovno pratim.. nakon tri mjeseca ja konacno jutros ugledala plusic.ali me strah.. imala sam manju prometnu prije tjedan dana..pa su me slali slikat vrat…pa dobila upalu pluca..pa antibiotike pijem.. jutros kad sam vidjela plus..pretrnula sam kad se sjetim slikanja… sta vi mislite… ? Naravno…nisam danas pila antibiotik..odmah sam prestala..
Ancica cestitke na plusicu :)))))
Prvim odlaskom kod ginekologa reci isto za slikanje, antibiotike ne znam koje si pila, ali vecina ih je sigurna, ali ja sam uvjerena da nece biti nikakvih problema
uzivaj u trudnoci :*

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji