Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moni_Ka
    29. Veljača 2016. 12:38

Pozdraaav curkee!
    Navratila i ja da vidim mijenja li se ista.Mi se i dalje trudimo,ali ja se vise ne opterecujem,biti ce kad bude,malo se zabavim uredjivanjem stana i planiranjem vjencanja tako da vise ne forsiram.Samo lagano i samo bez brige i nervoze.Pocelo me vise sludjivati to cekanje od M do M,pa sada vise ne razbijam glavu kako,kada,itd...kako je sa vama cure drage?Samo pozitivno i samo glavu gore...

malagarava13
    29. Veljača 2016. 12:54

Moni_ka najbolje je preusmjeriti misli na nešto drugo, pa će se dogoditi sigurno. 
    Ja sam sinoć napravila test sa LH trakicom i već mi se druga crtica počela nadzirati. Tako da sam pomakla folikulometriju na sutra, stah me da nebi promašila dan. Neznam jel mi marulja utječe i na ovaj ciklus, al mi sad već ranije dolazi O od prethodnih ciklusa.. ah tko će ga znati više 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Mariijana
    29. Veljača 2016. 13:44

Hvala, Malagarava13...znam da smo tek na početku i da će jednog dana biti plusić, al sam se svejedno razočarala.
    A ništa, naručujem trakice, riješavam upalu i krečem u nove pobjede :)

Mallla
    29. Veljača 2016. 16:20

Hej Marijana i ja s ebaya narucujem, al one roze. Nekih 50kom za 5$. I koristim nekih 5mj. Uglavnom s njima znam kad mi je ovulacija ali jos nisam nista vise postigla.

Monika drago mi je cut da si pozitivna. :) Bit ce!

Na pregledu mom sve ok. Uzela za papa test uzorak. Sve je u redu na oci. Rekla mi je da ako godinu dana prođe a ne bude nista da se javim pa cemo dalje! A na prvu je cak posumnjala u trudnocu po opipu maternice al je na kraju zakljucila da prirodno imam vecu maternicu. 
    Dr.Dentistl kako je tebi proslo?

url=https://lilypie.com]

• Mariijana
    29. Veljača 2016. 18:11

Jel ima razlike izmedu tih trakica? Nešto sam čitala da su različite osjetljivosti?
    MajaSocka jeste išli već na kakve pretrage?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.