Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    29. Veljača 2016. 09:15

Probaj sarajka nece nista naskodit!
    Deica dobrodosla i sto prije nam bila trudnica a mozda vec i jesi! Sve moze bit, moze bit da je ovulacija bila kasnije pa da jos nije moglo pokazat...ako imas gdje napravit betu zasto ne, najlakse ces rijesit nedoumice.
    Ako ti inace nikad tako ne kasni onda ima nade!

url=https://lilypie.com]

• Mariijana
    29. Veljača 2016. 11:16

Pitanje, od kud vi naručujete LH trakice? i za koliko dođu?

malagarava13
    29. Veljača 2016. 12:18

Mariijana

Pitanje, od kud vi naručujete LH trakice? i za koliko dođu?

ja preko ebay-a, 30 trakica i 10 testova za trudnoću, dođe mi za nekih 2-3 tjedna.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Mariijana
    29. Veljača 2016. 12:29

Koristila si ih? jesu ti dobro pokazivale?
    Ponadala sam se da će bit pogodak iz prve, al izgleda ništa od toga...makar mi još nije došla, al radila sam test i negativan je
    A i u subotu me nazvali od gin. i rekla je da na nalazu od Papa testa ima upala i prepisala mi vaginalete. Vjerojatno zato i kasni...

malagarava13
    29. Veljača 2016. 12:33

Mariijana

Koristila si ih? jesu ti dobro pokazivale?
    Ponadala sam se da će bit pogodak iz prve, al izgleda ništa od toga…makar mi još nije došla, al radila sam test i negativan je
    A i u subotu me nazvali od gin. i rekla je da na nalazu od Papa testa ima upala i prepisala mi vaginalete. Vjerojatno zato i kasni…

da, već sad 4mj.koristim. vjerojatno ti zbog toga kasni da, no tek se počeli nema razloga za brigu 

Moni_Ka
    29. Veljača 2016. 12:38

Pozdraaav curkee!
    Navratila i ja da vidim mijenja li se ista.Mi se i dalje trudimo,ali ja se vise ne opterecujem,biti ce kad bude,malo se zabavim uredjivanjem stana i planiranjem vjencanja tako da vise ne forsiram.Samo lagano i samo bez brige i nervoze.Pocelo me vise sludjivati to cekanje od M do M,pa sada vise ne razbijam glavu kako,kada,itd...kako je sa vama cure drage?Samo pozitivno i samo glavu gore...

malagarava13
    29. Veljača 2016. 12:54

Moni_ka najbolje je preusmjeriti misli na nešto drugo, pa će se dogoditi sigurno. 
    Ja sam sinoć napravila test sa LH trakicom i već mi se druga crtica počela nadzirati. Tako da sam pomakla folikulometriju na sutra, stah me da nebi promašila dan. Neznam jel mi marulja utječe i na ovaj ciklus, al mi sad već ranije dolazi O od prethodnih ciklusa.. ah tko će ga znati više 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI