Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    28. Veljača 2016. 16:18

Hvala ti Luki 
    Ja sam prije bol rjesavala sa dva gutljaja orahovice i lezanjem u krevetu...znam da alkohol ne treba preporucavati ali meni je pomagalo! Mozda da se vratim na to!

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    28. Veljača 2016. 18:07

dr.  nije dobio ništa, možda jer smo bili nakon 5mj.pokušavanja, ali i na naše pitanje dali ima neke tablete,nešto za poboljšanje toga nismo dobili neki konkretni odgovor. Sad smo naručili Fertilup, pa ćemo probati sa tim. Isto mu radim smjesu sa orasima, medom i celerom, to uzima sada 2mj.negdje.

Da, urologu nek ode obavezno i ti traži folikumetriju od gin.da znaš točno kad će te u akciju 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

LuKi5
    28. Veljača 2016. 21:02

Majo, od guc dva rakije nis ne bude, a ona je dobar borac protiv bakterija, s tim jos od oraha, koji je odlican za organizam, ako pomaze samo naprijed, ja sam znala drmnit rakiju kad bi me capala viroza hehe :)) 

Sarajka, kad budu nalazi gotovi javi, drzim fige da budu odlicni :))) Sto se tice te menstrualne boli, te tako "slabije" tablete, cak I one jace su ni za sto kad vec krene ona jaca bol, treba bas pogoditi kad popit tabletu da bude ucinkovita, ja sam znalajos dok sam mogla popit onaj brufen od 600 cim bi pocelo bar malo boliti I on bi mi to super rijesio, ali u roku par sati bi se opet bol vratila, docim bi zakasnila popiti ga onda bi bol postajala sve jaca I ne bi uopce djelovao. Meni je rodica par puta zavrsila na hitnoj bas zbog te menstrualne boli pa su joj rekli da odmah popije tabletu docim osjeti da pocinje boliti. Sto mi zene sve moramo trpiti. Nadam se da ce brzo proci, mozda rakijica bude od pomoci 

dr.dentistL, javi kako je proslo kod ginekologa. Drzi se I nemoj gubiti nadu, trebalo je puno borbe i ustrajanja da bi se nadisla razocaranja kod dolaska M, iz mjeseca u mjesec,  kroz tu godinu dana, vjerujem da se neces morati jos dugo boriti s dolaskom M vec da ce uskoro sve krenuti na bolje. 

sarajka
    28. Veljača 2016. 21:55

LuKi5

Majo, od guc dva rakije nis ne bude, a ona je dobar borac protiv bakterija, s tim jos od oraha, koji je odlican za organizam, ako pomaze samo naprijed, ja sam znala drmnit rakiju kad bi me capala viroza hehe :)) 

Sarajka, kad budu nalazi gotovi javi, drzim fige da budu odlicni :))) Sto se tice te menstrualne boli, te tako &quot;slabije&quot; tablete, cak I one jace su ni za sto kad vec krene ona jaca bol, treba bas pogoditi kad popit tabletu da bude ucinkovita, ja sam znalajos dok sam mogla popit onaj brufen od 600 cim bi pocelo bar malo boliti I on bi mi to super rijesio, ali u roku par sati bi se opet bol vratila, docim bi zakasnila popiti ga onda bi bol postajala sve jaca I ne bi uopce djelovao. Meni je rodica par puta zavrsila na hitnoj bas zbog te menstrualne boli pa su joj rekli da odmah popije tabletu docim osjeti da pocinje boliti. Sto mi zene sve moramo trpiti. Nadam se da ce brzo proci, mozda rakijica bude od pomoci 

dr.dentistL, javi kako je proslo kod ginekologa. Drzi se I nemoj gubiti nadu, trebalo je puno borbe i ustrajanja da bi se nadisla razocaranja kod dolaska M, iz mjeseca u mjesec,  kroz tu godinu dana, vjerujem da se neces morati jos dugo boriti s dolaskom M vec da ce uskoro sve krenuti na bolje. 

Ranije sam znala popiti na vrijeme, i bol mi nije bio tako jak ali otkad radimo na trudnoci, svaki put cekam da M. krene da budem sigurna da nisam trudna, i onda se bol razvije... A sad se trudim da ne pijem toliko Brufena, jer eto procitah da umanjuje plodnost..
    Uh, bas, sta mi moramo podnijeti! Zato mislim da smo mi jaci pol! 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

14.06.2014. L ♥

Mallla
    28. Veljača 2016. 23:23

Joj ja bi prije od menstrualne boli znala lupat glavom o zid da me boli glava a ne stomak i uspila bi koliko toliko umirit rakijicom...stvarno bi mi pomoglo u roku od pola sata ito domacu sam koristila. A evo sad kad cujem da su tablete prepreka plodnosti onda bi se mogla vratiti na to!
    Sutra je moj dan kod gin. A dragi ide po uputnice...pa cemo vidjet o cemu je kod nas rijec!

Svima cmookic 

sarajka
    28. Veljača 2016. 23:58

MajaSocka

Joj ja bi prije od menstrualne boli znala lupat glavom o zid da me boli glava a ne stomak i uspila bi koliko toliko umirit rakijicom…stvarno bi mi pomoglo u roku od pola sata ito domacu sam koristila. A evo sad kad cujem da su tablete prepreka plodnosti onda bi se mogla vratiti na to!
    Sutra je moj dan kod gin. A dragi ide po uputnice…pa cemo vidjet o cemu je kod nas rijec!

Svima cmookic 

I ja imam isto tako jake bolove da mi nekad dodje da samu sebe udaram da skrenem misli sa tog bola u stomaku. Ja imam domacu sljivu, pa cu probati. 
    Sretno sutra i odmah nam  javi! 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

url=https://lilypie.com]

Deica88
    29. Veljača 2016. 02:44

Ljudiiii,ja sam ovde nova i evo citam ovo sto pisete i mogu vam reci da ste sjajne! Naime,ja imam jednu nedoumicu. Vec 2 meseca pokusavam da zatrudnim,zadnju menst. sam imala 23. januara 2016. i jos nisam dobila. Danas je 7 dan kako kasni. Radila sam dva testa,prvi sam radila prvog dana kada je zakasnila a drugu 5 dana od kasnjenja i oba su negativnaa.Sada vec 7 dan kako kasni i nista mi nije jasno. PMS mi je potpuno izostao,imam jutarnje mucnine koje me probude,cesto mokrim,osecam mali bol u jajnicima,imam vrtoglavice,sekret. Da li da se nadam da su testovi pogresili i uradim betu ili mislite da cu ipak dobiti. 
    P.s. Bas zelim bebuu 😍

dr.dentistL
    29. Veljača 2016. 09:51

Dobro dosla deica88, i brzo otisla u trudnice 😊  testovi znaju biti negativni i kad si trudna, tako da beta iz krvi najsigurnija 😉  mi ti svi cuvamo fige 

Ja sam narucena u 12 danas, pa idem sa muzevim spermiogramom pa da vidimo sve sta i kako dalje
    Danas sam bolje nego prije dva dana, sigurna sam da ima nade za nas ☺ 
    Kisses

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI