Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    29. Veljača 2016. 21:26

Joj ja napisem ogromnu poruku i blokira nesto internet i pa paa poruko!
    Je radila mi je i UZV....kaze da je sve ok, al da eto prirodno imam veliku maternicu 8,4cm u promjeru. Kaze za sve drugo da je tocno kako treba biti.

Sarajka drago mi je da su hormoni na svom mistu :) sada nema prepreke! :)

Danas sam naletila na ulje nocurka i sve ocu ga uzet necu, ocu, necu, na kraju nisam rekoh jos neko vrime necu s nicim eksperimentirat

url=https://lilypie.com]

Mallla
    29. Veljača 2016. 22:22

Super za sluz jer ona odrzava spermice zivima...dr. mi je rekla da obavezno akciju imamo 10 14 i 16 dan ciklusa jer su meni O najcesce 17ti dc...kao da tako imam najvece sanse...paa probat cemo i to!

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    29. Veljača 2016. 22:43

dr.dentistL kako je bilo na pregledu? što je dok.rekao za spermiogram?

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

malagarava13
    29. Veljača 2016. 22:48

sarajka super da su nalazi dobri 
    inače mi druga crtica počne tek 13-14 dc, a sad mi je počela 10dc. Doktorica mi je rekla da ću joj dolaziti par puta prije O da mi može točno pratiti. Pa ćemo vidjeti koliko se sad to sve podudara sa trakicama.

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

dr.dentistL
    29. Veljača 2016. 23:17

Hej curke moje, evo i mene, nisam stigla danas pisati, bili smo mi jutros prvo kod ginekologa zajedno, on je pogledao spermiogram i rekao da se radi o astenoteratospermiji, i onda rekao da ide odmah urologu,mene je pregledao i sve je kod mene uredu, ali kaze mozemo i kod mene uraditi spolne i stitne hormone,pa mi je rekao da ih uradim izmedju 3 i 5og dana ciklusa, sto cu i napraviti ;)  a za muzevu dijagnozu rekao je nije nemoguce zatrudniti ali malo teze, i da se javim sa nalazima, i rekao je da jos 6 mj pokusavamo, pa onda bi mozda radio sto se mene tice HSG, ali kaze o tome kasnije 😕  
    MM je bio kod urologa, on mu je dao prostamol uno 3 mjeseca, zatim da uradi kolor dopler krvnih sudova krvnih zila testisa, pa da se javi, uz to mu je zabranio sve gazirano, zacinjeno, kiselo, puno caja uve i brusnice, i hladnom vodom da pere testise ujutro i uvecer, pa opet spermiogram...
    Ja sam bolje jer evo bitno mi je da smo krenuli poboljsavati stanje 😉 i ja znam da cemo uspjeti 😉 
    Ja sam dobila za terapiju folacin 1x1 
    Etooo sve vas pozdravljam :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.