Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dr.dentistL
    02. Ožujak 2016. 08:25

Malagarava ne daj se, sok je kad primis lose vijesti, ali na kraju ce biti sve uredu, ovako ili onako, bitno da ima rjesenja, svi smo uz tebe ♡

Mallla
    02. Ožujak 2016. 11:12

Ancice cestitam :)
    Ne brini se mnoge trudnice piju antibiotike manje je za bebu stetan antibiotik nego jaka upala i los imunitet. A sto se slikanja tice mislim da ni tu nece bit problema. Ali svakako to sve ispricaj na pregledu!

Tina ja i dragi smo non stop u plodne dane svaki dan i evo vec 8-9 mj nista, prosli mj cak svaki dan ciklusa do iza ovulacije i nista...sad smo se prebacili na svako drugi dan pa cemo vidit, jos mi je u pon. Ginekologica na pregledu rekla da obzirom na moje cikluse koji su od 29 do 33 dana da mi je ovulacija otprilike 17 dan ciklusa (a to su mi potvrdile ovulacijske trakice) rekla mi je da obavezno odnos imat 10, 14 i 16 dc. A dane van toga mozemo svaki ili svako drugi...ali obavezno u najplodnije svako drugi. Jer kaze bolje dakvalitetni spermiji cekaju u zasjedi.

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    02. Ožujak 2016. 11:42

Ancica, cestitam na trudnoci! Ne znam kakve si antibiotike dobila kao terapiju, ali velika vecina, gotovo svi se mogu uzimati u trudnoci, ispisala sam ih more, sto se tice snimanja, mislim da ne bi trebalo napraviti neku stetu posto je rijec o vrlo maloj trudnoci, ali svakako se posavjetuj s ginekologom. Bebe su u trbuhu jako dobro zasticene od udaraca, nadam se da ce na kraju biti sve u redu, kao sto je Maja rekla, napad na tvoj imunitet, bolest, oslabljen organizam moze nanjeti vise stete bebi nego antibiotik. 

Majo, bas mi je drago sto je sve super bilo na pregledu, nadam se da si I ti odahnula, drzim fige da ta metoda koju ti je preporucila gin. urodi plodom. 

Malagarava, bas mi je zao :( Najbitnije je da mogucnost da imate dijete postoji. Zelim vam od sveg srca da vam se to uskoro ostvari.

dr.dentistL, sad hrabro naprijed, drago mi je da se bolje osjecas nakon pregleda, naoruzali vas doktori tableticama koje ce nadam se popraviti sve, mozda bude I plusic u meduvremenu :)  

Sarajka

14.06.2014. L ♥

Mallla
    02. Ožujak 2016. 11:56

Hvala Luki! Jesam bas sam odahnila, dobila novu nadu i sad guram dalje.
    Nadam se da ce nam ta nova metoda u slijedeca 4 mj upalit :)
    Ali na kraju krajeva bit ce kako mora bit, trudit cu se bit opustena i ne opterecivat se previse! :)

Ivcy1306
    02. Ožujak 2016. 12:06

Dobar dan cure, evo mene malo. Napokon uhvatila vremena za pisati.. Vidim puno novosti da jednostavno ne mogu sve pohvatati, vidim ima i trudnica pa cestitam. Nadam se da cu se uskoro pridruzit i ja, naime u koje god doba dana da mjerim temp.krece se oko 36.9-37.2 i tako vec danima, sutra bi trebala vragulja stici pa se nadam da nece! Sinoc i evo sad imam zgaravicu za poludit, znate li postoji li ista s cime bi se mogla ublazit i dali je i to jedan od simptoma trudnoce? I da, dali mogu sutra vec radit test ili da cekam jos par dana? Hvala vam

Mallla
    02. Ožujak 2016. 12:12

O pa test moze vec i danas pokazat, a mozes sacekat i sutra!
    Drzum fige veeelike!
    I da zgaravica je moguci simptom!
    Jeeej jeeejjj navijamo!

Ivcy1306
    02. Ožujak 2016. 12:33

Super, hvala Maja!! Javim Vam sve 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI